Určeno k archivaci - Všeob.dotazy 10/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem domina, 10/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. marketkasvecova

marketkasvecova Zelenáč fóra

Ahojte. Ďakujem za odpoveď no ani po reštartovaní tam v bedne nic nemám. A ešte som sa chcela spýtať omylom som požiadala o to aby som bola mentor a ani neviem čo to obnáša a hlavne prestali mi od vtedy chodiť darčeky.Aj keď mi niekto niečo pošle nič mi nepríde.Ďakujem

2. Ahoj marketkasvecova
    Zkus prosím pro jistotu ještě jednou pohledat, použij funkci "Hledat" (viz obrázek)
    Také zkontroluj, zda ikona erbu u tvého farmanžela má růžový okraj. Pokud nenajdeš dekoraci ani zmíněné zvýraznění kolem erbu a jestli jsi si opravdu jistá, že hráč přijal nabídku k sňatku, tak potom nezbývá než obrátit se na herní podporu, aby prověřili, co se na tvém účtu stalo.
    klikni-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    Je možné, že tvůj farmanžel má vypnuto objevování infooken ve hře a nemohl tedy nabídku přijmout. Ale to už musí vyřešit on, ve své hře.
    Mentor je výraz,který patří ke Škole farmářů - tedy systém, ve kterém zkušení hráči pomáhají měnézkušeným, začínajícím hráčům. Přihlášení do tohoto systému určitě nezpůsobilo, že by ti přestaly chodit dárky od sousedů.Pokud si sama byla ve Škole farmářů jako "kuře" a dosáhla 40. levelu, tak tím skončila tvá školní docházka a ano, přestaly ti chodit dárky - ale pouze od mentora či tvých "spolužáků".
    Přehled došlých dárků najdeš buď v dolní liště a nebo po kliknutí na "modrý dárek" v liště sousedů.
    Popis ve FAQ - klikni-> Škola farmářů-mentor

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. Dorča34

Dorča34 Perspektivní autor

Ahoj,získala jsem recepty na strašidelnou kytku a strašidelný květináč. Květinářství mám teperve nové jsem na prvním stupni. Prosím kdy se mi tam ty recepty objeví? Děkuji za odvpověď

4. Ahoj Dorča34
    recept na Strašidelnou kytici patří do III.stupně řemesla Květinář a produkt "Hrobní květináč" patří do II. stupně téhož řemesla. Oba recepty na tebe počkají, než dosáhneš potřebného stupně.
    Přeji hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. jitule

jitule Pisálek fóra

Koupila jsem si netopýří strom.Nikde se mi neobjevil,Muže mi někdo prosím poradit?Děkuji jitule

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj jitule

Netopýří strom je dekorace, kterou najdeš v inventáři pod ikonou vázičky na farmě nebo bahamaramě, nikoliv na Strašidelném hřbitově.

Hezkou hru pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. dorotea14

dorotea14 Rádoby autor

Zdravím, prosila bych poradit. V Renzově obchodě jsem si vybrala jako odměnu Langsat XXL, normální strom mám na ostrově vysazený a ani za boha na něj nemůžu nasadit ten XXL, V čen dělám chybu. Předem děkuji za radu

8. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj dorotea14,
    Langsat XXL z Renzova obchodu je včetně základu, takže se pokládá přímo na plochu. Až po odstranění se ti rozloží na základ a upgrade.
    Přeji fajn hru

Edit: není zač

Naposledy upraveno: 22/10/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
  9. dorotea14

dorotea14 Rádoby autor

• Pokud reaguješ na příspěvek bezprostředně nad tvým, stačí hráče oslovit. sopti
    srdečný dík a hezkou dobrou noc

*odstraněna citace*

Naposledy upraveno moderátorem: 22/10/16
  10. Ahoj Tomko8181
    cituji z oficiálního oznámení ke změnám Denního bonusu za přihlášení (celé znění je v odkaze níže)
    **
    Další důležité informace:
    • Nadále již nebude možné získat každý den volné zatočení na Farmářském kole štěstí, tento bonus bude nahrazen novým systémem odměn. Volné zatočení získají pouze hráči ze zakoupeným Prémiem.
    • Limit počtu pokusů v normálním režimu na Farmářském kole štěstí je zvýšen na 10.
    • Mód dovolené nadále neovlivňuje získávání Dárku za denní přihlášení.**konec citace.
    Jestliže se ti na Kole štěstí neobjevuje 1x točení za denní přihlášení a máš platné diamantové prémiové výhody budeš se muset obrátit na herní podporu, aby prověřili kde je chyba.
    Oficiální oznámení -(klikni)-> Změna denní bonusu za přihlášení
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    Přeji hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. LenkaBaumgartnerova

LenkaBaumgartnerova Zelenáč fóra

• Nepiš dva a více příspěvků pod sebe, použij tlačítko upravit, pezt
    Ahojte, chcela by som sa spýtať či neviete kde by som našla strom maté potrebujem ho do viacerých úloh na bahe.
    Ďakujem za pomoc. Želám peknú hru.

Ahojte už som to našla. Peknú hru.

Naposledy upraveno moderátorem: 23/10/16
  12. pezt

Ahoj LenkaBaumgartnerova

Maté je plodem stromu Cesmína paraguayská. Nejprve je nutná aktivace v opičím chrámu za zlaté banány v 8 chrámové místnosti. Poté si strom můžeš koupit ve farmářském obchodě nebo plody na trhu.

Hezkou hru pezt

13. barney75

barney75 Rádoby autor

Ahojky chci se zeptat pokud budu chtít si tu něco koupit a budu chtít platit Mastercard kartou je to bezpečné? děkuji

14. jEzEcEkPaja

jEzEcEkPaja Zelenáč fóra

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli bude zase nějaká akce, kdy si budeme moci měnit vypěstovaný stromy? Díky za odpověď :)

15. pezt

Ahoj barney75

Ano platba platební kartou je bezpečná.Osobně tuto možnost využívám k platbám na farmě již delší dobu a vždy bez problémů.

Ahoj jEzEcEkPaja

Zřejmě myslíš akci OaD (obchoduj daruj) , bohužel v tuto chvíli takové informace nemáme, to ví jen RT, zda bude a kdy. Sleduj OFI (oficiální oznámení) tam se vše dozvíš.

Hezkou hru pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. korvaska

korvaska Pisálek fóra

Děkuji za radu,musím počkat až budu mít banány :)

17. bloskvička

bloskvička Zelenáč fóra

• nesprávná velikost písma
    Ahoj chci se zeptat jaké musím splnit podmínky abych mohla psát do
    Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze?
    EDIT: upravena velikost písma

Naposledy upraveno moderátorem: 24/10/16
  18. Ahoj bloskvička
    obávám se, že jsi se snažila psát do oficiálního oznámení o akci. Hráči mohou své příspěvky do diskuse k jednolivžm akcím vkládat do diskusních vláken k akcím - takové vlákno je vždy označeno /diskuse - takže například:
    Miniakce Obchoduj a daruj/diskuse a toto vlákno najdeš ZDE momentálně je ale zamčeno, akce skončila. Zpřístupněno bude opět až se spustí OaD
    Přeji hezkou hru

19. Kačí2

Kačí2 Pisálek fóra

Ahojky všem. Chci se zeptat, jestli ještě existuje "mentorování" ? Už asi měsíc, se mi nepřihlásil žádný žáček....

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.