Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 10/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Katule008, 15/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Díky jako obvykle nejdřív píšu a mluvím a pak se teprve zamyslím.

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Katule008

Není zač :), hlavně že se vše vysvětlilo;)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. babicka38

babicka38 Magnát fóra

ahoj zdravím a chtěla bych se zeptat na stromě moudrosti jsem si odklikla runu s Johnem Citronem ale nikde ho nemám a na runě je psáno vyměnit Johna Citrona ale nevím za co a kde to už se tam nedočtu děkuji

4. pezt

Ahoj babicka38

Za aktivaci runy Živoucí legenda II nedostaneš Johna Citróna, ale můžeš do něj tuto dekoraci vložit a ten bude působit na všechny plochy, ne jen na té na, které je umístěn. Sice to není žádná výhra, tak jestli nějakého máš tak řádně zvaž, jestli jej tam vložíš, protože již nejde vytáhnout.

Fajn hru pezt

5. wmichal1979

wmichal1979 Zelenáč fóra

ahoj nic v invetáři nemám 25 florenů se odečetlo a ani tam není na zakladní továrnu na upgrade na výrobu super hnojiva nejsem žádný nováček jsem ve 118 levelu

6. babicka38

babicka38 Magnát fóra

ahoj Pezt děkuji za odpověd ale nemám žádného citrona zeptám se ještě jinak na stromě moudrost je runa Živoucí legenda ru mám 29/30 ale vedle nad ní doleva kousček je další runa Živoucí legenda II nabízí Johna Citrona (už nevím přesně za kolik hvězdiček¨) klikla jsem a píše to změnit Johna Citrona a tomu nerozumím změnit za co kde děkuji

7. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj wmichal1979 - základní továrnu získáš ve farmářském obchodě, za 25 Fl si zakoupíš Up k továrně , které najdeš po restartu hry v inventáři mezi dekoracemi (továrna nemá vyrábět žádné super hnojivo, ale balíček obsahuje jako bonus hnojivo)

-----------------------------------------------

Ahoj babicka38 - živoucí legenda ll funguje tak, že pokud jí zakoupíš za 400 hvězdiček tak do ní pak můžeš vložit Johna Citróna, který bude účinkovat na všech plochách. Proměnit JC = vložit JC . Pokud JC nemáš v inventáři tak se nevloží. Pozor jak již psal kolega Pezt JC již nepůjde vydolovat ven

Přeji prima hru

radyn.m tohle ocenil(a).
  8. babicka38

babicka38 Magnát fóra

jo jo teď už tomu rozumím když se mi povede získat v OaD myslím že v tý legendě bude lepší než ho dávat z plochy na plochu děkuji moc

9. Farmářka_X

babicka38 - není za co

Přeji hodně štěstí při shánění;)

10. babicka38

babicka38 Magnát fóra

děkuji

11. Farmářka_X

12. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

chtěl bych se zeptat když mám těch JC 5 a vložím tam všechny - bude mě působit všech 5 na všech plochách nebo jen 1 ?

DÍK ZA ODPOVĚD

13. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

mija.kecka,
    do Živoucí legendy II lze prozatím vložit pouze 1 ks dekorace John Citron a ten bude působit na všech plochách. Princip je stejný jako u Živoucí legendy, do níž se vkládají poháry.

14. Pumpička

Pumpička Pilný autor

Dnes jsem do jel na svoji neinformovanost, a těsně před desátou hodinou jsem si ve hře odklikl mazlíky/bonusy, a hned potom, uprostřed točení na Kole štěstí se spustila údržba hry. Samozřejmě uznávám, že je to moje chyba, ale napadlo mě při tom, jestli by RT nemohl před takovou údržbou varovat hráče nějakým vyskakovacím oknem s oznámením "Pravidelná údržba hry začne za 1 hodinu", nebo Pravidelná údržba hry začne dnes v 10:00 hodin", nebo "Pravidelná údržba hry začne za 10 minut".
    Děkuji. Snad to sem patří...

15. Ahoj Pumpička
    oficiální oznámení o údržbě hry vyšlo s dostatečným předstihem, právě proto, aby si hráči mohli přizpůsobit chod své farmy s ohledem na hlášenou údržbu. Tvůj návrh předám, nicméně možná by stačilo si na viditelné místo přilepit vzkazový lístek s varováním a připomínkou o údržbě hry ;)

MatysekKamilek a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. hroudov

hroudov Vévoda fóra

ahoj, chci se zeptat, objevil se nový stálý úkol, kde je možné získat něktré stáje, stále ale marně čekám na oranžové mloky, které nemám, proč se nedají stále získat???

17. Ahoj hroudov
    oranžové mloky bylo lze získat v akci Ještě větší blázni do zvířat"
    Podrobný popis ve FAQ - Obydlí pro mloky oranžové
    Ve FAQ najdeš také ostatní popis chlévů, které ti chybí.
    Získat chlévy se můžeš pokusit při akci "Obchodovat a darovat", případně nakoupit zvířata na trhu.
    Přeji prima farmaření

18. 1terulas1

1terulas1 Pisálek fóra

Zdravím , mám dotaz jakým způsobem lze zaslat sousedovi např. výrobnu. Díky.

19. pezt

Ahoj 1terulas1

Sousedovi poslat výrobnu nebo jiné předměty lze pouze při akci Obchoduj a Daruj. Odkaz na akci Obchodování a darování
    Pouze mentoři svým kuřatům mohou v omezené míře některé výrobny, stáje a stromy poslat v rámci školy farmářů. Odkaz na Škola farmářů

Fajn hru pezt

20. jelen49

jelen49 Zelenáč fóra

-Jelen49 Prosím o radu. Co mohu umístit na hřiště pro mazlíky?? Nic se mi nedaří:(

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.