Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 10/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Katule008, 15/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj kde vezmu sliz do nového úkolu v družstvu,nikde jsem to nenašla...děkuji(apropo a nač je nám rulík?)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. Ahoj papulice
    sliz získáš zakoupením Slizkého mlýna v Jackově obchodě.
    Popis ve FAQ - (klik)-> Slizký mlýn

papulice tohle ocenil(a).
  3. Danča142010

Danča142010 Pisálek fóra

Pěkný večer, přeji!
    Nevím kde, tak to zkouším zde...z poslední akce Sukovitá vrba se mi neukazuje aktivní řádek na stonku a u dekorací se píše, že nejsou v inventáři, i když jsem měla na 100 procent splněno. :-( .Netušíte, kde je problém? Díky za odpověď..Dana

4. Ahoj Danča142010
    hledala jsi na Magickém stonku v kategorii nedokončených řádků? Případně zvol kategorie "Vše" a pomoci funkce "Hledat" můžeš řádek vyhledat.
    Je možné, že jsi dekorace do řádku "odložila" na některou plochu? Třeba do Strašidelného domu, do Parku.
    Pokud se ti nepodaří dekorace dohledat, budeš se muset obrátit o pomoc na herní podporu. Jak kontaktovat herní podporu - klikni na odkaz v mém podpisu.

5. form22

form22 Rádoby autor

Ahoj.Chtěla jsem se zeptat ke které dekoraci patří královská opona,dělový závěs,narozeninový závěs a větší třesk?
    Nikde to nemohu dohledat.
    Děkuji.

6. form22

form22 Rádoby autor

*JÁ*Děkuji moc

7. form22
    rádo se stalo :)

8. form22

form22 Rádoby autor

*JÁ*

Všechny dekorky jsem dohledala,ale ještě nevím kam zařadit komorní závěs.
    Díky

9. form22

form22 Rádoby autor

*JÁ*
    Ještě jednou děkuji a přeji krásný den.

10. form22
    Děkuji, přeji prima farmaření.

11. Celebka

Celebka Pisálek fóra

na co je prosím slizový mlýn, co dává, kde to najdu a na co je to dobrý,děkuji

12. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Celebka,

koupíš jej v Jackově obchodě a najdeš v inventáři. Více informací v našem FAQ: výrobna Slizký mlýn

13. Celebka

Celebka Pisálek fóra

děkuji za vysvětlení

14. Jitule17101959

Jitule17101959 Pisálek fóra

Dobrý den, Do Živoucí legendy II potřebuji dodat Johna Citrona. Našla jsem, že se dá získat v Renzově jarmarku, ale jak koukám, valím oči, není tam..... Bude tam dodán? Děkuji za odpověď. Jitule

15. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Jitule 17101959 - já bohužel v aktuální nabídce nevidím, že by měl být jako odměna JC >>KLIK<< . Kdysi v nabídce odměn byl, ale odměny se se po nějakém čase mění. Zda ještě někdy bude zařazen ví jen RT.

Přeji fajn hru

16. BlankaKorecka

BlankaKorecka Perspektivní autor

dobrý den, teď jsem se tu dočetla o řádku " párty lístky" ale nevím kde do toho seženu nebo získám předměty, jeden mi chybí.
    Děkuji za odpověď

17. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj BlankaKorecka - Všechny dekorace do nového řádku "Párty lístek" je možné si vytočit na kole štěstí.

Přeji fajn hru

18. Jitule17101959

Jitule17101959 Pisálek fóra

Pro Farmářka_X - V aktuální nabídce R. jarmarku není, ale u popisu dekorace John Citron je napsána informace, že ho lze získat v R. jarmarku. Proto jsem se na to ptala. Dík. Budu se snažit ho získat při Obchoduj a daruj. Jitule

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.