Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 10/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Katule008, 15/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, chci se zeptat, jak to, že došlo ke změně boosteru úplňkové sklizně +2 /24 hodin?
    Teď je tam napsáno, že ovlivňuje pouze rostliny, když předtím tam bylo, že platí pro děsivé předměty, tudíž i pro stáje a stromy?
    Oba obrázky jednoho a téhož boosteru mám schované, ale moje úložiště má asi úklidovou generálku, jsou také v příspěvku #163
    Děkuji za objasnění.

Edit:
    *Já*
    Já mám teď u stejného boosteru v tooltipu jako máš ty na obrázku (platí pro: Děsivé předměty) a který jsem měla ještě v začátku akce, napsáno v závorce (ovlivňuje pouze rostliny!) a už to nefunguje na stáje a stromy. Tak tomu nerozumím?

Naposledy upraveno: 24/10/18
    Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. Ahoj Apachie1
    píšeš **před tím tam bylo"... bylo, kde? ve FAQ, v tooltipu? Kontrolovala jsem své vlastní zásoby a booster pro děsivou sklizeň:

EDIT - prosím ZDE

Naposledy upraveno moderátorem: 25/10/18
    Honzulka05 a Apachie1 tohle ocenili.
  3. rumíček70

rumíček70 Zelenáč fóra

Ahoj, prosím kde najdu Půlnoční dub? Ve FAO jsem dosažitelnost nenašla. Děkuji

4. chrust1

chrust1 Perspektivní autor

úspešná továreň a strašidelná chalúpka - dajú sa dať na ihrisko pre maznáčikov?
    Ďakujem

5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj chrust1

Úspěšná továrna, ještě na hřiště pro mazlíčky vložit nelze, až od upgradu Moderní továrna 1 (Moderná továreň 1)
    A Chatrč čarodějky lze na hřiště pro mazlíčky vložit až od upgradu Strašidelná chatrč čarodějky 1 (Strašidelná čarodejnická chalúpka 1)

Fajn hru pezt

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  6. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Mám jednu otázku.Kto mi vysvetlí ktoré rastliny na cintoríne sú zaradené pod obilie?Všimol som si že čokoládový croissant má uvedený diamantový bonus na cintoríne +3 na obilie a croissant diamant + 2.Ale obilie nemáme všetky tie rastliny majú uvedené desivé produkty.Ďakujem za odpoveď.

7. pezt

Ahoj -Kuteno-

Na hřbitově jsou pouze děsivé plodiny, tam tyto plodiny nejsou rozděleny na kategorie jako na farmě nebo na bahamaramě, jako obilí atd. Tudíž tam nepůsobí podobné produkty, na určité kategorie. Je potřeba vybírat produkty, které mají účinek na děsivé předměty. Jako např. Sérum proti upírom.

Fajn hru pezt

8. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Problém bych viděla v téhle větě. Hnojíš až po aktivaci mazlíka? Nebo nejdřív pohnojíš a pak odklikneš mazlíka? Nebo je ta věta jen nejasně napsaná, a já ji tedy špatně chápu?

9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

pezt o tom viem,len som tak pozrel a ak som na tie croissanty klik tak mi to tam tak ukazuje.Však sa na ne pozri.

10. pezt

Ahoj Prepperka

Podpora mu určitě do toho vnese jasno, nicméně si také myslím, že má pohnojeno Zuzinym ultrahnojivem dříve než aktivoval mazlíčka.
    Osobně jsem to zkoušel a funguje na všem jak má. Nezaznamenal jsem problém.

Fajn hru pezt

Honzulka05 a Prepperka tohle ocenili.
  11. pezt

-Kuteno-

Aha, už to vidím, je to bohužel chybně v sk verzi, v cz je to správně.

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Předám dále k prověření. Děkujeme za upozornění.

aljanu a Honzulka05 tohle ocenili.
  12. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Píšu tohle naprosto v klidu a nechci tím nikoho urazit.

V podstatě mi chcete oba říct, že jsem úplně blbej.
    Nikam psát nebudu. Nic nebudu řešit. Dekorku jsem schoval do inventáře a jsem už nadobro vyléčený z nějakého kupování čehokoliv, protože abych ještě studoval návody jak přesně co odklikávat a v kolik hodin abych se náhodou nějak nespletl, tak to už je vážně trochu moc.
    Pokud ta dekorace neumí zkrátit čas který už běží a nebo je to nějak specificky podmíněno tím že napřed musím udělat tohle, potom tohle a pak tady to a bude to fungovat, teda jestli jsem nezapoměl ještě na nějaké mezikroky, tak jsem asi vážně hlupák, že jsem naletěl na další úlet RT, který do hry dal něco na co nedá přesný a jasný návod.

Jo a když už teda oba máte tak jasno, tak na co jsem pak dával ty obrázky v postu 29, kde je snad jasně vidět že mazlík je aktivní a ultrahnojivo požiju až potom.

atomo a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Bezejmenný se na mě nezlob, ale jak jinak lze pochopit tuto tvou větu: "byl pohnojený daleko dřív než jsem mazlíka aktivoval"? Proto jsem se ptala jestli ji teda špatně nechápu. A pořád vím prd. Ale já se jen snažím pomoct, mně je v podstatě jedno jestli ti ta dekorka funguje nebo ne. Jen mě napadla možná příčina neúspěchu, tak jsem ji tu zdělila, co kdyby.

PS pro modíky - už sem ohledně tohoto psát nebudu, řekla jsem co jsem chtěla, a vím že tu není místo pro dikuzi, takže howgh ;)

14. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

OMLUVA (nejen těm kteří se mi snažily pomoci)

Z mé strany došlo k nedorozumění a po několika výměnách názorů, a po několika zmatených vysvětlovacích komunikacích, jsem došel k jasnému pochopení situace.
    Dekorace funguje správně a není žádný problém.
    Nebudu tady psát kdo mi co napsal a kdo mi nasadil do hlavy zmatené informace.
    Veškerou zodpovědnost beru na sebe.
    Jde o to, že nedošlo ke změně u ultrahnojiva, ale došlo ke změně u zuzina hnojiva.

Bohužel jsem se nechal hloupě zmást a začal jsem řešit něco co nebylo potřeba.

Příště si budu muset ověřit informace sám a ne se zkoušet domluvit s někým kdo se mě snaží přesvědčit o něčem o čem evidentně nemá správné informace.
    To mě ovšem neomlouvá.

Takže se omlouvám a snad jsem nikoho neurazil.

15. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahojky *JÁ*, omlouvám se,ale včera jsem nemohla z důvodu údržby na úložišti vložit obrázek daného boosteru. Tak jej vkládám nyní, ale už vlastně není co řešit.
    Dočetla jsem se, že se jednalo o chybu, která je už nyní pouze grafická. Ale v době, kdy jsem příspěvek psala, tak booster opravdu nepůsobil na stromy a stáje a sklízela jsem normální počet zvěře a plodů.
    Přeji hezký den v Labyrintu

Edit:
    *Já*jo,
    ale stejně děkuji!

Naposledy upraveno: 25/10/18
  16. Apachie1
    jasně ;) informace o chybě se objevila pár minut po mé odpovědi pro tebe, takže těch pár minut bylo to, co způsobilo ten mírný zmatek :)
    Přeji prima farmaření

Honzulka05 a Apachie1 tohle ocenili.
  17. mamba54

mamba54 Stará škola

Ahoj, je to správně, že půlnoční dub při pohnojení dává jen 14 ks ovoce a ne 20 , tedy dvojnásobek jako ostatní stromy?

18. Ahoj mamba54
    Půlnoční dub dává 10 ks plodů. Po použití Zuzina superhnojiva dá 14 ks
    ZSH přidá +4 ks z výnosu takže po jeho použití je počet plodů Půnočního dubu korektní
    FAQ - Zuzino superhnojivo

aljanu tohle ocenil(a).
  19. mamba54

mamba54 Stará škola

Aha, díky, já myslela, že vrtulky -ZSH přidávají dvojnásobek:sleepy:;) Díky moc za rychlou odpověď:), zase jsem o něco chytřejší;):)

aljanu tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.