Určeno k archivaci - Všeob.dotazy 10/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem domina, 10/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Ahoj,farmu hraju od března 2015 a některé věci jsou už nedostupné,nestálo by za to navrhnout RT aby provedlo nějakou retro akci,např.od určitého data zaregistrování,nebo dle lvl?Určitě více hráčů by toto uvítalo,nejen já.

Apachie1, vilm4 a bill tohle ocenili.
  2. Ahoj Beznoska
    retro akce (tedy možnost nákupu např. dekorací, či řádků na Magickém stonku, případně starších chlívků) jsou sice výjimečné, nicméně už několikrát proběhly. Pokud máš konkrétní představu a požadavky máš možnost je zpracovat do vlákna "zlepšovací návrhy" Před zpracováním případného návrhu doporučuji přečíst si pravidla pro podávání zlepšovacích návrhů, tato pravidla jsou uvedena přímo ve vlákně.

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. -Dadyk-

-Dadyk- Pisálek fóra

ahoj, chci se zeptat,co mám pěstovat ,aby mě vypadávaly vrtačky,za 4 měsíce co je zvěřinec na farmě mě vypadly 2 ks,tzn,1 ks za 2 měsíce , když potřebuji 26 vrtaček abych si přidala 2 místa tak budu čekat 4 roky,za tu dobu když budu pěstovat zvířátka po 4 ve zvěřinci a na ploše tak jich budu mít tolik ,že nebudu vůbec potřebovat zvěřinec, doufám že nemám pravdu ,,ono by stačilo neonky vyšlechtit u ryb,včel ,pštrosů, atd, poradíte mi????děkuji a hezký večer

vilm4 a bill tohle ocenili.
  4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj -Dadyk-

Vrtačky vypadávají pouze ze skladišť, jedná se o vzácné nářadí a tudíž i jeho vypadávaní je méně časté, než u ostatního nářadí. Musíme prostě čekat a ona ta vrtačka jednou vypadne. Diskutovat s hráči o vypadávání vrtaček můžeš v tomto vlákně Představujeme baha arboretum a výrobnu

Hezkou hru pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. mrpavel

mrpavel Zelenáč fóra

Dobrý den, kde prosím Vás seženu cukrové jablko? Děkuji

6. pezt

Ahoj mrpavel

Cukrové jablko je plodem stromu Anona šupinatá , najdeš ho na bahamaramě ,ale nejprve je nutná aktivace v opičích chrámu v 10. místnosti za 44 ZB, poté můžeš strom zakoupit ve farmářském obchodě.

Hezkou hru pezt

7. zuzana.73

zuzana.73 Rádoby autor

ahoj, potrebovala bych poradit. jedu na dovolenou a chtela bych si aktivovat mod dovolene a k tomu nejaky premium balicek.
    poradite mi nekdo jak to nejlepe udelat?? co dat na farmu? dekuji :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  8. saryy86

saryy86 Zelenáč fóra

ahoj, dlouho jsem zde nefarmařila, proto se chci zeptat, zda ještě funguje akce tajemné sazenice? Pokud ano na kdy je asi plánována? díky za odpovědi saryy

9. Ahoj saryy86
    ano, akce při které si můžeš pořídit "Tajemné sazeničky" je součástí hry. Začíná právě dnes tj. (klikni)->14.10. od 14:00 hod.
    O akcích (tedy nejen o Tajemných sazeničkách) jsou hráči informování ve vlákně (klikni)-> "AKCE"
    Přeji hezkou hru

10. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj zuzana.73,
    Mód dovolené si můžeš aktivovat přes Strom moudrosti (za hvězdičky) nebo ve Farmářském obchodě (za floreny) - vše o dovolené se dozvíš tady: Mód dovolené
    Prémium balíčky máme ve hře tři druhy - pokud si jej chceš aktivovat kvůli automatickému sběru stromu - je potřeba si zakoupit zlatý nebo diamantový balíček. Vše o nich najdeš v záložce prémium vila.
    Přeji pěknou dovolenou

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. anna32173

anna32173 Pilný autor

Ahoj chtěla jsem se zeptat zda má také někdo tento problém,mám malá políčka a při sklizni se mě zobrazuje 3 ks a to mám bonus ze strašáků a opravdu se z jednoho políčka připisují 3 ks a mělo by to být správně s bonusem 5 ks děkuji za ověření a odpověď.

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. Ahoj anna32173
    malé políčko dává běžně 2ks plodiny. bonus ze strašákovského řádku dává +1ks plodiny navíc = 3ks dohromady. Musela bys tedy použít Mrkvovo-jablečnou směs, aby ses dostala na počet 5ks plodiny z pole 1x1 - Takže prosím zkontroluj bonusovou lištu zda ti nevypršela MJS.
    Přeji hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. anna32173

anna32173 Pilný autor

to jsem ale trubka děkuji za upozornění byla to moje chyba prostě jsem se nepodívala díky,díky moc a hezký večer

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. vilm4 tohle ocenil(a).
  15. Feris1

Feris1 Expert fóra

zdravim neviem ci to tu niekde je ale chcem nahlasit chybu v popise vcera som odokril tajomne sadenicky a bol v nich mangostana xxl ale v popisku je mangostana xl.

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. Ahoj Feris1
    děkujeme za info o chybném popisku. Pokud bys opět někdy narazil na nějakou chybu v textu, prosím dej info (klikni)-> ZDE
    Hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. pe-pa

pe-pa Zelenáč fóra

V úkolech Baha-zvěřinec a dalších podobných (arboretum, výrobna) je ve druhém stupni nabídka nářadí k dodání. Chybí mi tam ale "stavební plány", ačkoliv ve stodole v oddílu "ostatní" je mám uvedeny. Nebo dělám něco špatně? Pe-Pa

18. pezt

Ahoj pe-pa

Pro každý druh skladiště je potřeba mít zvlášť stavební plán. Jsou tedy 3 druhy stavebních plánů a to pro Arboreta, Výrobny a Zvěřince, tyto plány získáš při plnění úkolů v družstvu. Vše o skladištích se dozvíš v tomto vlákně Skladiště: (Baha) Zvěřinec, (Baha) Arboretum, (Baha) Výrobna
    EDIT:
    stavební plány dodát nikde nemůžeš, protože jsou potřebné na rozšíření skladišť, a jsou v přesném počtu na jejich rozšíření.

Hezkou hru pezt

Naposledy upraveno: 15/10/16
  19. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Prosím Vás john citron zvyšuje šanci na vyskočení jenom tam kde ho umístím nebo to platí pro celou farmu? Předem děkuji za odpovědˇ.

20. pezt

Ahoj pompo68

John citrón působí pouze na ploše kde je umístěn.

Hezkou hru pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.