Určeno k archivaci - Všeob.dotazy 10/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem domina, 10/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ranníptáčecestpraci75

ranníptáčecestpraci75 Pisálek fóra

už je to v pořadku děkuji,hezkou hru

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj krokodýlkrokous963

Nejprve bych doporučil restartovat hru, následně zkontrolovat jestli máš volný prostor pro umístění chlévu na plochu a dát tento chlév na plochu
    Osobně jsem teď zkoušel umístit na hlavní louku a naprosto bez problému

3. il.ja

il.ja Pilný autor

Chtěla bych se prosím zeptat kolik klíčů je potřeba na otevření plochy a co tam bude díky moc

4. pezt

Ahoj il.ja

Nevím jaké klíče myslíš, chtělo by to upřesnit svůj dotaz.
    Jediný klíč, který by jsi mohla myslet, mě napadl klíče, které dostáváš od Kubíka za 7 denní přihlášení, těmi klíči se odemyká truhla s odměnou za přihlašování se na farmu, vše o tomto se dozvíš v tomto vlákně Denní bonus za přihlášení

Hezkou hru přeji

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. tom.j

tom.j Pisálek fóra

jo to jsem myslela tak to nejsou klíče na odemčení pozemku myslela jsem že bude nová plocha díky

6. pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. taiskav

taiskav Rádoby autor

kde mám hledat strašidelné světluščí doupě.úkol mám splněný a nikde ho nemůžu najít

8. pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. petrped6

petrped6 Zelenáč fóra

ahoj vyhrál jsem recept na zelené matéto kde ho prosím najdu a mužu ho vyrábět dík

10. pezt

Ahoj petrped6

Recept na Zelené matéto je pro 5. stupeň Spa-manažera. Pokud nemáš dosažený tento stupeň bude tam recept na tebe čekat až se tam dostaneš.

Hezkou hru pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. petrped6

petrped6 Zelenáč fóra

dik tak to tam bude ještě chvilku ležet

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. pezt

petrped6

Není zač ;) přeji ať se tam brzo dostaneš :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. karbar

karbar Vévoda fóra

Prosím kde seženu chapadlovou vrbu XL? Děkuji předem za odpověď.

14. Ahoj karbar
    upgrade chapadlové vrby XL získáš za splnění úkolu "Kouzelné zrcadlo" úkol 5 (diamant) nebo v úkolu "Zářivé houby" úkol č.:3 (diamantový)
    Přeji hezkou hru

vilm4 a karbar tohle ocenili.
  15. hanula1911

hanula1911 Zelenáč fóra

udělala jsem si baha arboretum stálo mě to pomalu všechna zvířata,ale nikde ho nemám,To i přes to všecko si ho musím koupit?To potom nemá cenu hrát !!!

16. Ahoj hanula1911
    z tvého příspěvku se domnívám, že jsi splnila jeden z úkolů v Družstvu. Tím ale BAHA arboretum nezískáš. Skladiště (arboreta, Zvěřince a Výrobny) můžeš buď aktivovat za hvězdičky na Stromě moudrosti nebo koupit za Floreny (pro Farmu) nebo pořídit za Zlaté banány ve Starověkém opičím chrámu či koupit za Floreny. Splněním úkolů v Družstvu získáš pouze stavební plány pro rozšíření těchto Skladišť. Celé nedorozumění je tedy způsobeno tím, že jsi si pravděpodobně nepročetla informace k zavedení Skladišť a nezkontrolovala si, co vlastně za splnění úkolů v Družstvu získáváš.
    Podrobný popis pro BAHA arboretum a výrobnu > (klikni)-> "Představujeme baha arboretum a výrobnu"
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. barca0104

barca0104 Pisálek fóra

ahoj poradí mi někdo prosím odjíždím na týden do ciziny a bohužel nebudu schopna hrát ,jak mám aktivovat "kód dovolená"
    Moc děkuji za pomoc barca

18. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj barca0104,
    mód dovolené můžeš aktivovat na Stromu moudrosti ( za hvězdičky) nebo ve Farmářském obchodě za floreny (oddělení Farmářské potřeby, záložka Servis).
    Vše o módu dovolené najdeš zde: Mód dovolené
    Přeji fajn hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. barca0104

barca0104 Pisálek fóra

moc děkuji za rychlou odpověď ahoj barca

20. Roletacka

Roletacka Pisálek fóra

Ahoj :). Nemůžu se přihlásit do hry. Naskočí mi obrazovka s duchy a víc nic. Jde o nějakou údržbu? Děkuji za odpověď:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.