Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 10/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem matlafous123, 28/9/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. alenal

alenal Obyvatel fóra

Nevím jestli píšu správně, chtěla jsem si udělat piškotové těsto, ale pekař nejde spustit?

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj alenal

Nevím v jakém smyslu, nejde spustit.
    Máš dostatečný počet všech potřebných surovin na výrobu daného počtu piškotového těsta?
    Jinak bych doporučil hru restartovat a zkusit znova zadat výrobu.
    Popřípadě bych doporučil udělat Vše pro bezproblémový chod hry
    U mě vše v pořádku funguje

Fajn hru pezt

Naposledy upraveno: 23/10/17
    aljanu tohle ocenil(a).
  3. alenal

alenal Obyvatel fóra

Děkuji za odpověď, všeho na výrobu jsem měla dostatek, ale prostě to dobu nešlo, teď jsem to zkusila a pekař mi funguje, ještě jednou moc díky

aljanu tohle ocenil(a).
  4. pezt

alenal

Není zač:), hlavně, že funguje ;)

aljanu tohle ocenil(a).
  5. hranafarmu

hranafarmu Zelenáč fóra

Ahoj, ja som si zakupila zopár tajomných sadeníc "Duch" á=5 florenov . Florény odpočítané a sadenice mi neboli pripísané a ani som ich nikde nenašla- Takže asi som tiež skončila....

6. Ahoj hranafarmu
    bohužel, momentálně si nemůžeš ověřit, zda v inventáři zakoupené Tajemné sazenice máš (Houbový les i Měsíční pole jsou momentálně uzamčené) takže buď se můžeš obrátit na (klikni)-> herní podporu a nechat ověřit zda se ti sazenice připsaly, nebo můžeš vydržet do další Děsivé noci, kdy se obě plochy na které lze sázet stromy, opět aktivují.
    Přeji ti brzké vyřešení problému.
    EDIT - Po ověření - tajemné sazenice lze dohledat v inventaři > levá lišta > ikona "strom". Prosím použij funkci "Hledat" do editačního pole stačí zadat slovo "podivuhodný" případně jen část slova.

aljanu tohle ocenil(a).
  7. mazde

mazde Pisálek fóra

Nejde mi koupit recept na strašidelnou kytici-píše mi to, že již jsem ji získala,ale nemám ho -děkuji

8. pezt

Ahoj mazde

Momentálně, již nelze koupit recept na strašidelnou kytici, neboť již se nelze dostat do Jackova obchodu, protože děsivá noc již skončila. Doporučil bych restartovat hru.

Fajn hru pezt

9. ChesterFanda

ChesterFanda Zelenáč fóra

ahoj chtěl bych se zeptat dnes skončilo obchodovaní a daruj nejde mi do hlavy že některý stromky se nedali darovat cicinek činsky mangrovník muškatovník dokonce bříza a anjou hrušen xxl nevím proč chtěl sem udělat výměnu a nic nešlo ani se to neukazalo poslal sem dárek bizona farmáři nedostal chtěl sem krokodýla výměnou nedostal napište mi odpověd co a jak předem děkují fanda

10. Ahoj ChesterFanda
    ano, některé položky opravdu posílat (zatím) nelze, týká se to novinek, které jsou ve hře méně než 4 měsíce.
    Anjou hrušeň, Bizoní ranč posílat šli. Problém s tím, že se ti nedařilo uskutečnit výměnu či darování může spočívat v tom, že jsi neměl dostatek příslušných licencí. Licencí jsou tři typy - darovací, výměnná a k prodeji (systému). Počet a druh licencí zjistíš ve Stodole > záložka "Ostatní"
    Aktuální seznam položek pro akci Obchodování a darování (klikni)-> ZDE

Přeji prima farmaření

11. majcinka007

majcinka007 Pisálek fóra

ahoj chtěla jsem se zeptat jestli je nějaký seznam dekorací které jdou dát do strašidelného domu děkuji za odpověď

12. pezt

13. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

ahoj,, chci se zeptat kde se dá mlít měsíční koření a dech života,,nikde jsem to nenašla,,děkuji

14. Ahoj tonys*
    v akci Halloweenská pohádka se žádné akční položky nemelou.
    Měsíční koření (Desivé bylinky)
    Na začátku akce dostanete 50 ks. Akční rostlina
    Dech života (Dych života)
    Nelze zakoupit ve Farmářském obchodě > Sezónní zboží a nebude jej dávat ani kouzelný strom.
    jde tedy o akční vypadávátko.
    Podrobný popis FAQ - akce

15. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

děkuji za vysvětlení, já myslela,že se to musí semlet a ono se to tam dává každé zvlášť,ještě jednou děkuji za tvůj čas ,který jsi mě věnovala, omlouvám se,,

16. tonys*
    rádo se stalo, není zač :)

17. Lidus61

Lidus61 Perspektivní autor

• Off topic - dodržuj prosím rozdělení fóra. Toto vlákno je určeno pro dotazy ke hře. Děkuji. *JÁ*
    Ahoj, rozšíření hřbitova se fakt "povedlo", zase není kde pěstovat.

18. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Ahoj, modici... urcite budete mit vetsi prehled v bednach - ja uz jsem z nich na bednu. Z ktere bedny resp. radku, prosim, padaji TCH? Na me ted vyskocil po otevreni bedny (bohuzel jsem nestihla zaregistrovat ktere) Titan a ziram na to jako z jara, pac jsem vubec nemela o takove odmene poneti. Diky! ;)

*JÁ* Tak to nevim, co mi z ni doted padalo, kdyz na ty odmeny koukam :D Ale dekuji!

Naposledy upraveno: 26/10/17
  19. Ahoj matlafous123
    jedná se o Bednu s lesklými věcičkami
    Body zkušeností 250x level
    1x hvězdička
    Krejcary 200x level
    1x podivuhodný bahama výběh "Titan"
    1x podivuhodný výběh "Paladium"
    3x podivuhodný bahama strom "Maui"
    3x podivuhodný strom "Bajkal"
    15x superhnojivo
    5x superkrmivo