Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 10/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem matlafous123, 28/9/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MadamBůů

MadamBůů Zelenáč fóra

Děkuji za odpověď.

2. MadamBůů
    rádo se stalo. :)

3. mituli

mituli Polobůh fóra

Ahoj modíku,stala se mi nepěkná věc.Aktivovala jsem v chrámu lilek,banánky to spapalo ale lilek neaktivovalo,co prosím stím? díky

4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj mituli,

jsi si jistá tou aktivací runy lilku? Měla jsi aktivovánu 11. místnost Starověkého opičího chrámu? Protože, pokud tomu tak nebylo, tak jsi aktivovala právě tuto místnost. Aktivace místnosti totiž stojí stejně jako aktivace sochy lilek. Prověřit to, ale může jen herní podpora.
    Jak kontaktovat herní podporu?

5. mituli

mituli Polobůh fóra

Aha,to bude vono,ukazovalo mi to na plusko a já to odklikla.No tak asponˇvidiš jak je z to jeden ouplně blbej;).Moc dík za odpovědˇ,hned se mi bude lépe usínat.Tobě taky přeji hezkou noc .

6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj, nemohla bych se nějak dostat k vybrání odměn z Ingrid, prostě jsem to nestihla údržba začala bohužel před 14:00

Prepperka tohle ocenil(a).
  7. Ahoj dasa1143
    bohužel dodatečné vyzvednutí odměn za mince možné není, aby hráči mohli akci v klidu dokončit byla akce prodloužena. Zbylé akční položky budou vyměněny dle popisu v oficiálním oznámení v popisu akce.
    Přeji prima farmaření

8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Přesně to jsem si myslela, dobře můj problém ale kdyby údržba začala ve dvě, stihla bych to v klidu:mad:
    Díky za odpověd´:)

9. ANAWI1950

ANAWI1950 Perspektivní autor

prosím, kde sedá pořídit vonná svíčka ,kromě trhu?

10. Ahoj ANAWI1950
    vonná svíčka je produktem výrobny Svíčková dílna - zvíře skunk
    Podrobný popis ve FAQ - (klikni)-> Svíčková dílna
    Prima farmaření

11. sisinka

sisinka Pilný autor

zdravím, už dlouho se chci zeptat: mám dost mazlíků na sklízení, poctivě je 2 x denně odklikám a často jsem si všimla, že se mi připisuje jiný počet BZ a Tbz v liště a jiný počet se ukazuje v tooltipu. Dnes to bylo krásně vidět, protože ke sklizení byla jen jedna dekorka Nejlepší narozeninová párty- v tooltipu bylo 26 880, v liště 21 840....Tak jak to vlastně je? Rozdíl cca 5000 není zrovna malý.Děkuji za odpověď.

Hned jsem jim tam napsala, ať se mrknou :) Díky

Naposledy upraveno: 11/10/17
  12. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj sisinka

Dle mých zkoušek, které jsem teď dělal, se přičítá všechno jak má.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Sama si můžeš spočítat rozdíl, že souhlasí
    Je možné že během sklizení ti skončil nějaký bonus, který se neprojevil v tooltipu, ale až následně v bodové liště.
    Pokud by jsi měla ovšem nějaké nejasnosti můžeš se obrátit na herní podporu, kde to dokáží prověřit Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

13. Stana67

Stana67 Perspektivní autor

Ahoj, prosím, můžete mi napsat, proč v množírně najednou nefunguje to, že si můžu dát počet chovů, kolik potřebuju? Dříve to fungovalo a když je teď množící akce, tak to nejde, musím dávat jeden chov za druhým postupně. Děkuji.

14. Ahoj Stana67
    v chovné ohradě pro tebou popsanou činnost je nutné mít aktivního "Pomocníka pro chov" Tento pomocník je buď součástí balíčků Pomocníci na jeden měsíc, nebo ho můžeš aktivovat kuponem.

Údaj o časové dotaci pomocníka vyznačen na obrázku.
    Podrobný popis ve FAQ - (klikni)-> Pomocník pro chov
    Přeji prima farmaření

15. stadole

stadole Aktivní autor

Ahoj. Aktivovala jsem si kompezační balíček a nemám 100% na akční rostliny.....Zkoušela jsem se odhlásit a znova přihlásit a stále nic....Děkuji za vysvětlení co jsem udělala špatně.....

16. pezt

Ahoj stadole

To co jsi dostala na 100% BZ na akční rostliny, je booster(produkt), který si musíš nejprve aktivovat, najdeš jej ve stodole v zásobárně, popřípadě jej také můžeš aktivovat z inventáře, přes položku spotřební zboží.

[​IMG] [​IMG]

Fajn hru pezt

elbedna tohle ocenil(a).
  17. stadole

stadole Aktivní autor

Děkuji za rychlou odpověď. Už jdu aktivovat.Přeji pohodový den a hru.

18. pezt

stadole

Není zač;), tobě taktéž pohodový den přeji:)

19. nobyhoney

nobyhoney Pisálek fóra

na party jsem si vytocila morskeho konika ale nikde v inventari jsem ho nenasla mohu se zeptt kde ho najdu?

20. karolínka2211

karolínka2211 Pisálek fóra

Dobrý den,zakoupila jsem si v Renzově obchodě pozemek,chtěla jej aktivovat(marmeládník) a tam mi to nabízí koupi přes banku.Přitom dle FAQ (výhrou v Renzo jarmarku) by to mělo jít.Dělám nějakou chybu,jak jej aktivovat?Díky za odpověď.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.