Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 09/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 12/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj dasa1143

A jaké zvíře šlechtíš ?
    Odznaky padají pouze z těchto druhů zvířat
    Odznak savců při šlechtění savců
    Odznak ptáka při šlechtění ptáků
    Odznak obojživelníka při šlechtění žab

Pokud šlechtíš něco jiného odznak nepadá
    Zde zkouška : z toho z čeho to má padat to padá

Fajn hru pezt

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. eviik

eviik Zelenáč fóra

Ahoj ještě upřesnuji.Mlyn funguje normálně.Jen mám na výběr z 30 zvířat jen 15.

3. pezt

Ahoj eviik

Myslím, že ti kolegyně názorně na obrázku ukázala, že je potřeba, kliknout na záložku "Všechno"
    Poté se ti objeví všechny dostupné krmiva a akční předměty
    Pokud to bylo malé od kolegyně, zde větší provedení

Fajn hru pezt

EDIT: pokud by byly stále nějaké komplikace, restartuj hru, nebo je třeba pročistit prohlížeč

Naposledy upraveno: 14/9/18
    Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

pezt, já jsem měla ve mlýně pro Baha záložku "všechno" a nebyla tam zvířata ze záložky "normální." Klikla jsem na "normální" a ta byla prázdná... u mne pomohlo obyčejné znovunačtení hry...

EDIT: kdybych si to tady přečetla dřív, udělala bych screen... nenapadlo mne, že problém nemám jen já... možná máme s eviik jen zaneřáděný prohlížeč a není to chyba hry 8)

Naposledy upraveno: 14/9/18
  5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Omlouvám se nějak jsem si přibrala chameleona k obojživelníkům, škoda SK , Díky.:sleepy:

6. pezt

Ahoj Y_n_O

Spíš bych se přikláněl k té druhé možnosti, nebo chyba špatně načteného FP. Restart by měl stačit.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

dasa1143
    Škoda SK, ale mohu tě ujistit, že se to stalo i mě ;)

Honzulka05, dasa1143 a Y_n_O tohle ocenili.
  7. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak jsem nějaká zmatená, při kliknutí na zaseté pole 1x1, zalité a spuštěná MJS se mi objeví počet 3 a já mám pořád pocit, že bylo vždy 4?
    Tak po nové kontrole je na Baha i na Farmě u současné akční rostliny 3 a u papričky Habanero 4? Ale jsem přesvědčená, že bylo vždy 4, proto MJS používám. Je to nějaká čerstvá novinka nebo čerstvá chyba? Nebyla jsem celý den u farmy tak, že by takový změny?

EDIT: Beru zpět takový pako jako jsem já už jste dlouho neviděli. To je dýňovka a ne mrkvovka. Uáááááá

Naposledy upraveno: 15/9/18
    Prepperka a pezt tohle ocenili.
  8. pezt

Ahoj Katule008

A jsi si opravdu jistá, že v diamantovém slotu máš MJS ? Nemáš tam náhodou jen Dýňovou marmeládu ?
    Protože u mne vše v pořádku

[​IMG] [​IMG]

Vysvětlení 4 plodin na baha je plus 1 na zeleninu z řádku v nebi.

Fajn hru pezt

EDIT: stane se ;)

Naposledy upraveno: 15/9/18
    Honzulka05 a Prepperka tohle ocenili.
  9. Ahoj JiriLisak9
    prosím o strpení, předám dál, příspěvek zatím moderuji.

EDIT: Nejpřímější cesta, jak dát vědět provozovateli Farmeramy (tedy Big Point) je, využít kontakt uvedený ve Všeobecných obchodních podmínkách (VOP) - (klikni)-> ZDE nebo se můžeš obrátit na herní podporu - stačí kliknout na odkaz v mém podpisu.
    Přeji prima farmaření

Naposledy upraveno moderátorem: 19/9/18
  10. Ahoj jelen49
    na plochu Hřiště pro mazlíky můžeš umístit dekorace, které spadají do kategorie Domácí mazlíčci. Níže odkaz na FAQ.
    Pokud na své farmě nějaké domácí mazlíčky již máš, musíš je samozřejmě zbourat (odstranit z ploch) a teprve po té umístit na Hřiště.
    Plochy na Hřišti si můžeš postupně otevírat. Vše o Hřišti - ZDE
    Domácí mazlíčci

11. pezt

1terulas1 alias deka43

Není zač, nicméně na našem fóru je zakázáno vystupovat s více identitami, doporučuji pročíst pravidla fóra

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  12. eviik

eviik Zelenáč fóra

Děkuji vše OK

13. pezt

Ahoj eviik

Není zač ;), děkuji, za zprávu, že vše funguje jak má :)

14. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Poraďte mi,mal som suseda,ktorý dosť dlho svietil červeným,potom mi zmizol,no po dvoch dňoch sa zase objavil,ale stále svietil červeným.Teraz pred týždňom mi opäť zmizol,ja ho už nemám v susedoch,ale on mi stále posiela darček.Chcel by som mu aj ja poslať denný darček,ale ako?

Tomi120 tohle ocenil(a).
  15. Ahoj Peto121
    máš tyto možnosti:
    ve městě klikni na Poštu > záložka "Přátelé" > klikni na zelené tlačítko "Darovat" (pod seznamem sousedů a přátel) objeví se seznam všech tvých sousedů a přátel. Nebo můžeš kliknout na ikonu "modrý dárek" v pravé liště (lišta sousedů) a v seznamu došlých dárků od sousedů (či přátel) klikneš na jeho nick a opět na zelené tlačítko "Darovat"

16. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

*JÁ* Ďakujem za radu!

Tomi120 tohle ocenil(a).
  17. Peto121
    rádo se stalo :)

18. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Prosím o radu-koupila jsem pařez s ježkem a 5 záclon.Kdy tam ty firhaňky mohu dát?Až se vylíhne?A můžu dát všechny najednou?

19. Ahoj vilm4
    prosím o strpení. kolegové testovali, zjistím jak to je.
    Děkuji

EDIT: upgrady půjdou vložit až na vyluhnutého mazlíka.

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  20. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Děkuji,Jájinko,moc jsi mi pomohla,jsem zase chytřejší a zkušenější.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.