Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 10/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Katule008, 15/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Jitule17101959 - ano máš, pravdu informace u JC je trochu zavádějící. Pokusím se o nápravu. Děkuji za upozornění.

Přeji fajn hru

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. zdenass

zdenass Perspektivní autor

Ahoj, mohla bych poprosit o radu? V družstvu jsem splnila úkol Baha arboretum,ale bohužel nevím kde ho mám najít abych ho mohla použít. Děkuji

3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj zdenass,

baha arboretum se úkolem získat nedá, získat se dá buď ve Starověkém chrámu za zlaté banány nebo zakoupením za floreny. V úkolu získáš stavební plány na jeho rozšíření.

4. zdenass

zdenass Perspektivní autor

• Prosím, necituj příspěvek hned před tvým příspěvkem. Pajda361
    ***** odstraněna citace

děkuji za odpověď

Naposledy upraveno moderátorem: 19/10/18
  5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ve vlákně "Debata o všem možném" je na poslední straně (14) nějaká chyba - jsou tam všechny příspěvky sloučené do prvního. Upozornila mne na to hráčka GordonSargent. Může se na to někdo podívat, čím se to stalo?

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Y_n_O
    Kolega už to vysvětlil :)

Fajn hru pezt

Y_n_O tohle ocenil(a).
  7. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

udělala jsem strašidelný úkol kde jsem získala 3x arboretum,(nevím jestli jsem tomu dobře rozuměla) dvě mám a to třetí nemohu najít, prosím ,kde ho mám hledat , děkuji předem,,

8. Farmářka_X

Ahoj tonys* - Momentálně jsou ve hře jen 2 Děsivá arboreta. V prvním úkolu Děsivé arboretum získáš jedno arboretum a přístup do úkolu Děsivé arboretum 2, kde získáš druhé arboretum.

Edit: obě arboreta získáš již v prvním úkolu a ve druhém získáš stavební plány pro děsivé arboretum. Omlouvám se za prvotní zmatek:oops:

Přeji fajn hru

Naposledy upraveno: 20/10/18
    MatysekKamilek a Honzulka05 tohle ocenili.
  9. mamufa

mamufa Pisálek fóra

Ahoj. Nemůžu nikde najít chatrč čarodějky. Kdy šla získat.

10. Mel161

Mel161 Pisálek fóra

Prečo sa nedajú kúpiť krmiva pre zvieratá z desivej? Aspoň keď je akcia :)

11. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

mamufa, Chatrč čarodějky jsi získala automaticky přihlášením do hry - hledej mezi dekoracemi (symbol modré vázičky).

Mel161 - žádná z položek Měsíčního světa není obchodovatelná na trhu. Tímto je takhle akce jedinečná. Každopádně zda se někdy v budoucnu bude dát koupit alespoň krmivo pro stáje nevíme. O tomto si rozhoduje samo RT a to nám své plány dopředu nesděluje.

12. mamufa

mamufa Pisálek fóra

sopti,

Děkuji
    *příspěvek upraven* sopti

Naposledy upraveno moderátorem: 21/10/18
  13. dorotea14

dorotea14 Rádoby autor

Poraďte, koupila jsem si tak před dvěma či třemi dny ve Výprodeji dekorku za 500 hvězd a zapomněla jsem jak se jmenuje a nemohu jí vůbec najít. DĚKUJI předem

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  14. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj dorotea14

Nějak nevím o žádném výprodeji, kde by se kupovaly dekorace za hvězdičky.
    Nicméně je možné, a jediné co mě v tuto chvíli napadá, že jsi mohla aktivovat runu na stromě moudrosti za 500 hvězdiček, Kouzelný strom a nebo jsi si koupila tento Kouzelný strom v Rama obchodě za 500 rama mincí.
    Tuto dekoraci najdeš v inventáři mezi dekoracemi.

Fajn hru pezt

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  15. Barmanka-Apsint

Barmanka-Apsint Rádoby autor

Ahoj kdy doplníte kalendář akcí na listopad ? :) :p:inlove:

16. Farmářka_X

Ahoj Barmanka-Apsint - kalendář akcí (pajdář) se většinou aktualizuje na konci měsíce popř. hned začátkem. Proto když se podívám na datum tak máme ještě víc jak týden času

Přeji prima hru

17. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

dorotea14 - pokud je to Zázračná bedna z Ramaobchodu, pak se chová jako tajemnička a musíš ji dát na pole, ne do parku, tam se ti v liště neukáže. Dekorace se ti z ní "vylíhne" za 5 hodin.

18. 1josef1

1josef1 Rádoby autor

ahoj přejí pěkný večer každý den klikam na kostlivce bud tomu nerozumím a nebo nevím potřebovala bych poradit dnes se mi ukazalo co sem dostala od kostlivce 4 světlušky a4 netopyři hledám je a nikde předem děkují

19. Ahoj 1josef1
    toto jsou zatím všechny dárky z kalendáře, které bylo možno získat
    nikde tam nejsou ani světlušky, ani netopýři. Domnívám se, že jsi mohla otevřít dárek číslo 3 a z bedny obdržet ony světlušky a netopýry. Pokud tomu tak je, pak to jsou jednotlivá zvířata a ty najdeš ve Stodole > v oddíle "Zvířata"
    (prostě se ti získaná zvířata připsala ke stavu zásob)

20. satelit

satelit Hvězda fóra

Zdravím, od kterého upgradu se dá umístit na hřiště mazlíků Chatrč čarodějky? Ve FAQ je že až od upgradu Děsivá chatrč čarodějky 1 ale já ji tam mám myslím už od upgradu Strašidelná chatrč čarodějky 1.

Honzulka05 a spuntka tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.