Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 10/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem matlafous123, 28/9/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Y_n_O -takto je to prostě nastaveno RT, s tím nic neuděláme.;)

Přeji prima hru

Y_n_O tohle ocenil(a).
  2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Děkuji za odpověď, ale překvapilo mne to. Zatím jsem ještě nikdy čas nehlídala, protože jsem chovala průběžně, jen teď mám všude najednou prázdno. ;)

3. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Y_n_O - nemáš za co.

Přeji prima hru

Y_n_O tohle ocenil(a).
  4. forstlady

forstlady Pisálek fóra

mám dotaz ale týká se to kalendáře straš. už se mě tam kývá dýně poslední a já nevím zda jí mám vzít nebo až zítra poraďte prosím děkuji

5. medved222

medved222 Komisař fóra

Zdravím, mám problém se strašidelným kalendářem, chtěla jsem si před 10 minutami vyzvednout dnešní dárek, ale chce po mně, abych si ho zaplatila.

6. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Asi jsem udělala chybu,ale dárky ze strašidelného domu jsem vyzvedla,normálně se otevřely,tak nevím,jestli budou fungovat,nic platit to po mě nechtělo

7. jura1032

jura1032 Pisálek fóra

Dmes jsem si chtěl vyzvednout předposlední dárek v kalendáři a už tochtěli zaplatit bylo pouhýh 22 hod je to nějak divné

8. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Problém s kalendářem jsme nahlásili. Chyba byla při výběru mezi 23:00 a 00:00. Více informací nám teď nikdo nedá. Za způsobené problémy se omlouváme.
    Výběr dárku po půlnoci je již bez problému.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.