Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 10/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Katule008, 15/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj chrust1 - let lietadlom ještě není ve hře. Bohužel zase něco předčasně uniklo >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  2. zdenka02

zdenka02 Pisálek fóra

ahojky prosím působí kaštánek a další bonusy také na akční rostlinky na děsivce děkuji za odpověď

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj zdenka02

Kaštanový řádek a SH + řemeslné produkty na jeho zkrácení, působí také na akční plodinu na děsivých plochách. Je to tak vždy, nepamatuji se že by to bylo jinak.

Fajn hru pezt

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  4. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Pěkný den, chci se prosím zeptat ke Stromu moudrosti - runy na produktové stromky jsou "vícedruhové", nemohu se ale nikde dočíst, jak na sebe navazují - aktivně k zisku svítí pouze Vonící strom, chápu dobře, že tím musím začít a pak postupovat po jedné, jak se budou aktivovat za sebou?
    Ptám se pro jistotu, o vonící a vlastně ani o kouzelný strom dvakrát nestojím, takže kdyby nebyly nutné a šlo ty hvězdy pošetřit, raději zde na jistotu a nikoliv pokus-omyl, neb vydané hvězdy mi už nikdo nevrátí.
    Díky moc a pěkný den přeju.

5. Ahoj Sovinka
    ano, je to přesně tak, nejdříve musíš vyzvednout (aktivovat) runu pro Vonící strom a po té se držet naznačené posloupnosti (vytečkovaná "cesta)
    Přeji prima farmaření

Sovinka tohle ocenil(a).
  6. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

7. Ahoj Bezejmenný
    díky, předám a požádám o odemčení. :)

EDIT absence dekorace "Jízda na poníkovi" v novém řádku je chybou, která se řeší.

8. pavelkohl1

pavelkohl1 Perspektivní autor

Potřebuji vyměnit řemeslné výrobky v diamantovém slotu.Mám tam ještě MJS asi na 250 hodin. Znamená to, že o ni přijdu, nebo se mi vrátí zpět. Díky za odpověď.

9. Ahoj pavelkohl1
    pokud zrušíš produkt ve slotu, řemeslný produkt (produkty) se nevracejí, jejich časová dotace (doba působnosti) propadne
    OPRAVA - zrušíš-li slot, ve kterém máš více kusů stejného produktu, přijdeš o "načatý" produkt (tedy o čas, který zbývá) a zbytek produktů se vrátí do Zásobárny.

krakoramaja
    díky, nakopla jsi mě, abych si proces likvidace produktů ve slotu šla otestovat. Nemám ve zvyku vkládat do diamantového slotu více než 1 ks ) (většinou jde o MJS) prodlužuji jí pouze Pinkie Pie. Takže mi šlo o osobní zkušenost.

krakoramaja tohle ocenil(a).
  10. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

To je novinka? Bývalo to tak, že propadl jen ten "načatý", ostatní se vrátily do zásobárny. Jak to tedy opravdu je?

11. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Dobré poledne modíci, jelikož už mám v těch boosterech trochu zmatek, prosím, abyste mi pomohli
    a měla jsem jistotu, na co který působí. Děkuji

1)
    [​IMG] Děsivé předměty je vše na Hřbitově? Tudíž i akční rostlina? Nebo akční rostlina mezi děsivé předměty nespadá? Můžete mi, prosím, konkretizovat děsivé předměty?

2)
    [​IMG] Tento platí pro veškerou akční rostlinu pěstovanou na Farmě, Baharamě a Hřbitově?

Děkuji za objasnění! Nerada bych zbytečně použila nebo koupila booster.

Edit:
    Děkuji *JÁ*

Naposledy upraveno: 17/10/18
  12. Ahoj Apachie1
    booster pro děsivou sklizeň je určen pro děsivé předměty (ne pro akční plodiny pěstované při akci v Měsíčním světe)
    booster (BZ bonus) pro akční rostliny v Měsíčním světě funguje
    booster (bonus +1) pro akční rostliny bude fungovat i na akční plodiny pěstované při akci v Měsíčním světě.
    Přeju prima farmaření

Apachie1 tohle ocenil(a).
  13. Barmanka-Apsint

Barmanka-Apsint Rádoby autor

Ahoj chtěla bych se zeptat jestli příští měsíc bude Obchodování a darování ? :)

14. máťochov

máťochov Stará škola

Zdravím, zajímá mě ta dětská kolekce na kole štestí. Zítra se má do hry přidat šestá dekorace z této kolekce ale řádek v nebi má jen 5 míst na vložení dekorek. Konkrétně Jízda na poníkovi tam chybí. Tato dekorace nebude součástí stonku na nebi? Předem díky za info.

EDIT: Ok, díky.

Naposledy upraveno: 17/10/18
  15. Ahoj Barmanka-Apsint
    bohužel, tak časné informace o budoucích akcích RT nezveřejňuje.
    Budeš muset vyčkat na oficiální informace zveřejněné zde na fóru, případně vyčkat na Kalendář akcí pro listopad (ale i ten je pouze orientační)
    =============
    máťochov
    na podobný dotaz už odpověď existuje ZDE
    uvedení řádku a jeho uspořádání je chybou, která se opravuje

16. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

*JÁ*, děkuji, koukám na tvůj obrázek a vypadá to nepřehlédnutelně.
    Na mém stromě je to méně výrazné a já pidlooká tam ty černé tečky vidím až teď, když před sebou vidím názorně tvé krásně bílé.

Předtím jsem si jich vůbec nevšimla... Takže zřejmě stačí vonící a pak už můžu na produktové, jdu se tomu přednostně věnovat. ;)

17. jožin

jožin Zelenáč fóra

ahoj prosím kde seženu krmivo pro kočičí vílu děkuji

18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jožin

Krmivo pro Kočičí víly si umeleš ve mlýně na farmě, akorát je potřeba mít dostatek plodin a plodů stromů samozřejmě.

Fajn hru pezt

19. sabma411

sabma411 Perspektivní autor

Ahoj. Nefunguje mi na akční booster +2 ( měsíční svět ). Na ostatní ano. Je to v pořádku?

20. Ahoj sabma411
    booster s bonusem +2 je určen pro děsivé předměty, takže je v pořádku, že na akční plodinu při akci v Měsíčním světě nefunguje.
    Kuk - podobný dotaz ZDE

sabma411 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.