Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 10/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem matlafous123, 28/9/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. alenal

alenal Obyvatel fóra

Na strašidelném domě mám dekoraci Vraní strom, nejde sklidit kombajnem, jenom ručně, k čemu je dobrá, díky za odpověď

2. Ahoj alenal
    vraní strom je domácí mazlíček, opravdu jde aktivovat jen a pouze ručně.
    Podrobný popis - (klikni)-> Vraní strom
    Přeji prima farmaření

3. anton-pusik

anton-pusik Zelenáč fóra

Chtěl bych se zeptat, jak je možné, že mi třeba v chlívku nechodí animace(koně tam neběhají) prostě zvířata nic nedělají a tak, nevím čím to je :/

4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj anton-pusik,

je možné že jsi si v horní liště v nastavení hry vypnul animace. Viz: Horní lišta

5. testerce

testerce Zelenáč fóra

Dobrý den,
    koupila jsem zvířátko Vajíčko bílého upíra a nemůžu ho najít. Prohledala jsem úplně všude a vše a nic jsem nenašla. Floreny se odečetly. Jednou jsem ho zahlédla ve strašidelném domě, ale mělo přes sebe přeškrtlé kolečko, tzn. že jsem ho tam nemohla umístit.
    Poradíte mi, prosím?
    Děkuji za jakoukoliv odpověď.
    testerce

6. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj testerce,

Vajíčko bílého upíra jde do Strašidelného domu umístit zcela určitě, ale nejspíše děláš chybu v tom, že jej hledáš přes stavitele. Vajíčko je mazlík a jako takový jej nelze pomocníkem ovládat, budeš se muset podívat do inventáře, tedy do levé lišty.

testerce tohle ocenil(a).
  7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Nestrilejte me, prosim, ze uz jsem tu zase, ale:
    Je, prosim, mozne nejakym zpusobem ovlivnit, aby system prestal mou farmu nabizet pro nove sousedy (krom toho, ze jich budu mit plny pocet)? Ne, ze bych je nechtela, klidne tisic, ale az mi RT nabidne v zakladu posilat vsem poctive darky, nejen sedmi z nich.

EDIT: Tak to se omlouvam za nepochopeni systemu systemu :oops: Diky ;)

Naposledy upraveno: 28/10/17
    krakoramaja tohle ocenil(a).
  8. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj matlafous123 - Systém tvou žádnou farmu nenabízí prostě máš místo v sousedech a jiní hráči to jednoduše zkouší, buď na základě trhu či podle aktivity na fóru. Jediné co systém ovlivňuje jsou kuřata.

Přeji prima hru

9. obludarium

obludarium Zelenáč fóra

Ahoj, chtěla bych se zeptat jak úplně zrušit herní účet, už nechci hrát a nechci to ukončit nečinností. Díky

10. Farmářka_X

Ahoj obludarium - Pokud chceš herní účet opravdu zrušit tak kontaktuj herní podporu a požádej o zrušení herního účtu. Jak kontaktovat herní podporu

matlafous123 - nemáš se za co omlouvat. Od toho jsme tu, abychom poradily či vysvětlily;)

Přeji prima hru

11. charlie.b46

charlie.b46 Pilný autor

Chcem sa opýtať, prečo časomiera na farme ukazuje rozdiel času medzi Halloweenskou rozprávkou a Strašidelným kalendárom
    iba 2 hodiny keď podľa FAQ je rozdiel cca 10 hodín? Lebo 1. akcia končí o 14:00 a 2. akcia končí o 23:59 ten istý deň.

12. -AKIAARCI-

-AKIAARCI- Pisálek fóra

Ahoj také jsem chtěla položit dotaz jako Janina9667, že už několik měsíců mi nejde spustit nic v kině, ale zeptám se jinak.Když nejsou sponzoři jak píšete nešlo by to kino zrušit a místo něho vymyslet něco jiného, co bude fungovat ?

13. Ahoj charlie.b46
    děkujeme za upozornění na zobrazení časů akcí, předávám k prověření.
    Přeji prima hru.

EDIT Prosím nahlédni ZDE

Naposledy upraveno moderátorem: 28/10/17
  14. Farmářka_X

Ahoj -AKIAARCI- herní prvky, plochy a další náležitosti ve hře jsou zřizovány Realizačním teamem. Pokud máš nějaký konstruktivní nápad, který by mohl fungovat tak si prostuduj pravidla sekce Zlepšovacích návrhů a můžeš podat návrh.

15. -družstvo-

-družstvo- Baron fóra

ahoj, neměla by dekorka maximální odpočinek dávat bodíky? Po vyčerpání mincí mi píše, že je jen pro dekoraci, máte to taky tak?

16. testerce

testerce Zelenáč fóra

• Zbytečná citace. Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Děkuji *JÁ*

***odstraněna zbytečná citace***

Děkuji za odpověď, už jsem ho našla a vložila do Strašidelného domu.

Naposledy upraveno moderátorem: 29/10/17
  17. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj -družstvo-

Zbourej dekoraci, a poté ji znovu polož na plochu, a bude dávat BZ/TBZ, v závislosti na umístění dekorace.

Fajn hru pezt

18. -družstvo-

-družstvo- Baron fóra

díky, zkusím
    jo jo je to tak, už ukazuje bodíky
    díky moc

Naposledy upraveno: 28/10/17
  19. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mám dotaz xD Začala jsem si doplňovat zvěř, kterou mi sežraly velkokapacitní baráky, teď něco málo i víly. A u ovcí jsem narazila na zvláštnost - oranžový i červený chlívek mají shodnou dobu chovu, dvanáct hodin. U ostatních zvířat je u červených doba chovu kratší než u oranžových, protože dají shodně dva kusy zvěře. Je to úmysl nebo jen chyba, kterou nikdo neodstranil? Já bych docela uvítala nějaké zkrácení, zvířat mnógo, ploch a času na chov málo :)

EDIT: a to připomínám, že párty ovčín mi ty dvě ovce vyprodukuje za polovinu času...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.