Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 10/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Katule008, 15/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamba54
    rádo se stalo :)

2. -nykisek-

-nykisek- Zelenáč fóra

Díky za radu. Jen mě to docela zarazilo, že mentor trvá tak dlouho a nepřijde mi to normální. Nejspíš by to měly zrušit a dát tam něco jiného co by konečně fungovalo. Hraju tuto hru víc jak deset let a toto co se děje teď, se nikdy nedělo. xD

3. -nykisek-
    tedy - (bez urážky) klobouk dolů, hraješ víc jak 10 let!!! (hra funguje od roku 2010) to je opravdu výkon.
    Nicméně k mentoringu: mentory a žáky páruje systém. Při výběru jsou zohledňovány různé faktory a také to, kolik mnových hráčů se do Farmářské školy přihlásí. Není-li dostatek zájemců o "výuku" nemá systém co přidělit.
    Na žáčky čeká mnoho mentorů opravdu i několik let.
    Mohu doporučit seznámit se s postřehy a zkušenostmi ostatních mentorů a to ve vlákně (klikni)-> Škola farmářů

satelit tohle ocenil(a).
  4. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahojky, dá se, prosím, někde zjistit, než zdlouhavým postupným mazáním, kolik zpráv mám celkem uloženo na herním účtu?
    viz nové info od Hlásná trouba
    Edit:
    Děkuji *JÁjo*. Doufala jsem, že bude nějaká snazší cesta... S tím je přece nebudu otravovat. Při představě, že by to chtěla vědět pouhá třetina hráčů, tak by podpora skončila na přístrojích...
    ;)

Naposledy upraveno: 26/10/18
    Honzulka05 tohle ocenil(a).
  5. Ahoj Apachie1
    pokud se příliš nepletu tak:
    viditelných je to 10 stran (x6) = 60. Kolik ale celkem, by mohla zjistit asi jedině podpora.

Apachie1 tohle ocenil(a).
  6. Blonda141

Blonda141 Aktivní autor

Zdravím, chci se zeptat v možnosti setí rostlin mám kapradí, ale počet kusů 0 a v obchodě není možné tuto rostlinu koupit. Můžete mi někdo poradit kde ji mohu sehnat? Díky moc za jakékoliv info. :)

7. Ahoj Blonda141
    rostlina Kapradí je z akce "Projekt Funky kapradina" a semínka této rostliny získáš z dekorace (klikni)-> "Dávkovač kapradí" - (samozřejmě pokud jsi akci plnil a Dávkovač získal) pokud ano, najdeš ho v inventáři mezi dekoracemi.
    Kapradí se také dá koupit na trhu.

8. ANAWI1950

ANAWI1950 Perspektivní autor

prosím, kde získám sliz ?

9. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ANAWI1950

Sliz je produktem výrobny Slizký mlýn
    Ten lze pořídit v Jackově obhodě, za příslušné množství děsivých předmětů.

Fajn hru pezt

10. Barmanka-Apsint

Barmanka-Apsint Rádoby autor

Ahoj všimla jsem že se už kalendář akcí na listopad doplňuje chtěla jsem se jen optat jestli se neví jestli bude akce obchodování a darování ?

11. pezt

Ahoj Barmanka-Apsint

Doplňuje se jenom o oznámené akce, tedy v tomto případě, předplatné pomocníků na měsíc.
    Kdy bude akce OaD v tuto chvíli nevíme. Až vyjde přehled akcí na příští měsíc, můžeš nakouknout jestli RT tuto akci zařadil.

Fajn hru pezt

12. Barmanka-Apsint

Barmanka-Apsint Rádoby autor

pezt děkuji za odpověď :)

13. pezt

14. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Netuším jestli to sem vůbec patří, ale někteří šlechtěnci se mi ve výběru pro babyboom a některé dekorace v liště a některé odměny v družstvu a i dodávané věci změnily na ikonu skoro jako Tajemná stáj akorát obohacené o bagr? Je to schválně? Nebo je to chyba?Mám to sice vyfocené, ale asi to moc neumím vložit....

15. pezt

16. jaanatrut

jaanatrut Zelenáč fóra

ahojky asi jsem to správně nepřečetla., ale nemohu se dostat z labyrintu děkuji

17. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jaanatrut - zkus to podle videa ve FAQ. Musíš mít vyzvednuté "poklady", přes které je takový obláček. Na videu je to pěkně vidět. Když už máš "poklady" vyzvednuté tak se udělá obláček u východu a pak můžeš labyrint opustit. zkoušej prostě posouvat dlaždice a Jacka co nejblíže k východu a ono to vyjde.

Přeji fajn hru

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  18. jaanka1946

jaanka1946 Zelenáč fóra

• Používání více identit na tomto fóru je zakázáno.
    děkuji zkusím to

19. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

jaanka1946 alias jaanatrut - vystupovat pod více nicky je na našem fóru zakázáno. Příště si dej větší pozor

Přeji fajn hru

20. alenal

alenal Stálice fóra

Nevím jestli jsem něco nepřehlédla, ale vyrábím sliz a vím ,že ho mám 60 kusů, zobrazuje se mi v družstvu, Nemohu ho však nikde najím ve stodole. Pod čím ho mám hledat_? Mezi děsivejma rostlinama není. Děkuji za odpověď

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.