Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 10/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Katule008, 15/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

satelit, prověřím a dám vědět

EDIT: máš pravdu - jdu opravit do FAQ.Díky za postřeh

spuntka, MatysekKamilek a satelit tohle ocenili.
  2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pozdě, ale přece... Od Kubíka jsem dostala za 21 den dekoraci "Kočičí lakýrník," místo 150 beden s bubublbostma... ne že bych si stěžovala, jen v tom mají v RT trošku zmatek... ;) Existuje nějaká kontrola tam u nich, co kde slíbí?

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Y_n_O

Bohužel zde na fóru ti nedokáži říci jestli jsi ty bedny dostala nebo ne, budeš se muset obrátit na herní podporu, jestli došlo k zápisu, daného množství beden.
    Nicméně jsem teď vybral stejný den tedy 21 a vše se v pořádku připsalo

Pokud jsi vyzvedávala dárky pravidelně tak dnes je 5 lístků na kolo štěstí. Pokud jsi nečekala na proběhnutí animace vyzvednutí dárku 21 den a dnes čekala, tak ta mohla doběhnout dnes a objevilo se info okno o získané dekoraci.

Fajn hru pezt

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

pezt, děkuji za reakci, já jsem se pozastavila nad tím, že jsem dostala dekoraci, která v denních dárcích nebyla... Ty bedny asi byly, klikám je po sklizni stonku a dekorací a ani se nedívám na to, co to je... Ještě jsem asi nepřepla na ten nový dárkový systém nebo co... starého psa novým kouskům nenaučíš ;)

pezt tohle ocenil(a).
  5. pezt

Y_n_O
    Stane se, hlavně že je vše v pořádku ;)

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  6. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj pezt, sklidila jsem svůj první sliz (fúúúj, jak ošklivé), ale nemohu ho nikde ve stodole najít. Ani
    v děsivých předmětech ani v ostatních. Nebo mi něco zase uniklo? Poradíš, kde ho hledat?
    Ale když jdu do družstva do úlohy, tak tam ho vidím ;)

Edit:
    sopti
    děkuji, už jsem se vyděsila, že jsem o ten blivajz přišla xD

Naposledy upraveno: 23/10/18
    -Kuteno- a Honzulka05 tohle ocenili.
  7. sopti

Ahoj Apachie1,
    sice nejsem pezt, ale odpovím ti ;)
    Jedná se o chybičku, která je nahlášena a jak to tak vypadá, pořád ji neopravili. Info o chybě.

Honzulka05 a Apachie1 tohle ocenili.
  8. oluška211

oluška211 Zelenáč fóra

zdravím všechny farmáře prosím mohl by mi někdo poradit k čemu slouží bedny a kde získám jejich obsah?děkujíí

9. pezt

Ahoj oluška211

Bedny které různě získáváš, jako odměny apod. najdeš v inventáři pod ikonou vázičky, záložka spotřební zboží.
    Pokud klikneš na to i tak zjistíš co která bedna může obsahovat.

Fajn hru pezt

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  10. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Mám dotaz.
    Jak přesně mám používat dekoraci Přezový hangár (IV)
    Už jsem skusil asi 5 různých pokusů a pořád nechápu jak mám docílit zkrácení o 20% u ultrahnojiva.
    Momentálně jsem tohoto mazlíka aktivoval. Počkal jsem až mi dole v liště naběhne info o aktivaci bonusu, a až potom jsem použil ultrahnojivo na obrstromy.
    bonus prostě nemá žádný účinek.
    A to ani u běžných stromů.

Mohl bych dostat nějaký přesně specifikovaný návod na použití, popřípadě nějakou informaci jak mám případně reklamovat nefunkční zboží ?

11. -nykisek-

-nykisek- Zelenáč fóra

Ahoj už velice dlouho mi nepadají dřevěné kladiva, chtěla jsem si dát up.
    A ještě jeden dotaz. přihlásila jsem se abych pomáhala nováčkům je to cca 4 roky a pořád nic, toto asi není normální. Pořád se tam píše, že to může nějakou dobu trvat, ale 4 roky to se mi zdá moc.

Díky za odpověď

Y_n_O tohle ocenil(a).
  12. sopti

Bezejmenný, a zkoušel jsi po sklizni pařezového hangáru obnovit stránku? Je možné, že než systém načetl bonus, tak ty jsi pohnojil. Nejlépe to zjistí herní podpora kde se stala chyba.

13. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Samozřejmě to není první den co si toho všímám, jenže nějaké pokusy jsou dost časově náročné, protože trvá 16 hodin než se dá znovu aktivovat a dalších pár hodin než mi dorostou stromy abych to opět vyzkoušel.
    A nefunguje mi to od samého začátku co jsem si to pořídil.
    Třeba na kaktusovou svíci to taky nemá žádný vliv. Pořád je tam stený čas jako před tím a vzhledem k tomu že zkrácení o 20% i u obyčejného stromku dělá docela dost, tak by mě zajímalo jak to má přesně fungovat.
    Na podporu napíšu určitě, ale napřed chci nějakou radu jak se s tím vůbec zachází abych mohl třeba podpoře napsat přesnější informace o problému.
    Prostě mi to ten bonus dát nechce. Už jsem dekorku přestěhoval na jinou plochu - nic. Dal jsem ji na mazlíkovou plochu - nic.
    Momentálně ji mám na mýtně.

EDIT : tak jsem ještě zkontroloval Půlnoční dub, u jehož času by to taky mělo udělat pár hodin a taky nic. A ten byl pohnojený daleko dřív než jsem mazlíka aktivoval.

14. sopti

Bezejmenný,
    já to u sebe dělám tak, že sklidím pařezový hangár (mám ho na hřišti pro mazlíky), pak si jdu klasicky sklidit ( pole, stromy, stáje) a pak jdu teprve pohnojit stromy Zuziným ultrahnojivem.
    Jinak jsem zkoušela Super-obrovský strom a půlnoční dub a zkrácení zaznamenávám - zde screeny:
    po sklizni[​IMG] [​IMG]
    po sklizni se ZUH[​IMG] [​IMG]

aktivace pařezového hangáru (10%)[​IMG]
    po sklizni s aktivovaným hangárem a ZUH [​IMG] [​IMG]

Bonus, který je k tomu aktivní je runa Prosperita stromů (max).

EDIT: Tak ještě kaktusová svíce -
    bez hangáru [​IMG]
    s hangárem[​IMG]

Apachie1 a Honzulka05 tohle ocenili.
  15. Ahoj -nykisek-

dřevěná kladiva se po zavedení Skladišť stala vzácným nářadím (možná vzácnějším, než legendární vrtačky) takže je poměrně zdlouhavé je získat. Jak psala Y_n_O nejjistějším způsobem je, vyšlechtit květ s bonusem pro navýšení možnosti vypadnutí dřevěných kladiv.
    Mentoring je ... na útlumu a získat aktivní a pracovitá kuřata je vzácnost. Chce velmi mnoho trpělivosti, mentory vybírá systém, takže to nelze ovlivnit.
    Přeji prima farmaření.

16. comando09

comando09 Perspektivní autor

Zdravím ,mam problém z prihlasovaním sa k hre ak hrajem doma tak je to v poriadku, ale ak som v práci tak niekedy som aj na troch počítačoch , keď sa chcem prihlásiť na hru stále ma to vyhadzuje von ,viem ,že by sa malo hrávať z jedného počítača , ale keďže som celí deň v práci tak sa k počítaču nedostanem, nedalo by sa to nejako odblokovať aby ma to pustilo hrať aj z týchto počítačov ďakujem veľmi

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  17. Ahoj comando09
    tvůj dotaz prosím směřuj do (klikni)-> "Technické a platební dotazy"
    Pokud ale máš problémy s přihlášením jen na zařízeních, která používáš v zaměstnání je pravděpodobné, že tvůj zaměstnavatel má ošetřenou síť právě proto, aby zaměstnanci nemohli navštěvovat nežádoucí weby.
    Nicméně kolegové v Technických ti jistě vysvětlí/poradí fundovaněji.

majat7111 tohle ocenil(a).
  18. comando09

comando09 Perspektivní autor

Ja velka vďaka už som tam napísal snať sa to podari nejako vyriešiť bolo by škoda ak bi sa to nedalo ešte raz velka vďaka

19. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Mám to prostě rozbité.

20. sopti

Bezejmenný, tak napiš na podporu - oni prověří, prošťourají a příjdou na to ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.