Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 10/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Katule008, 15/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj alenal

Jedná se o chybu, která je na hlášena k opravě. Viz aktuální problémy ve hře
    Ve stodole ten sliz můžeš zkontrolovat v kategorii "Všechno".

Fajn hru pezt

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. satelit

satelit Hvězda fóra

Prosím z jakých tajemných sazenic lze získat Tisovec montezumův,ve FAQ to není.

EDIT: pezt díky,asi jsem nestihl vlak a ujel mi. :D

Naposledy upraveno: 28/10/18
    Honzulka05 a pezt tohle ocenili.
  3. pezt

Naposledy upraveno: 28/10/18
    Honzulka05 a satelit tohle ocenili.
  4. Elis1947

Elis1947 Rádoby autor

Ahoj, aktivovala jsem Jona Lenona za 400 hvězdiček, myslela, že timhle aktivují všechny pole, ale bohužel, musím mít Jona Lenona,poradí mi někdo, kde ho získám?

5. Ahoj Elis1947
    dekorace John Citron lze získat jako odměnu ve šlechtící akci (úkolu) klikni -> "Rande s lahví"
    Další možností je, pokusit se získat tuto dekoraci při akci Obchodování a darování (nicméně je dost vysoko ceněna a lze jí získat celkem obtížně).
    Přeji hodně štěstí při farmaření

6. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

Chcem sa opýtať, či existuje nejaké vlákno, kde je napísané ako zvýšiť efektivitu farmeramy na maximum? napríklad niečo ako keby tí najsilnejší farmári a najlepší odborníci na farmu spojili a napísali také vlákno? napríklad také mylníky ktoré sú tu na farme? nar. že od 100. levelu ide všetko rýchlejšie? alebo niečo také? bol by som rád za odpoveď a ak niečo takého nie je bolo by dobré to vytvoriť nie? najlepší farmári nech sa spoja a napíšu spolu tutoriál ako robiť všetko na max. rád by som sa poučil aj ja :)

7. Ahoj tronaldo55
    obávám se, že takový "návod" - tedy jak vést hru pro maximální "výtěžnost" Farmy ani nelze sestavit, kvůli rozmanitosti této hry.
    Nicméně vlákno, kde se diskutuje o strategii farmaření je - ZDE

8. LmaminkaK

LmaminkaK Pilný autor

Ahoj,dneska mi to nemyslí,prosím,čím to je,že mám menší herní plochu,ne na notásku,ale na hře? Děkuji

9. pezt

Ahoj LmaminkaK

Tak s největší pravděpodobností to bude rozlišením displeje na tvém noťásku.
    Pokud jsi si třeba pořídil nový tak ten má většinou lepší rozlišení tudíž se ti herní okno jeví jako menší, i když ve skutečnosti je pořád stejné. Pomoci tomu můžeš tak že v prohlížeči zvětšíš zobrazení a to buď přímo v nastavení prohlížeče nebo pomocí klávesy CTRL + kolečkem myši nastavíš pro tebe rozumnou velikost. Vše ale bude na úkor grafiky, která půjde tímto způsobem dolů.

Fajn hru pezt

10. zina

zina Perspektivní autor

Zdravím, prosila by som informácie o dekorácii Jack Darček :
    1. na ktoré plochy bude možné dekoráciu umiestniť? (hlavne by som chcela vedieť, či sa bude dať umiestniť na ihrisko pre maznáčikov)
    2. bude sa dať pozberať klasickým kombajnom alebo kombajnom na maznáčikov?
    Ďakujem za odpoveď a želám peknú hru.

11. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj zina - dekorace Jack Darček na prvních 20 sklizní jí lze dát na Hřiště pro mazlíky a sklízet se bude "mazlíkovským" kombajnem. Po vypotřebování náplní se začne tvářit jako nepotřebná dekorace. Po zbourání jí lze postavit na baha nebo na farmu kde bude dávat BZ/TBZ případně do nebe.

Přeji fajn hru

12. zl.jola73

zl.jola73 Pisálek fóra

ahoj chtěla bych se zeptat, když jsem si nakoupila v Jackově obchodě recepty na kytice,hrobní květináč atd..kdy je mohu vyrábět ? zatím to nelze nebo si nevím rady.
    děkuji za odpověd

13. Ahoj zl.jola73
    pro výrobu řemeslných produktů (strašidelná kytice a hrobní květináč) - řemeslo Květinář musíš mít dostatek požadovaných plodin a produktů. Zkontroluj prosím v řemesle Květinář, v příslušném stupni zda máš požadované položky a zda máš vyrobené základní produkty. Pro strašidelnou kytici potřebuješ vyrobit 1ks "kytice" + rostlinu hrůzy (100ks) + kostní keř (100ks) + keřík plný očí (100 ks)
    podrobný popis ve FAQ (klik)-> hrobní květináč

14. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Zdravím... měl bych dotázek... odborníci z RT se nám v tom zase hrabou? Aktuálně po obnovení stránky popř F5 se hra načte do nějakýho "default" nastavení. Vše je vypnuto krom dvou položek. Vše si znovu nastavím ... samozřejmě uložím a po F5 jsem tam kde sem byl. I secí tabulka skočí do "jednořádku"... asi toho bude víc. Je to jen u mě, nebo stále kvoká? ,-)

tydýtková tohle ocenil(a).
  15. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahojky, mám dotaz - teď se mi 2x za sebou při přechodu na Bahamku otevřelo podivné žlutě orámované okno s ovečkou a v angličtině? Naštěstí se dalo zavřít a pak šlo pokračovat... Ale trochu jsem z toho znervózněla..

Honzulka05 a tydýtková tohle ocenili.
  16. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Mám to samé jako píše Casey i Apachie, ale navíc se mi nezobrazuje ani celá secí tabulka - nejde jen o to, že by byla složená do jednoho řádku, taky tam ještě hodně druhů chybí.

Honzulka05 a Apachie1 tohle ocenili.
  17. pezt

Honzulka05 a Apachie1 tohle ocenili.
  18. Delinka

Delinka Pisálek fóra

Ahojky všem! Jsem na tom stejně, na Baha se zkrátka nedostanu. Tabulka s ovečkou a slepicí a návod, jak pracovat na Baha. Nějaká chybka, ne?

19. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

pezt: Díky, já šla hned na Akutální problémy ve hře, ale asi o chvilku dříve, než se tam info objevilo :)

20. pezt

Ahoj Delinka

Doporučil bych pročistit prohlížeč a data flash playeru, jak na to najdeš v tomto vlákně Vše pro bezproblémový chod hry
    Také potom můžeš znovu nastavit ukládání dat flash playeru a to pomocí tohoto návodu Nastavení ukládání dat flash playeru do vašeho počítače přes webové rozhraní.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kiki2305

Není zač :)

Pro zvětšení secí tabulky klikni na tu zelenou šipečku

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.