Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 09/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 12/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Katule008
    není zač. :)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. barbucha30

barbucha30 Pisálek fóra

Ahoj, nevím, zda píši správně, ale od včera mně nejde zadat úkol pro všechny řemeslníky. Chybí zelené pole pro zadání počtu a ostatní jsou šedá. Poradí někdo ??? Díky za odpověď !!!!!:oops::(o_O

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj barbucha30

Jaký používáš prohlížeč ?
    Já jsem žádný problém nezaznamenal a také nemáme nic podobného hlášeno.
    Doporučil bych vyčistit prohlížeč a data flash playeru přes webové rozhraní, jak na to najdeš v tomto vlákně Vše pro bezproblémový chod hry

Fajn hru pezt

4. barbucha30

barbucha30 Pisálek fóra

Pro pezt prohlížeč chrome, ale díky za radu zkusím udělat.... přeju úspěšnou a rychlou hru......

5. pezt

barbucha30

V Google chrome jsem to také zkoušel a je to také ok, také je důležité jestli máš dostatek potřebných surovin pro výrobu daného produktu.
    Není zač :)

6. barbucha30

barbucha30 Pisálek fóra

Ještě jednou, vše jsem udělala dle návodu. Jak kliknu na jednotlivého řemeslníka, probleskne políčko na výrobu jednotlivého produktu a okamžitě zmizí a opět zůstanou jen 2 šedá.:sleepy::sleepy:

7. pezt

barbucha30

Otevřu řemeslo, např. marmeládníka - objeví se dostupné recepty pro první stupeň

Vyberu si nějakou marmeládu, kterou chci umíchat, např. Jablečnou marmeládu, kliknu na tu zelenou šipku.
    Otevře se nové okno, kde jsou ukázané potřebné suroviny

Zkontroluji, jestli mám to co je potřeba, popřípadě si zvolím kolik to ho chci uvařit a kliknu na tlačítko "Vaření"

Ještě mi jednou vysvětli kde ti co nejde, nebo kde je problém, popřípadě by byl vhodný screen

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  8. barbucha30

barbucha30 Pisálek fóra

pro pezt děkuji Ti moc za polopatické znázornění, neprozřetelně jsem na PC pustila vnuka, udělal v něm solidní NHL. Nakonec jsem si vzala na pomoc manžela a tomu se konečně podařilo dát PC do latě. Hlavně, že je vše jak má být !!!!!! Ještě jednou díky !!!!!;):p;);):)

9. pezt

barbucha30

Není zač ;), hlavně, že je vše v pořádku :)

10. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Prosím, kde na stromě moudrosti najdu produktové stromky? (vajíčkový, medový apod.)
    Předem díky, R.

11. Ahoj radyn.m
    podle oficiálního oznámení - cituji:
    *dne 12.9. ve 14:00 hod dojde k rozšíření run* nové runy s produktovými stromy budeš moci hledat až od zítra.
    Podrobný popis, kde se runy budou nacházet najdeš ZDE
    Pokud v textu oficiálního oznámení klikneš na jednotlivé runy, dostaneš se na podrobný popis.

12. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Dobré ránko, dnes jsem postoupila do dalšího Lvl a překvapilo mne, že v uvítacím obrázku chyběla rostlina viz [​IMG]
    Musela jsem zapátrat, kdy se mi otevře čtyřlístek a zjistila jsem, že se právě stalo...
    Ale v secí tabulce se mi správně nově objevil čtyřlístek s počtem 0 ks, i když z uvítání nějak vypadl.

Před otevřením x beden s Kr jsem se podívala na stav Kr konta s 25 milióny a z x otevřených beden, to jsem zajásala, na mne vypadlo něco přes milión, ale nepřipsalo se nic, protože stav konta měl stále výši 25 miliónů místo 26. A číslici 4 si s 5 nezaměním. Samozřejmě screen nemám. Na podporu psát nebudu. Ale můžete to jako info o chybách poslat dále k opravě.
    Přeji hezký den

Edit: Jasně pajdo, psala jsem hned, že to nebudu řešit.
    To víš, kdyby to byla reálná měna, to by byla jiná ;) xD
    Děkuji za odpověď a předání infa o chybějícím oznámení.

Naposledy upraveno: 12/9/18
  13. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Apachie1,

pokud nenapíšeš na podporu a nedojde k prověření chyby ohledně nepřipsání krejcarů, tak je zbytečné ji vůbec předávat. Tohle prostě musí projít prověřením. Jediné co lze tedy předat je řádek s chybějícím oznámením o odemčení rostliny.

MatysekKamilek a Apachie1 tohle ocenili.
  14. alenka-52

alenka-52 Pisálek fóra

koupila jsem si na stromě moudrosti strom s dárky a nikde ho nemohu najít ostatní byli nalezeny mezi stromy v pohodě děkuji za odpověd

15. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Ahoj.... at hledam, jak hledam, stale nenachazim a tak se obracim o radu na problematiky znalejsi.
    V osobnim profilu tj. na profilove strance na foru bych rada vymazala tzv. nasledovniky neb nejak nevidim jediny duvod k memu sledovani, at uz to znamena cokoliv. Ale jak to provest? Predem diky za odpoved.

vilm4 a tydýtková tohle ocenili.
  16. Ahoj matlafous123
    bohužel, následovníky vymazat nemůžeš, to jsou ti, co sledují tebe. ;) tedy jinak řečeno - zajímáš je :)
    ============================

alenka-52
    stromek s dárky - správně Kouzelný strom je dekorace takže v inventáři jí musíš hledat pod ikonou "vázička" nikoliv mezi stromy.

17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

*JÁ* Takze zcela legalni stalking? xD No, moc jsi me nepotesila, ale i tak dekuju za fofr odpoved :)

18. matlafous123
    zkus se na to podívat z té příjemnější stránky ;)

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. ludpolda

ludpolda Rádoby autor

Ahoj, za 300 mincí se v obchodě - limitovaná nabídka nabízí Hřiště pro mazlíky. Nemohu najít co to je? Jestli nějaké plocha nebo jen dekorace. Prosím o radu. Děkuji

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. pezt

Ahoj ludpolda

V Rama obchodě je k dispozici rozšíření plochy Hřiště pro mazlíky.
    Vše o Hřišti pro mazlíky se dozvíš v tomto vlákně Hřiště pro mazlíky

Fajn hru pezt

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.