Určeno k archivaci - Všeob.dotazy 10/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem domina, 10/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. Ahoj anna32173
    prosím zkus hru restartovat - tedy odhlásit, přihlásit se a potom ještě vyzkoušej dle popisu kolegy Pezta.

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. Tinka128

Tinka128 Zelenáč fóra

• Off topic - Prosím respektuj rozdělení fóra. Názory, postřehy a přání směřuj do vláken k tomu určených. Děkuji. *JÁ*
    Ahoj Petz..plne s Tebou súhlasím. Zmena k zobrazovaniu konta grajciarov nie je tri krát najvhodnejšia a preto som Ti dala ocenenie. Dúfam, že sa to vráti späť, lebo v zmene nevidím akýkoľvek význam. Veľkosť okna sa nezmenila, zistiť stav konta pomocou myši je veľký krok dozadu. Ak máte tú moc ako naši strážci, vyjadrite prosím smerom na RT nespokojnosť so zmenou. Bola by som Vám veľmi povďačná.

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. Ahoj Tinka128
    děkujeme za názor a určitě se (nejen) tvé přání dostane do reportu. Nicméně, toto vlákno je určeno k dotazům ke hře nikoliv k diskusi.
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. danielskyvara

danielskyvara Pisálek fóra

Mám dotaz,mám Alchymistu na 3 a pekaře na 4 úrovni,splnil jsem úkoly v družstvu a chtěl otevřít marmeládníka.Po kliknutí na něj mě to pošle do obchodu a tam mi to řekne,že buď ho mám nebo není na prodej.Myslel jsem,že se to otevře automaticky,kde dělám chybu.Hru jsem i restatoval.Díky

6. Ahoj danielskyvara
    problém je v tom, že Alchymista nepatří mezi základní řemesla, ale do řemesel vysokého levelu. Abys mohl dostat řemeslo zdarma. musíš mít ve 3. stupni dvě základní řemesla. Tedy např.: pekař 3 + květinář 3; nebo květinář 3 + marmeládník3 nebo marmeládník 3 + pekař 3. Takže v tvém případě máš 3 možnosti: buď si licenci koupíš za 25,-Kč, nebo si licenci získáš u Renza na jarmarku a nebo jedno z řemesel vypracuješ na 3 stupeň. Pro tento záměr bych vřele doporučila květináře, protože u něj lze vylepšovat řemeslo produkty jako je svatební vývazek, svatební kytice a svatební aranžmá (u těchto produktů je neomezený počet denně) a nebo 5ks bílé nevinnosti denně - takže to jde celkem rychle.
    Přeji hodně štěstí

Luciferka1980 tohle ocenil(a).
  7. pezt

Ahoj krakoramaja

Trh je naprosto v pořádku, jelikož je tvá nabídka vyšší než poslední nabídka zobrazená na trhu tak je skrytá jelikož se na trhu zobrazuje omezený počet nabídek (1000). Je to jeho vlastnost nikoliv chyba.
    Postupným odkupováním se postupně zobrazují další nabídky, které jsou nyní skryté.

Hezkou hru pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  8. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Děkuji za vysvětlení. Než jsem tady dopsala dotaz, bylo mi už odpovězeno spoluhráči, proto jsem ho následně smazala.
    Hezkou hru i tobě. Mája

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

bohužel,mě se taky nezobrazí po najetí myší na tooltip podrobnější stav krejcarů,hlásím se k žadatelům o návrat,ahoj

vilm4 a 30kvido tohle ocenili.
  10. pezt

Ahoj evicka435

Ano stane se, že se tento tooltip nezobrazuje, prozatimní doporučení je aktualizovat hru pomocí F5, nebo ikonou v prohlížeči znovunačtení stránky.
    Poté by měl být tooltip vidět. Předali jsme vaše stížnosti a čekáme na vyjádření, v tuto chvíli k tomu nemáme žádné bližší informace.

Hezkou hru pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

na stonku se objevily ptáčci,které jsem hned doplnil,ale chybí mi Beach Hut a ptačí maják,ani na kole štěstí není

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. Ahoj dedek1947CSA
    řádek na Magickém stonku s ptačími dekoracemi se ve hře objevil díky chybě. Tato chyba se opravovat nebude. Prosím pročti si - (klikni)-> chyby ve hře. Osobně bych ptačí dekorace pro jistotu z řádku zatím odstranila ;)
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Prosím, jaký je rozdíl kromě ceny mezi jarním věncem a velikonoční marmeládou? Účinkem mi připadají stejné - 30% na 12 hodin na vše (čerpám z FAQ). Za odpověď předem děkuji.

14. pezt

Ahoj krakoramaja

Rozdíl krom toho, že Jarní věnec se dělá v květináři a Velikonoční marmeláda v marmeládovně, žádný není, účinky obou produktů jsou naprosto stejné.

Hezkou hru pezt

15. Ahoj LmaminkaK
    tento problém je způsobený prohlížečem Opera. Takže jediným řešením je, změnit prohlížeč. Doporučenými prohlížeči jsou buď Google Chrome nebo FIrefox.
    Přeji hodně štěstí.

Naposledy upraveno moderátorem: 30/9/16
  16. dorotea14

dorotea14 Rádoby autor

Mockrát děkuji, to jsem nevěděla, tak pro příště si do vezmu k srdci. Mám ovšem další problém - na řádku ve stonku je bečka, flašinet a pila a nějak tam nemůžu dostat stříbrná provedení. Předem děkuju

Naposledy upraveno: 30/9/16
  17. dorotea14

rádo se stalo, hlavně, že už víš jak na to :)

18. lantik88

lantik88 Pisálek fóra

Ahoj, mám takový menší problém, během výměny a darování co teď probíhala jsem měl na výměnu oranžovou velbloudí stáj která se mi nevrátila a nic jsem za ní nedostal. Chci se zeptat jak je to možné? :)

19. pezt

Ahoj lantik88

Pokud ti tam nabídka zůstala po skončení akce tak všechny předměty se vracejí asi 24 hod. po skončení akce. Vyčkej tedy do zítřejší 14 hodiny +- a poté si to zkontroluj.

Hezkou hru pezt

20. radana77

radana77 Pisálek fóra

dobry vecer nevim presne kde zadat tento dotaz?mela jsem zadanou nabidku na obchoduj a daruj a akce skončila a ty věci se nevratili a ja bych rada vedela proc .kdo zna odpověď tak mi prosim napiste na farmu tady se to spatne hleda dekuji radana77

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.