Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 10/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Katule008, 15/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. makyna4303

makyna4303 Rádoby autor

Ahoj, Peztíčku, vyhrála jsem Upgrade továrny a nevím k čemu to je a na co ji použít nebo kdy ji použít. Asi jsem něco propásla, tak děkuji za radu. Ahoj

2. Ahoj makyna4303
    nejsem sice peztíček, ale snad také poradím ;)
    Základní továrna - info ZDE závěsy na Základní továrnou jsou tedy upgrady - popis upgradů Základní továrny jsou ZDE (dekorace jsou řazeny abecedně)
    A ještě z oficiálního oznámení - ZDE
    Přeji prima farmaření

3. makyna4303

makyna4303 Rádoby autor

Děkuji Jajáčku, měj se hezky a pevné nervy s námi hráči. Ahoj

4. makyna4303
    není zač, rádo se stalo.

5. modrýměsíc

modrýměsíc Rádoby autor

Děkuji.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  6. modrýměsíc
    rádo se stalo.

7. viki1904

viki1904 Zelenáč fóra

Ahoj, při poslední akci výměna nepotřebných stájí, mě do inventáře jako výměna nic nedorazilo. Měnila jsem třikrát. Čekala jsem, že snad dodatečně se objeví. Bohužel nic! Díky.

8. Ahoj viki1904
    pokud máš na mysli akci Farmářský Expres tak možná hledáš špatně. Tajemný náklad najdeš na Bahanaramě - levá listě, ikona "bedna" > ikona "ovečka" Můžeš využít funkci "Hledat" - do editačního pole stačí vypsat slovo "náklad" - viz obrázek.

9. babiadaniel25b

babiadaniel25b Aktivní autor

Zdravím všechny farmáře. Potřebovala bych poradit jak odemknu dávkovač kapradí v úkolu "Projekt Funky kapradina" a kde najdu kapradí, které jsem dostala za plnění tohoto úkolu. Ve stodole jej vidím jako poslední položku, ale nevím jak se k němu dostanu. Děkuji za radu.

Zdravím, kdo hledá najde a já jsem vše našla na farmě. Nenapadlo mě, že se dávkovač i kapradí přesunou z Baha jinam. Přeji všem hezkou zábavu a hodně úspěchů. Mějte se

Naposledy upraveno: 2/10/18
  10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj babiadaniel25b

Nevím co myslíš termínem odemknout dávkovač kapradí.
    Pro získání dávkovače je potřeba splnit úkol Projekt Funky kapradí v družstvu, nebo alespoň tak a by jsi se k tomu dávkovači dostala v 5 úkole, diamantový cíl.
    Poté si dekoraci položíš na plochu na farmě.
    Plodinu kapradí najdeš taktéž na farmě, neboť se pěstuje právě tam, takže plodinu hledej v secí tabulce na farmě.

Fajn hru pezt

11. anna32173

anna32173 Pilný autor

tak jsem zasadila laskavec 10ks teď jsem sklidila a nemám žádný ani modrý ani červený prostě co jsem sklidila tak je fuč prosím o radu co dělat děkuji

12. pezt

Ahoj anna32173

Akce Karnevalová královna byla kvůli chybě vypnuta, prosím tedy o trpělivost než se to opraví. Viz Oznámení
    Zatím nemáme žádné bližší info.

Fajn hru pezt

13. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Prosím o radu.Neviem,či mám len ja ten problém,ale ani po reštarte neviem poslať susedom darček.Všetko sa zobrazuje tak,ako má,ale neodošle darček.Možno to ešte do večera nabehne.Ďakujem.

Teraz mi nabehol oznam,že sú problémy,takže všetko je jasné,ďakujem.

pezt - Áno,všimol som si oznam,ale trochu pozdejšie,takže viem.Aj tak ďakujem.

Naposledy upraveno: 2/10/18
    Tomi120 tohle ocenil(a).
  14. pezt

Ahoj Peto121

Jaký dárek se pokoušíš poslat ? Pokud je to Papírový proužek / Papierový prúžok, tak ten momentálně poslat nejde neboť akce Karnevalová královna byla kvůli chybě dočasně deaktivována.
    Jiné dárky posílat lze to jsem teď zkoušel.

Fajn hru pezt

15. jolana4

jolana4 Pisálek fóra

Ahoj,mám problém,sklidila jsem laskavec,vše kamsi zmizelo a nemám žádné semínka na sázení,poradíte mi co s tím ? děkuji

16. tatusa2

tatusa2 Pisálek fóra

Taky se mi to stalo mají ve hře nějaký problém vypli to tak doufám,že nám to nahradí

17. pezt

Ahoj jolana4

Akce Karnevalová královna byla kvůli chybě vypnuta, prosím tedy o trpělivost než se to opraví. Viz Oznámení
    Zatím nemáme žádné bližší info.

Fajn hru pezt

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj tatusa2

Ano akce je dočasně vypnuta, jaká bude náhrada nevíme, nemáme k tomu žádné bližší informace.

Fajn hru pezt

18. jolana4

jolana4 Pisálek fóra

Ahojky pezt,díky za odpověď,měj se hezky :)

19. Pteranodon

Pteranodon Aktivní autor

Balíčky RETRO darčekových predmetov ...
    ... by som chcel vedieť, či to x-krát dá všetko čo tam je napísané alebo iba to, čo je v tej "druhej" časti?
    Ďakujem za info :p

20. charlie.b46

charlie.b46 Pilný autor

Ahoj, je nahlásená nejaká chyba? Mám napestovaných 100 ks Láskavca, ktorý sa mi zobrazuje v stodole,
    ale neviem ho sadiť lebo sa mi nezobrazuje na sadenie.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.