Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 10/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem matlafous123, 28/9/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Barbora6262

Barbora6262 Rádoby autor

děkuji, barbora6262

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

3. Bunny-cz

Bunny-cz Rádoby autor

Prosím o odpověd maximalní odpočinek dekorácie už mi dala 30krát zlaté mince tím přestala dávat i body rozumnela sem tomu dobře,už to bude jen dekorácie bez bodú.

4. mazde

mazde Pisálek fóra

Omlouvám se,ale nevím kde se zeptat,kdo dělá svíčku?

5. Ahoj mazde
    vonná svíčka je produktem (klikni)-> Svíčková dílna (skunk) Pokud jsi ji nezískala z akce "Divoká jízda!" můžeš si svíčky nakoupit na trhu v záložce "Produkty"

6. 43mz66

43mz66 Rádoby autor

ahoj, již delší dobu prohledávám dekorace a svou lištu s dekoracemi a nebe a marně zjišťuji na co se nasazují opony Komorní závěs a Větší třesk, můžete mi pomoct?

7. pezt

8. 43mz66

43mz66 Rádoby autor

díky už jsem jí našla a ještě mám opony Větší třesk a ty taky nevím kam posadit...díky

9. pezt

10. mazde

mazde Pisálek fóra

Moc děkuji za odpověď a přeji hezky večer

11. mazde
    rádo se stalo, není zač. :)

12. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    připojuji se k dotazu Bunny-cz týkající se dekorky Maximální odpočinek - po 30 odkliknutích ukazuje , že je pouze dekorace bez BZ - v popisu by měla dávat 3000 BZ?

13. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Bunny-cz, bropyk - Já jsem dekoraci Maximální odpočinek po 30 využitích zbourala a dala znovu na plochu pak už bylo vše OK

Přeji prima hru

Y_n_O tohle ocenil(a).
  14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mám dotaz, který tu už jednou myslím byl; pořád je to stejné - chtěla jsem si nakoupit ploty, že zkusím postavit do pátku do soutěže nějakou tu českou latifundii, ale v nabídce v obchodě ploty nejsou. Mám někde chybu já? Nebo už nejsou a nebudou?

Prepperka tohle ocenil(a).
  15. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Y_n_O, bohužel ploty byly z obchodu odstraněny.
    Hezkou hru

16. Y_n_O

Díky za info; tak to mne mrzí.

EDIT: Prepperko, já mám taky jen pár různých kousků laťkových a keřovitých, z doby, kdy jsem ještě měla farmu postavenou dle estetiky, nikolivěk kvůli funkčnosti... 8) a pak mne nějak nenapadlo koupit... :oops:

Naposledy upraveno: 17/10/17
  17. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Jako napořád? A jak budu dělat TOP3? Třeba zděného mám jen 10 kousků.... Proč šahají na věci, které nijak neovlivňují hru?

Edit: dík za odpověď, ale co se výsledku týče - darmo mluvit. Aspoň že nám nesebrali ty z invu. Jen mě štve, že jsem si těch zděných nekoupila víc, přišlo mi škoda za ně dávat floreny, čekala jsem až se mi objeví se slevou v Pirátské zátoce. Tak jsem se dočkala takové slevy, že mi floreny zůstanou všechny. :cry:

18. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Prepperka, bohužel napořád :(

19. Y_n_O

sopti a udali alespoň nějaký důvod? Nezájem o koupi, zatížení hry zbytečnými prvky... nebo to prostě jen tak smázli? To mohli raději vymazat ty barevné balíky slámy a záhony i okrasné stromy, barvičky si každý udělá z plodin a stromy jsou za pár krejcarů. :mad::cry: :mad:
    EDIT: a nevidím vilu, limuzínu, plážový koš, golfové hřiště... to také zrušili? Chjo, že já jsem víc neutrácela... teď mám nekompletní omalovánky :-(

20. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

no vážně, není tam vila ani limuzína, konečně jsem si na ně vydělala i na to golfové hřiště za barákem a když jsem si mohla dovolit jít nakupovat...:cry: co se dá dělat, bourání plotů dorazilo i farmu a tak je z nabídky vyřadili:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.