Určeno k archivaci - Všeob.dotazy 10/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem domina, 10/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. superdanuska.7777

superdanuska.7777 Rádoby autor

Chci se zeptat,kde vezmu strašidelnou světlušku,kterou na nás chcete ve druhém úkolu v rámci hry. V prvním úkolu totiž asi něco chybí. Je tam jen jeden úkol.
    Děkuji za odpověd.

2. Ahoj superdanuska.7777
    stáj "Temné světluščí doupě" získáš v Jackově obchodě, který je přístupný na Strašidelném hřbitově při Děsivé noci. Získáme za: 250x muchomůrka zářivka, 200x duchové, 150x zářící plíseň, 100x náhrobní kameny.
    Přesný popis nového úkolu ZDE
    Přeji hezkou hru

bobule74 tohle ocenil(a).
  3. superdanuska.7777

superdanuska.7777 Rádoby autor

Tak to jsem tedy nečekala,ale přesto díky za vysvětlení.

4. Dulisro

Dulisro Perspektivní autor

Ahojky,chci se zeptat jak mohu koupit ten turbo mlýn.Koupila jsem 25 florenů dalo mi to akci na 100% BZ ale jak nebo na co kliknout na turbo mlýn.Díky za odpověď.

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Dulisro

Akce na turbo mlýn je od zítra 18.10. ,tak jak je uvedeno v OFI , takže dnes není ještě na co klikat .
    Zítra se objeví akce na turbo mlýn v novinkách a v časomíře, tam budeš mít možnost kliknout a koupit si turbo mlýn.
    Hezkou hru pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. adidas19837070

adidas19837070 Zelenáč fóra

ahoj je ted nejaky bonusovy kod

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj adidas19837070,
    momentálně žádný aktivní bonusový kód není.
    Hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  8. svetluska78

svetluska78 Pisálek fóra

Ahoj.Nevim jestli je to uz na stalo ale nejde mi dat presny pocet treba 100 ruzi...skoci mi tam vsechny a zustane mi jen 10, nebo chci prodat 100 ks hnoje ale dostanu tam jeden.Stratilo se mi policko kde si muzu hnuj namackat.Nikde jsem nic nenasla poradi mi nekdo??

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj svetluška78,
    neuvádíš přesně kam chceš dát přesný počet - podle růží usuzuji, že mluvíš o dodávání do družstva do úkolů. Tam je taková "pojistka", aby se ti nestalo, že dodáš všechny rostliny a nebudeš mít na další pěstování.
    Na tržišti žádné chyby nejsou hlášeny - i u mne vše v pořádku. Doporučuji udělat vše pro bezproblémový chod hry, restartovat hru (odhlášením a opětovným přihlášením), popřípadě zkusit změnit prohlížeč (neuvádíš, ve kterém máš hru spuštěnou). Pokud to nepomůže, zkus se obrátit na podporu hry.

Přeji brzké vyřešení tvého problému

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. kulička

kulička Rádoby autor

V 2. úkole je jako odměna Strašidelné svěltuščí doupě. Bohužel nebylo dodáno. Nepomohla aktualizace ani odhlášení a přihlášení. Nahlásila bych to někam do chyb, nedokážu však najít to vlákno. Děkuji za radu a pomoc.

11. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Kulička,

a koukala jsi do inventáře na farmě nebo na Strašidelném hřbitově. Tento chlívek je určený pro farmu.

12. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj, dnes se mi nerozklikly nové dárky od Kubíka,včera jsem měla druhý klíč-dva dny mi nešel internet-a stále tam jsou všechny zaškrtnut Snad je to srozumitelné

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. Ahoj dasa1143
    to co popisuješ je v pořádku. Jestliže se hráč nepřihlásí do hry (třeba i dva dny), začíná s dárky tam, kde skončil. Vynuluje se ale počítadlo denního přihlášení.
    Popis ZDE
    Přeji hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Asi blbě chápu, internet mi nešel v pátek v sobotu a v neděli, od pondělí jsem pokračovala dál došla k druhému klíči. Takže nebudu mít dárek další tři dny, když ni tam zůstal jakoby minulý týden celý odškrtnutý?

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. Ahoj dasa1143
    jestliže jsi si včera vyzvedla druhý klíč a dnes se ti neobjevilo 7 nových dárků, tak prosím jako první krok restartuj hru (tedy odhlásit/přihlásit) pokud by se nabídka nových dárků neobjevila, budeš muset kontaktovat herní podporu.
    "Jak kontaktovat herní podporu"
    Hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. kulička

kulička Rádoby autor

Aha, je na farmě. Koukala jsem na Strašidelném hřbitově, protože Jabloň temné královny jsem dostala tam. Něco jsem si špatně přečetla. :) Děkuji moc za radu. :)

17. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Díky, hru jsem restartovala, než jsem napsala, s podporou mám hodně nedobré zkušenosti, odepisuje mi nesrozumitelně-zmatiny-
    Na podporu jsem napsala,ozvou se do 24 hodin a prověří to. Jsem napnutá jak kšandy
    Znovu děkuji,ještě zkusím ten prohlížeč

Tak mi z podpory odepsali že podle herní databáze jsem 14 dárek otevřela dnes a ne včera jak píšu,samozřejmě to není pravda.

Naposledy upraveno: 18/10/16
    vilm4 tohle ocenil(a).
  18. Ahoj kulička
    ony jsou chlívky se světluškami dvoje - Strašidelné světluščí doupě je strašidelná varianta "normálních" světlušek a dává "normální" světlušky. Temné světluščí doupě to jde umístit jen na Strašidelném hřbitově - světlušky z tohoto chlívku potřebuješ do nového úkolu.

Apachie1 tohle ocenil(a).
  19. Ahoj dasa1143
    zbývá tedy ještě udělat "Vše pro bezproblémový chod hry", nebo spustit hru v jiném prohlížeči,než ve kterém hru běžně hraješ. Pokud ani to nepomůže, určitě se na herní podporu obrať, protože zde na fóru ti pomoci nelze. Případně se obrať na kolegy v "Technických a platebních dotazech"
    Přeji, brzké vyřešení problému.

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. Viky007

Viky007 Baron fóra

Dobré odpoledne,
    nevím, na které vlákno svůj dotaz pověsit, obracím se proto sem. Dotaz jednoduchý, právě běží souběžně dvě pěstebné akce, hnojivo máme možnost schraňovat do 300 ks, na trhu vyprodáno, nevím, zda RT uvažuje v souvislostech, nebo je to snad donucující prostředek k zakoupení SH, alespoň kdyby bylo v akci tak ho koupím.
    Díky Viky007

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.