Určeno k archivaci - Všeob.dotazy 10/2016

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem domina, 10/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sarka1

sarka1 Zelenáč fóra

A do jakych ukolu treba?Casove neomezenych nebo ty na urcity pocet hodin.Dlouho jsem nehrala, tak se musim zorientovat.dik

vilm4 tohle ocenil(a).
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj sarka1

V komixu Fotoalbum sovy Jůlinky za dodání potřebného zboží dostaneš Fotografický film a z něj ve mlýně umeleš Foto, které následně dodáváš do dalšího úkolu.

Hezkou hru pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  3. Pavca751

Pavca751 Zelenáč fóra

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, proč ve mlýně nejde mlít víc jak jedno krmivo?

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. Ahoj Pavca751
    žádná chyba, která by souvisela s mlýnem hlášená není. Ve mlýně lze mlít více než jedna dávka:
    Bohužel nepíšeš v jakém prohlížeči hru spouštíš. Tento problém vzniká v prohlížeči Opera. Takže prosím zkus hru spustit v jiném prohlížeči - doporučené jsou Google Chrome a nebo FireFox. Také si zkontroluj, zda má dostatek surovin pro mletí, a pokud se snažíš zadat mletí SuperKrmiva tak také stav vody v nádrži.
    Přeji hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. atriadk

atriadk Rádoby autor

ahojte chcela by som vediet prečo sa slachti pečeny moriak ked uz je upečeny či? aj ja idem zabit sliepku a potom ju budem slachtit ale iba ak v hrnci peknu hru prajem:D:D:D:D

bill a vilm4 tohle ocenili.
  6. Tanagorin

Tanagorin Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj atriadk :)
    Bohužiaľ, logiku vo farmerame nehľadaj ;) Takisto ako vlk, ktorý by mal byť mäsožravý, ale jeho zloženie krmiva je špenát, cibuľa a brokolica, tak aj ja sa dakedy nad tým pozastavujem. Čo sa týka toho šľachtenia, treba si to nevšímať, je veľa takýchto prípadov, ktoré nie sú logicky vzaté. My nevieme prečo je to tak, to už je od tvorcov hry.

Prajem príjemnú hru​

vilm4 a atriadk tohle ocenili.
  7. bill

bill Pilný autor

ahojte chcem sa opytat ci krmio pre žralokov čo to mate za žralokov ked zeru ananas a mandarinky to je asi zralok vegetarian peknu hru prajem:D:D:D:D

janajanova a atriadk tohle ocenili.
  8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj bill

Jaké je složení krmiva pro žraloky a nejen pro ně je v kompetenci tvůrců hry. A dále si myslím, že takovéto otázky patří spíše do diskuse s hráči a ne do dotazů ke hře.
    Příště bude hodnoceno jako spam.

Hezkou hru pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. barney75

barney75 Rádoby autor

Ahojky mám dotaz jak je teď ta nová ptačí řada na stonku,ptačí maják je v nabídce který jsem si i vytočil ale nevidím vůbec Ptačí plážovou chýši děkuji

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. kacka28

kacka28 Zelenáč fóra

ahoj prosím kdo mě poradí nevím si už rady v jackove obchodě jsem si udělala netopýří na chov ale nejdou my spustit stále jsou zamčeny v chovném domku poradí někdo prosím děkuji Kačatko 69

11. Ahoj kacka28
    pokud máš v chovně ohradě (v přehledu zvířat) netopýry označeny takto:
    je dost možné, že jsi v Jackově obchodě neaktivovala chov netopýrů, ale pořídila jsi si (možná omylem) netopýří jeskyni.
    Až bude Děsivá noc a otevřený Strašidelný hřbitov, zkontroluj si u Jacka ikonky - abys zjistila, co jsi vlastně aktivovala.
    Pokud si si ale jistá, že jsi opravdu aktivovala chov (šlechtění) netopýrů a odemčené je nemáš, budeš se muset obrátit o pomoc na herní podporu. Do formuláře podrobně popiš svůj problém. Odpověď dostaneš na registrační e-mail, který máš ke svému hernímu účtu.
    Přeji hodně štěstí

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. Ahoj barney75
    to, že v nabídce Párty kola nevidíš Ptačí plážovou chýši je v pořádku. Ještě nebyla do hry zavedena.
    O zavedení této dekorace z kolekce ptačích budek se hráči dozví v oficiálním oznámení zde na fóru.
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

prosím kde najdu návod jak zapnout mod dovolené děkuji mija

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. Ahoj mija.kecka
    mód dovolené můžeš buď aktivovat na Stromě moudrosti za hvězdičky, nebo si ho můžeš koupit ve Farmářském obchodě za Floreny.
    Mód dovolené spustíš v "nastavení hry" a po té kliknutím na zelené tlačítko "Aktivovat"
    [​IMG] [​IMG]

Podrobný popis ve FAQ: (klikni)-> Mód dovolené
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

super ještě jsem ho nepoužil - tak jsem nevěděl jak na to Dík mija

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. 1411MV

1411MV Zelenáč fóra

dobrý den mám zaplaceny prémium diamant a mám dostávat každý den 2x zatočeni na kole štěsti a od té doby co se předělava ovce dostávam jen jeden jak je to možné ze mě šidite, chci nápravu

bill tohle ocenil(a).
  17. Ahoj 1411MV
    nejdříve bych tě poopravila - nikdo z moderátorů tě "nešidí". O změně denního bonusu byli hráči informování v tomto oficiálním oznámení - (klikni) "Denní bonus za přihlášení". Požadovat tedy nápravu je irelevantní.
    Přeji hezkou hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. 1411MV

1411MV Zelenáč fóra

• Zbytečná citace. Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Pokud chceš něco dodat, dopsat, použij funkci "Upravit" u svého původního příspěvku. Děkuji. *JÁ*

***odstraněna zbytečná citace***
    je jasny že to nedělate vy ale chci vědět aspon duvod nebo neznate odpoved mě ta hra stoji penize tak tedy chci dostavat to co mam zaplaceny to snad každy

Naposledy upraveno moderátorem: 10/10/16
    atriadk tohle ocenil(a).
  19. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

1411MV: co kliknout na ten zelený text a přečíst si příspěvek, na který jsi dostala odkaz?

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. Eleonor2014

Eleonor2014 Rádoby autor

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda náhodnou nemáte nějaké informace, že by se dalo mlyt superkrmivo i na baha? Děkuji

bill tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.