Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 10/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Katule008, 15/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. rada1989

rada1989 Pisálek fóra

ahojky mám prosím dotaz na kole štěstí jsem vytočila 1+ do stodoly sklizeň je to tam i označené a v záložce mám označené +1 ze všech budov je to možné děkuji za odpověď

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj rada1989

Ano je to možné, na kole štěstí jsou nyní odměny, které mají +1 a to
    • bonus +1 ze sklizně stájí po dobu 6 hod.
    • bonus +1 ze sklizně výroben po dobu 6 hod.
    • bonus +1 ze sklizně stromů po dobu 6 hod.
    • bonus +1 ze sklizně plodin po dobu 6 hod.
    Fajn hru pezt

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. kytička62

kytička62 Aktivní autor

ahoj, dopoledne jsem byla na farmě a bylo vše v pořádku, nyní se sice dostanu do hry ale zmizela mi vpravo lišta na posunutí stránky. restart ani vyčištění pc nepomohlo

4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kytička62 - myslím si, že spíše než problém ve hře bude problém v nastavení prohlížeče. Zkus požádat někoho, kdo ve tvé blízkosti rozumí PC ať ti pomůže. Na dálku se těžko radí. Také můžeš zkusit "zaběhnout" do technické sekce >>KLIK<< zda by neporadil kolega Pezt

Přeji fajn hru

5. gepko

gepko Rádoby autor

Děkuji, ahoj Jajáčku.

6. 1josef1

1josef1 Rádoby autor

nevím jak to napsat herní podpora mi odepsala že nebyla žadní nakup ježka vajíčka já to skontrovala a skutečně né totiž muj braška hraje taky farmu tak sem mu koupila z playsafecard a mě to vipadlo z hlavy chci se vám velice omluvit za ty potiže vickrát se to nestane dám si pozor

7. ***URČENO K ARCHIVACI***

8. vasicci

vasicci Rádoby autor

Ahoj, mám v plodinách rostlinu "kapradí" - 0 kusů,ale nejde mi koupit. Nevím jak se tam objevila. Děkuji za radu

9. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

V nabízených retro dekorkách, které se hodí do řádku Eldorádu, mi chybí bombastický dárek, to mám asi smůlu a musím čekat na další nabídku, že.

10. zuzik.t

zuzik.t Perspektivní autor

Zdravím.
    V bednách s podivuhodnými stromy, které jsou za postup od 200. levelu je možnost získání Zlatého tajemného stromu.
    Nikde nemůžu najít, o co se jedná.

EDIT: díky za odpověď... ;)

Naposledy upraveno: 2/10/18
    MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  11. Ahoj zuzik.t
    ano, máš pravdu, informace ke Zlatému podivuhodnému stromu nejsou.
    Pokusím se zjistit co a jak.
    Díky za trpělivost
    EDIT - jde o sazeničku s Farmářského Expresu

12. Atina5454

Atina5454 Stálice fóra

• Multipost - prosím nepiš více příspěvků bezprostředně za sebou. Děkuji. *JÁ*
    Ahojky,je akce na kapradí,několik dnů už je nemám kde koupit,poradí někdo?
    ***příspěvky sloučeny***
    Tak omlouvám se,kapradí je na baharamě,popletlo mě to,ze je mezi dlouhodobkama na běžné farmě

Naposledy upraveno moderátorem: 1/10/18
  13. Ahoj Atina5454
    akce, ve které je potřeba Tropické kapradí začala dnes tj. 1.10. ve 14:00
    Podrobný popis akce - ZDE
    P.S.: Pokud chceš něco dopsat použij prosím funkci "upravit" u svého původního příspěvku.

14. pezt

Ahoj 1josef1
    To se někdy stává:)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj vasicci

Toto kapradí budeš moci pěstovat až jej například získáš jako odměnu v úkolu v družstvu Projekt Funky kapradina, nebo bude možnost si ji koupit na trhu, až budou nabídky.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj ašada01

Bohužel co bude v nabídce rozhoduje RT, a pokud momentálně nenabízí, tak je potřeba počkat na příště, snad se chybějící dekorace objeví.

Fajn hru pezt

15. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Jen takový drobný dotaz, který vůbec nepospíchá. Je někde seznam faremních levelů a jejich odměny? Seznam levelů a jejich názvy jsem našla, ale odměny u nich nejsou. Jde mi konkrétně o to, že jsem si (nevím proč) myslela, že od levelu 101 a dál jsou za každý postup 2 floreny (ale praxe to praktikuje jinak).

Edit: pezt děkuji za vyčerpávající odpověď. Škoda že ten floren je jen jeden, dva by se utrácely mnohem líp. Teď se tedy těším hlavně na tu Bednu s podivuhodnými stromy.

Naposledy upraveno: 1/10/18
  16. pezt

Ahoj Prepperka

Za každý postup do dalšího levelu je vždy 1 x floren a 1 x Vzdušný pozdrav.
    Poté je Zuzino superhnojivo, které se do levelu 100 zvedá až do 34 ks a od levelu 101 je v počtu 35 ks. (tedy podle mých screenů co mám uložené do 218 levelu).
    Dále do levelu 200 1 hvězdička, od 200 levelu hvězdičky 2.
    A na závěr od levelu 200, 1 x Bedna s podivuhodnými stromy.
    Samozřejmě + rostlina apod.

Fajn hru pezt

PS: pokusíme se doplnit do FAQ, to co se dá v určitých levelech získat.

Naposledy upraveno: 1/10/18
    Honzulka05 a Prepperka tohle ocenili.
  17. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

potřebovala bych vysvětlit jaký význam má akce ,,vlak expres,, dala jsem do něho 6x výrobny v hodnotě kolem 2000.- a dostala jsem žluté bikiny,, děkuji,,,

18. pezt

Ahoj tonys*

Potřebná protihodnota k odeslání vlaku v této akci byla 626 protihodnoty, nebylo potřeba tedy posílat protihodnotu 2000.
    Bohužel to co se dá z Tajemného nákladu je vždy náhody a nelze zaručit co se dá získat.
    Vše k akci Farmářská expres v tomto vlákně >>> Farmářský expres <<<

Fajn hru pezt

19. modrýměsíc

modrýměsíc Rádoby autor

Nemůžu najít informaci v kolik hodin začíná karnevalová královna. Děkuji

20. Ahoj modrýměsíc
    akce Karnevalová královna - Začátek akce: 2.10. ve 16:00 hod Konec akce: 4.10. ve 10:00 hod
    Celý popis ZDE
    Přeji prima farmaření

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.