Určeno k archivaci - Všeob.dotazy 10/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem domina, 10/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj Eleonor2014
    bohužel, takovou informaci nemáme.
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. Dorča34

Dorča34 Perspektivní autor

Ahoj, prosím dá se někde koupit parfém? Už mně dochází. Nemůžu už šlechtit. Děkuji za odpověď

3. Ahoj Dorča34
    ano, parfém se dá koupit na trhu ve městě, záložka "produkty", nebo ve Farmářském obchodě, záložka "Příslušenství", nebo se občas dají pořídit v Pirátské zátoce u piráta - (pokud je má v nabídce).
    Pro urychlení šlechtění můžeš také využít produktu z Marmeládníka (opět ke koupi na trhu v záložce "řemesla) - růžové želé.
    Přeji hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

Ahojek, jen se chci zeptat, na Baharamě je tygr ussurijský, indický, sumaterský, indočínský, malajský, čínský, jávský, balijský či dokonce kaspický. Podle toho čím ho musím krmit, se nedá zcela přesně určit poddruh tygra. Mocinky děkuji za fundovanou odpověď, Váš Amálek.

5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Amalka1070,

toto je prostě jen tygr. Stejně jako kachna je jen kachnou, kráva jen krávou, prase jen prasetem a osel jen oslem atd., tak tygr je prostě tygrem. Tygrem s nějakým tím přídomkem se stane, až jej RT pustí do Tuliohrady. Tohle by, ale tak zkušený hráč jako ty mohl vědět.

DANKA722 tohle ocenil(a).
  6. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

Děkuji ti pajdo za velmi vyčerpávající odpověď, už jsem pochopil, že steak z argentinské krávy prošel Tuliohradou, jelikož nemá čokoládovou pachuť jako ze švýcarské stračeny. Ještě, že RT vybírá do svého týmu jen odborníky, já bych to opravdu nezvládl.

7. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    chtěl jsem se zeptat zda je všeobecná chyba, že ve vyskakující liště (okně) - ze spodní hrany, kde je vidět co jsem získal , tak se nezobrazuje nic (ani hnůj) u zvěřince a baha zvěřince. Zda se skutečně načte nevím, protože vždy zapomenu se podívat na předchozí stav. Stejně by mě zajímalo co mi vlastně vypadne a nikde to nevidím a dělat si statistiku nebudu. Nebo je to jen můj problém a mám to řešit s technickou podporou.
    Díky
    bropyk

8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj bropyk

Jestli myslíš tuto lištu
    Tak opravdu se při ručním sklizení skladišť neobjevuje a neobjeví se to ani ve spodní liště, objeví se jen při sklizni kombajnem. Tento jev jsem již reportoval minulý týden, zatím se k tomu nikdo nevyjádřil a v tuto chvíli to nepovažují ani za chybu.
    Prosím tedy o trpělivost.

Hezkou hru pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. trapka

trapka Rádoby autor

ahoj mám dotaz na stromě jsem si aktivovala runu na zvěřinec za 500hvězdiček ale nikde jsem nenašla prostor kde se zvířata ukládají poradite mě děkuji předem

10. Ahoj trapka
    Zvěřinec, nebo jiný druh Skladiště umístíš na volnou plochu, klikneš na budovu a v kurzorovém kříži se ti objeví "ozubená kolečka,(viz obrázek níže) klikneš a v okně uvidíš velká zelená "plus".
    kliknutím na něj se ti otevře nabídka chlívků (v základu) kliknutím na tebou vybraný chlívek jej umístíš do Zvěřince. Pokud chceš (a máš) na tento chlívek barevný upgrade (vylepšení) stačí na již umístěný chlívek opět kliknout a nabídnou se ti barevná vylepšení.

Přeji hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. trapka

trapka Rádoby autor

ahoj díky ale ještě jsem se chtěla zeptat kde najdu tu budovu zvěřince ? nebo musím ,ít aktivován zvěřinec také v družstvu

12. trapka
    pokud jsi aktivovala Zvěřinec dneska, tak jako první věc doporučuji restartovat hru, aby se (případně) mohly načíst změny. Zvěřinec najdeš v inventáři - levá lišta, ikona "ovečka". Je vhodné použít funkci "Hledat". Zvěřinec má - jako ostatní Skladiště - podklad své ikony žlutý, takže je v inventáři velmi nápadný.
    Přeji hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. trapka

trapka Rádoby autor

moc děkuji

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. trapka
    rádo se stalo. :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. Langerovka

Langerovka Zelenáč fóra

Dobrý večer, nevím čím to je ale když otevřu farmu tak je ve velkém rozlišení .Je velká a rozmazaná .Musím stále posouvat kurzorem .Předtím byla normální .POradíte co stím .Děkuji Jana

16. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Langerovka

Viděl bych to na zvětšení zobrazení v prohlížeči. Stačí vrátit toto zobrazení zpět na 100% a bude to ok.
    Nevím jaký používáš prohlížeč, ale ve všech je to obdobné
    Google chrome a Firefox

[​IMG] [​IMG]

Hezkou hru pezt

danda-vnovis a vilm4 tohle ocenili.
  17. mituli

mituli Polobůh fóra

Dobrý večer,mám takovej problém-už několikrát jsem zjistila,že z velko výrobny nebo zvěřince mi nevypadl ani jeden dárek,je to možný?? děkuji

skalara.v tohle ocenil(a).
  18. Ahoj mituli
    u Skladišť je problém v tom, že se vypadnuté předměty nezobrazují (i když vypadávají). Tento problém už kolega reportoval. Je tedy potřeba vyčkat na nápravu problému.
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. mituli

mituli Polobůh fóra

*JÁ*děkuji:inlove:

20. mituli :) zatím není zač, rádo se stalo

vilm4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.