Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 10/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem matlafous123, 28/9/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj izisa
    rádo se stalo, škoda jen, že jsi nenapsala zda restart pomohl a superhnojivo se přičetlo :)
    P.S.: pokud použiješ funkci "Odpovědět" je třeba vymazat citaci příspěvku pod který píšeš, případně rovnou napsat nový příspěvek a hráče oslovit jeho přezdívkou (nickem).

2. renegaderro

renegaderro Rádoby autor

Zdravím Vás!
    Děkuji Vám za Vaši pomoc když potřebuji
    A omlouvám se že hned vše nepochopím jak při minulé akci
    Mám jednu prosbu či otázku ...
    Jde o to že mám některé dekorace co se hodí na Stonek vícekráte - a jiné mi chybí
    Mám též některé stromy - které nemusím
    A rovněž mám Obří Chlívky - a chtěl bych jiné
    A mám taktéž Obří Stromy XL a XXL a nemám ty základní
    To všechno jsou věci s kterými se nedá Obchodovat či je Darovat když je ta akce kdy s ostatními věcmi co se dá obchodovat či je lze darovat
    Možná by nebylo od věci kdyby jste někdava udělali Akci Obchodování a Dárování a s věcmi s kterými doposavaď nešlo obchodovat či je darovat tak by jste je tam též zařadili a místo 1 licence by to stálo 2 licence za 1 věc či 1 licenci a 1 truhličku za 1 věc
    Myslím si že by to uvítali možná i jiní
    Co Vy na to ?

3. Ahoj renegaderro
    máš pravdu, ve hře jsou opravdu položky se kterými nejde obchodovat ani je darovat.
    Dekorace, které ti přebývají můžeš při OaD zkusit vyměnit, darovat nebo prodat systému (pokud se nejedná o tzv. partnerské dekorace - což jsou například všechny dekorace z kolekce MusicBox, Fraggle a pod.) Obr stromy nikdy darovat ani měnit nešli a zcela jistě ani nepůjdou, máš ale možnost je prodat systému nebo je použít při Expresu - vláčku, do kterého lze vložit nepotřebné stromky, to samé jde i s obr chlévy.
    Pokud máš nápad, můžeš jej zpracovat jako Zlepšovací návrh a v příslušné sekci jej s anketou zveřejnit.
    V tomto případě ale pečlivě nastuduj (klikni)-> pravidla pro podávání Zlepšovacích návrhů.
    Přeji prima farmaření

4. evicka435

evicka435 Vážený autor

na zítřek nevidím žádný program v kalendáři,mám si vzít dovču ???

Xenie6161 tohle ocenil(a).
  5. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj evicka435 - Dovču si můžeš vzít kdykoliv se ti zachce. Pokud na zítra v kalendáři není nic zapsáno, tak v tuto chvíli není nic oficiálně hlášeno. Pokud by se situace změnila bude vydáno oficiální oznámení. To je asi tak oficiálně vše;)

Xenie6161 tohle ocenil(a).
  6. evicka435

evicka435 Vážený autor

děkuji farmářko ,už je v kalendáři akce-vikingův terč -když si ho chci rozkliknout,tak mi napíše,že nemám oprávnění /chyba/.prosím o info proč??děkuji

7. Ahoj evicka435
    nejde o chybu, link bude aktivní až vyjde oficiální oznámení (popis) akce,
    Přeji prima farmaření

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Řádek mystická zvířata jsem naplnila všemi dostupnými zvířaty mimo kerberuse, dnes je řádek šedivý a zvířata se mi do lišty nevrátila. Prosím o vysvětlení. Děkuji a pěkný den. ;););)

9. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj mamča50

Sice neznám tvůj důvod mít v nefunkčním řádku nějaké dekorace, ale budiž.
    S nahráním akce a dalších aktualizací do hry zřejmě způsobilo návrat tvých mystických zvířat do inventáře. Pokud máš nějaké nejasnosti, jedině herní podpora ti dokáže prověřit, kam se ti tyto dekorace ztratily. Jak kontaktovat herní podporu
    I když si myslím, že je máš v inventáři ;)

Fajn hru pezt

10. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Už se objevily v řádku. Děkuji.

11. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

mamča50

Není zač:), hlavně, že se našly;)

mamča50 tohle ocenil(a).
  12. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Občas se podívám, kdo je od kdy registrován a nelíbí se mi, že pod nickem je User. Vím, co a kdo to je, ale vzhledem k okolní češtině to vypadá dost fuj. Nechci být User, chci být uživatel.
    Šlo by s tím na patřičných místech něco udělat? Napsat to hezky česky?

Skali a matlafous123 tohle ocenili.
  13. krakoramaja
    tvůj dotaz jsem předala, prosím ale o trpělivou shovívavost. Odpověď může chvíli trvat.

krakoramaja tohle ocenil(a).
  14. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, asi tě zklamu, ale opravovat se to nebude. Prvně to nemáme komu předat, předávají se jen překlady hry (chyby, chybějící překlady), ale oprava na fóru je draze placená záležitost a i my moderátoři jsme se museli smířit s některými funkcemi, které máme v angličtině.
    prima hru danda

pezt tohle ocenil(a).
  15. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Děkuji za snahu. Jsem si myslela, pokud se budou dělat údržby fóra, že by to možná šlo spláchnout při té údržbě. Avšak zřejmě jde o něco úplně jiného. No, co se dá dělat, dál budeme Useři. To ale nasejří

tydýtková a matlafous123 tohle ocenili.
  16. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Když to udělají, tak sami a až se jim bude chtít. Bohužel.
    Danda

krakoramaja tohle ocenil(a).
  17. 99Riky99

99Riky99 Zelenáč fóra

Při zatočení větrníkem a dosažení položky BZ x, krejcary x, se mi připíše vše pouze 1 x a ne krát level.

18. Ahoj 99Riky99
    jestliže máš jakékoliv pochybnosti o správném připisování získaných bonusů na Kole štěstí, obrať se prosím o pomoc na herní podporu, prověří tvůj herní účet a zjistí o jakou (případnou) chybu jde.
    klikni-> "Jak kontaktovat herní podporu"

19. ivanka1980

ivanka1980 Rádoby autor

co to je farmářský růžový desing

20. Ahoj ivanka1980
    farmářský růžový design je motiv, který změní vzhled hlavní louky (a pouze na ní) "na růžovo". Nemá žádnou jinou funkci, bonusy a pod. je to jen estetická záležitost.
    Nahlédni ZDE kromě toho, že se dá momentálně získat jako odměna za získané mince v akci Vikingská legenda - Hod na terč, lze jej pořídit ve Farmářském obchodě.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.