Určeno k archivaci - Všeob.dotazy 10/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem domina, 10/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Feris1

Feris1 Expert fóra

pre *JÁ*
    no to vlakno asom mal tiez otvorene ale mam tam napisane
    (Pro přidávání odpovědí zde nemáš potřebná oprávnění.)
    Stav vlákna:

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Feris1

Kolegyně ti dala odkaz na vlákno kde se zaznamenávají chyby v překladu, tam mohou psát pouze moderátoři.
    Nicméně můžeš nyní vkládat chyby v překladu v tomto vlákně Chyby v překladu
    A také můžeš směřovat hlášení chyb po skončení zpětné vazby do sekce Technické a platební dotazy.

Hezkou hru pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. -AKIAARCI-

-AKIAARCI- Pisálek fóra

Ahoj, už delší dobu mám problém s kinem, objeví se mi otázka, třeba najdi dům, ale plochu mám prázdnou, žádné obrázky, prostě nic. Nefunguje. Děkuju za odpověď.

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. Ahoj -AKIAARCI-
    bohužel nepíšeš v jakém prohlížeči hru spouštíš. Tak, jak problém popisuješ, může mít několik důvodů. Jako první krok prosím udělej "Vše pro bezproblémový chod hry", zkontroluj aktuálnost tvého prohlížeče a FP, případně zkus hru spustit v jednom z doporučených prohlížečů - Google Chrome anebo Firefox. Jestliže by nic z toho nevedlo k nápravě s důvěrou se obrať na kolegy do "Technické a platební dotazy".
    Přeji hodně štěstí

5. ekanagi

ekanagi Aktivní autor

Ahojky, to samé už druhý den mám já taky.
    Když kino spustím tak po zmizení ,,čekej prosím" po delší době naskočí šedá plocha s točícím se kolečkem uprostřed a nic se neděje ani po deseti minutách. (dýl jsem to nevydržela ). Do včerejška jelo kino bez problémů.

6. Ahoj ekanagi
    je tedy pravděpodobné, že byl již vyčerpán počet shlédnutí, které zadal poskytovatel spotu. Je proto potřeba vyčkat a zkusit štěstí později.
    Přeji hezkou hru

7. .bufu

.bufu Zelenáč fóra

Taky to tak mám s tím kinem :-(

8. Ahoj .bufu; ekanagi; -AKIAARCI-
    pro diskusi o Letním kině prosím využijte vlákno (klikni)-> Letní kino/diskuse

9. ekanagi

ekanagi Aktivní autor

*JÁ*

To chápu že limit byl vyčerpán,ale dřív se ukázala hláška že žádné video není k dispozici a mohla jsem to zavřít. Teď se to pořád jen načítá a načítá.
    Zatím jsem si všimla že to je u videa na satelitní snímky.
    Omlouvám se už tam půjdu .-)

10. ekanagi
    jak jsem psala výše, problém nefunkčnosti kina může mít několik důvodů. V počítači může být blokováno přehrávání reklam některým z antimalwerových programů, (to ale nejspíše nebude důvod problému, který popisujete) potíže může způsobovat prohlížeč, či FP. Základní kroky jsem popsala výš. Pokud nic z těchto základních úkonů nepomůže, kolegové v technické sekci se budou snažit ti pomoci.
    Přeji hezký den

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. Danda0505

Danda0505 Zelenáč fóra

Ahoj, toto není můj účet ale mojí sestry. Potřebuji se přihlásit na svůj. Normálně se na farmě přihlásím na svůj účet a pak kliknu na fórum a jsem na tomto účtě . Prosím poraďte jak to mám udělat. Předem děkuji.

12. Ahoj Danda0505
    pokud hrajete Farmeramu na jednom zařízení (PC, NTB a pod) prosím hrajte každá v jiném prohlížeči (doporučené jsou Google Chrome a nebo FireFox) nebo vždy před každým přístupem na fórum vyčistěte dle návodu "Vše pro bezproblémový chod hry"
    Přeji hezkou hru

13. rentata11

rentata11 Pisálek fóra

Ahojte
    po dlhšom čase som sa dostala na hru a zistila som čo všetko mi ušlo:oops::sleepy: chlieviky, ktoré sa dali získať v hre už asi inak nezískam ?či je nejaká možnosť? Vďaka za odpoveď

14. Ahoj rentata11
    bohužel nepíšeš, které chlívky bys ráda získala. Většina stájí a chlívků se dá vyměnit/darovat při akci Obchoduj a daruj, případně se dají zakoupit ve Farmářském obchodě, nebo získat z Podivuhodných stájí. Níže najdeš odkaz na přehled stájí. V přehledu je uveden i způsob, jak daný chlívek získat.
    (klikni)-> Chlievy
    a Špeciálne chlievy a výrobne
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. Hela5959

Hela5959 Zelenáč fóra

Dobrý den chtěla jsem se zeptat kde najdu seznam bonusových kodu ?Hela5959

16. Ahoj Hela5959
    seznam bonusový kódů nalezneš ve FAQ ZDE. Momentálně ale není žádný bonusový kód aktivní.
    Přeji hezkou hru

17. Hela5959

Hela5959 Zelenáč fóra

Děkuji:)

18. rentata11

rentata11 Pisálek fóra

jedná sa o chlieviky z poslednej suťaže mloky , žralok a továreň na hojdacie siete..
    ďakujem

19. Ahoj rentata11
    bohužel, tyto stáje a výrobny šly získat pouze v akci "Ještě větší blázni do zvířat".
    Hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna: