Určeno k archivaci - Všeob.dotazy 10/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem domina, 10/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Káčí2,
    škola farmářů je pořád aktivní. Jen to někdy trvá dýl, než je ti nové kuře přiděleno. Jen pro jistotu zkontroluj, jestli o nové kuře máš zažádáno. ( Nad vajíčkem máš lampičku) [​IMG]

Přeji brzké přidělení nového žáčka

2. kamzyík

kamzyík Rádoby autor

Dobrý večer, mám dotaz ohledně čtvrteční změny krmiva pro kočky. Pokud mám už nějaké krmivo namleto z mléka zůstane mi všechno krmivo ve stodole?

3. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kamzyík,
    o krmivo ve stodole se nemusíš bát. Vše ti zůstane - jen novou várku už budeš dělat z nového složení.
    Přeji fajn hru

4. Kačí2

Kačí2 Pisálek fóra

• Zbytečná citace.

***odstraněna zbytečná citace***

Jojo, lampička svítí už asi měsíc a to na okýnka denně ještě klikám, děkuji za odpověď........Doufám, že odpovídám správně sem, do tvé zprávy a nic jsem tím neporušila......

Naposledy upraveno moderátorem: 25/10/16
  5. Ahoj Kačí2
    pro odpověď a poděkování je třeba použít novou zprávu a nebo při použití funkce "odpovědět" je nutné odstranit citaci příspěvku, pod který píšeš. Případně můžeš také použít funkci "Upravit" a dopsat poděkování do svého původního příspěvku s dotazem. Tvůj příspěvek proto upravím, aby neporušoval pravidla fóra.

6. LoryM

LoryM Perspektivní autor

Ahoj,
    Když otevřu, další chrámovou místnost / viz křížek v liště / co tam je za zvířátka? díky

7. drevenakova

drevenakova Perspektivní autor

Prosím o radu. V kině mi píší, že mám aktivovaný ad-blocker. Nevím, jak a kde ho mám deaktivovat. Dík za pomoc.

milteska tohle ocenil(a).
  8. milteska

milteska Expert fóra

tak přesně toto se mi také teď objevilo.............taky nevím,co s tím:wuerg:

9. -lenka1606-

-lenka1606- Pisálek fóra

proč se nenačte stránka? Je tu ještě někdo, komu se nedaří koupit floreny?

10. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Přihlášená za mentora jsem od začátku -dvakrát-, cedule mi píše, že mám čekat ale žádnou lampičku tam nemám nebo ji neumím najít?

11. Danča57

Danča57 Perspektivní autor

Ahoj prosím nevím kam to napsat tak zkusím tady při spuštění kina se mi zobrazí hláška :máš pravděpodobně aktivovaný ad-blocker a mám ho deaktivovat ale nevím jak pomůže mi někdo?

abigail280300 tohle ocenil(a).
  12. drevenakova; milteska a Danča57
    program AD Block chrání počítač před nevyžádnanými reklamami na internetu a dalším malwarem. Vaše dotazy prosím směřujte do vlákna (klikni)-> "Technické a platební dotazy"
    Ahoj dasa1143
    "lapičky" o kterých se zmiňuje kolegyně se objevují mentorům - je to symbol, který značí se se pro ně hledá nové kuře.
    Výběr mentorů i kuřat provádí automaticky systém. Podle tvého popisu tě systém ještě jako mentora nevybral. Hodně záleží na dlouhodobé aktivitě hráče,který o mentoring stojí, na dosaženém levelu atd. Takže je třeba mít trochu trpělivosti.
    Přeji hodně štěstí

13. -lenka1606- tohle ocenil(a).
  14. LoryM

LoryM Perspektivní autor

Ještě, bych měl dotaz.
    Viz foto. Dostanu jednu gorilu, nebo výběh pro gorily ? jak tomu textu, mám rozumět.

15. Ahoj LoryM
    protože gorila je šlechtěnec opice pátého stupně, textu je třeba rozumět tak, že po aktivaci dostaneš 1x gorilu - jeden kus (šlechtěnce). žádný výběh pro gorily neexistuje - je pouze výběh pro opice.
    Přeji hezkou hru

16. babicka38

babicka38 Magnát fóra

prosím mám dotaz když jsem si chtěla koupit stonek za 200fl a klikla dobře a pak jsem klikla na stonku na řádek a ukázalo mi že nemám dekorace. ten stonek je platný a při děsivce si h o můžu doplnit nebo musím koupit dekorace teď? myslela jsem že stonek když zakoupím že už je plý. děkuji za odpověď

karbar tohle ocenil(a).
  17. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Do háje jsem lvl. 95 farmu hraji čtyři roky-nebo víc?- a jsem tu téměř každý den. Díky za vysvětlení

18. Ahoj babicka38
    jestliže jsi si zakoupila řádek na Magickém stonku s názvem "Temná mračna" tak jsi si pořídila balíček který obsahuje řádek + Temné světluščí doupě + Strašidelné světluščí doupě + strom Jabloň temné královny. Dekorace to tohoto řádku musíš získat v Jackově obchodě za dodání požadovaných položek.
    Přesný popis řádku, jeho kouzelné moci a obsahu najdeš ZDE
    Přeji hezkou hru

19. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

*JÁ* děkuji za odpověď,protože i já jsem si myslela,že zakoupením balíčku Temná mračna,získám vše potřebné na
    zprovoznění stonku.Tím pádem jsem si jen asi koupila ten stonek,jestli tomu dobře rozumím.
    Dekorky si na něj dodám když si je opět koupím v Jackově obchodě.Píšu to dobře ?
    Děkuji za případnou odpověď a přeji príma hru .

Apachie1 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.