Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 10/2017

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem matlafous123, 28/9/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. cedrika2627

cedrika2627 Rádoby autor

jak, nebo kde mohu získat -marshmallownový duch a sarkofágovou hrušku?

2. njklmn

njklmn Rádoby autor

Ahoj chci se zeptat kde najdu zubni kartacky z vyrobny ted jsem slidila pole a ve stodole nejsou vubec zadny dík

3. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj cedrika2627 - marshmallownový duch a sarkofágovou hrušku můžeš získat v akci Podivuhodné děsivé stromy. Sazenice najdeš

Přeji prima hru

4. njklmn

njklmn Rádoby autor

Uz jsem to nasla ...

5. Farmářka_X

Ahoj njklmn - Jsem ráda, že jsi kartáčky našla;)

Přeji prima hru

-viliem- tohle ocenil(a).
  6. Ttrallala84

Ttrallala84 Zelenáč fóra

ahoj
    mam dekoraci Vila s kterou se v akci obchoduje ale já tu dekoraci nemohu vyměnit
    co s tím ?

7. carollinne71

carollinne71 Zelenáč fóra

Ahoj
    Tak koukám že nejsem jediná kdo má problémy
    V akci se obchoduje s dekorací Kerberos ale mně to nejde
    Děkuji za radu

8. Farmářka_X

Ahoj Ttrallala84 - Mám dojem, že zde dochází k malé mýlce. Kočičí víla je chlívek a ten opravdu měnit nejde, ale dekoraci Duhové kouzlo klidně vyměníš.

Ahoj carollinne71 - I tady si myslím, že dochází k záměně. Mystický Kerberos z Kola štěstí měnit nelze, ale Kerberos z Jackova obchodu vyměnit lze.

Přeji prima hru

mamča50 a -viliem- tohle ocenili.
  9. tereza9470

tereza9470 Zelenáč fóra

Dobrý den,jsem mentor a moje kuřátko mi neumí posílat bedýnku náklonnosti.Potřebuje poradit,a já si s tím nevím rady.Hledala jse tady vlákno na školičku,ale beznadějně.Prosím o radu. Předem děkuji

10. Ahoj tereza9470
    tvůj žáček musí kliknout na hlavní ploše na Farmářský dům > ikona "kvočna s kuřátky" po té se dostane do přehledu spolužáků a uvidí tvou mentorskou ikonku (kvočna, případně kohout - podle toho co jsi si navolila) Po té stačí kliknou na "Poslat dárek" a měl by vybrat srdíčko v růžovém kolečku = bedýnka náklonnosti.
    Jinak vlákno pro Farmářskou školu je (klikni)->ZDE
    Přeji prima farmaření

11. Tlačenice

Tlačenice Zelenáč fóra

Zdravím, nevím jestli to sem patří ale chci se zeptat, při akci obchodování a darování která právě probíhá mi nejdou posílat některé stromy (Mýdelník, Leucadendron stříbrnolistý, Smuteční vrba). Co dělám špatně?

12. Ahoj Tlačenice
    ano, to je v pořádku, jsou to novinky. Posílat půjdou teprve po cca 4 měsících od zavedení do hry

13. Ahoj evicka435
    při koupi tzv. "balíčku jistoty" je zcela jasně napsáno, že obsahuje 30 Tajemných sazenic + jeden kus novinky, nerozumím tedy čemu se divíš. Pro diskusi využij prosím vlákno "Debata o všem možném" případně Diskuse - Tajemné sazenice

14. Giowanella

Giowanella Zelenáč fóra

kde získám smuteční vrbu k výrobě krmiva pro kočičí vílu ..děkuji za odpověď :)

15. Farmářka_X

Ahoj Giowanella - Strašidelnou vrbu na výrobu krmení pro kočičí víly lze koupit v Jackově obchodě

nebo při troše štěstí jí můžeš získat coby vzácnou odměnu za krmení víl v akci.

Přeji prima hru

16. anna32173

anna32173 Vycházející hvězda fóra

mám dotaz nevím zda patří sem,ale na Baha se mě ve stodole neobjevuje rajčenka myslím tím plody počet ks a přesto tento strom mám na ploše a pravidelně plody sbírám děkuji za odpověď a omlouvám se jestli to sem nepatří

17. evicka435

evicka435 Vážený autor

divím se,nikdy mi to takto nevyšlo,pravda -vím že +1 je jistota,ale vždy v té třicítce byl alespoˇjeden nový strom,ale dobře ,beru to na vědomí a hlavně pro příště si to budu pamatovat,díky

18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj anna32173

Rajčenka má plody, které se jmenují Ovoce tamarilo. Je třeba tedy hledat ve stodole tento plod.

Fajn hru pezt

aljanu a -viliem- tohle ocenili.
  19. anna32173

anna32173 Vycházející hvězda fóra

děkuji za radu a je to tam to mě nenapadlo děkuji

aljanu a -viliem- tohle ocenili.
  20. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

anna32173

Není zač :), hlavně, že se našlo ;)

aljanu tohle ocenil(a).
Stav vlákna: