Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 09/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 12/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. marta111176

marta111176 Zelenáč fóra

Ahoj farmářka-X. Děkuji, je to ono.

2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj marta111176 - není za co

Přeji fajn hru

3. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Dobré ráno. Existuje papouščí voliera oranžová-popřípadě červená-? Díky

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  4. Ahoj dasa1143
    papoušci zatím nemají barevné upgrady voliér. jsou jen C+ a C++
    Prosím nahlédni - FAQ (klikni)-> Papoušek

5. ranníptáčecestpraci75

ranníptáčecestpraci75 Pisálek fóra

chtěla jsem si dobít přes sms,stalo mě to dvě sms a nic

Martinoveckin tohle ocenil(a).
  6. Ahoj ranníptáčecestpraci75
    co konkrétně jsi se snažila pomocí SMS nakoupit? Po platbách (a to nejen SMS) je potřeba hru restartovat tedy vyp/zap a nechat načíst změny. Zkus prosím tento krok, pokud se na tvém účtu neobjeví položky, které ses snažila koupit budeš se muset obrátit o prověření na herní podporu. Při vyplňování kontaktního formuláře vyber "Všeobecné dotazy" - nepoužij dotazy k platbám!!! Jak kontaktovat herní podporu - klikni na odkaz v mém podpisu.
    Příště prosím pro dotazy související s platbami do vlákna "Technické a platební dotazy"

ranníptáčecestpraci75 alias krokodýlkrokous963
    herní podporu je nutné kontaktovat z účtu, pro který jsi nákup realizovala.
    Upozorňuji, že jsi porušila VOP a měla by ses seznámit s (klikni)-> Pravidly

Naposledy upraveno moderátorem: 5/9/18
  7. alenal

alenal Stálice fóra

Mám taky ten samý problém , odeslala jsem SMS na nákup florenů, SMS odešla a byla doručena, ale floreny se nepřipsaly, Už jsem byla odhlášena a znovu přihlášena a nic. Píšeš že ranníptáče porušilo nějaké pravidla. Nevím jaké. Já jsem herní podporu kontaktovala několikrát, ale přišla mi odpověď třeba za týden,ale já jsem si chtěla za tz flerony koupit kombajn.

Martinoveckin tohle ocenil(a).
  8. Ahoj alenal
    o provinění a trestech jiných hráčů se diskuse nevedou. Potrestanému hráči bylo provinění sděleno.
    Pokud se budeš řídit radou, kterou jsem poskytla hráči se stejným problémem - tedy při vyplňování kontaktního formuláře musíš vybrat druh problému - Obecné dotazy

Odpověď dostaneš na e-mailovou adresu, kterou máš ke svému účtu zaregistrovanou. Bohužel ani tvrzení, že herní podpora odpovídá až po týdnu nemohu považovat za pravdivé.
    Prosím kontaktuj je, podle návodu v odkaze mého podpisu.
    Pro řešení platebních problémů se obracej do vlákna "Technické a platební dotazy".
    Děkuji a přeji brzké vyřešení problému.

9. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

dobrý den prosím proč se mi neobjevují na trhu delfíni děkuji za odpověď farmaEviky

10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj farmaEviky

V jakém smyslu se ti na trhu neobjevují delfínice ?
    Pokud tam máš šedivou ikonu tak, zřejmě nikdo na tvém trhu toto zvíře nenabízí.
    Pokud tam nemáš žádnou ikonu, tak je potřeba si toto zvíře, respektive jeho chov odemknout ve Starověkém opičím chrámu za Zlaté banány. 45 Zlatých banánů v 9. místnosti.

Fajn hru pezt

11. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Děkuji za radu dlouho jsem tu nebyla tak mě to nenapadlo už mám vše ok.
    Přeji hezký večer Eva

12. pezt

farmaEviky

Není zač :), hlavně, že se našly ;)

13. mirbel46

mirbel46 Perspektivní autor

Prosím,když sbírám na Baha kombajnem a mám tam dekoraci sluneční stroj a JC,tak při odstranování JC kombajnem sebere i ten sluneční stroj.Tak se ptám a prosím,jestli by to nešlo udělat,jako u továrny,že by kombajn nesbíral i sluneční stroj.Děkuji předem za odpověd.

14. Farmářka_X

Ahoj mirbel46 - V tuto chvíli je Slunečný stroj pouze dekorací a proto se odstraňuje běžným stavitelem s JC. Až se na Sluneční stroj nasadí 6. závěs, stane se z něj speciální dekorace, která bude dávat bonus % BZ/TBZ navíc a pak už půjde dát na Hřiště pro mazlíky a bude se bourat stavitelem pro mazlíky >>OFI ZDE<<. Zatím můžeš sluneční stroj posadit do parku nebo na ostrov pokladů.

Přeji fajn hru

Skali tohle ocenil(a).
  15. Pteranodon

Pteranodon Aktivní autor

Ahoj, potrebujem radu (6 rokov som to nehral :)) - neviem najst v ktorom menu sa aktivuje dovolenkovy modus?
    Vdaka za navedenie ...

16. Ahoj Pteranodon
    Pokud máš aktivovanou runu "Farmářská dovolená" na Stromě moudrosti, tak pak stačí v horní liště kliknout na symbol "ozubená kolečka" [​IMG] a potom na [​IMG] a kliknout na zelené tlačtko "Aktivovat" u módu dovolené.

17. 1josef1

1josef1 Rádoby autor

ahoj nejde mi do hlavy proč když je akce obchoduj a daruj že nejde darovat tučnák díky za odpověd

18. Farmářka_X

Ahoj 1josef1 - bohužel to tak nastavil RT a my s tím nic nenaděláme. Proč se takto rozhodl také nevíme, protože se nám se svými záměry nesvěřuje

Přeji fajn hru

19. alinkar

alinkar Rádoby autor

ahoj chtěla jsem se zeptat ,kde najdu továrnu?

20. pezt

Ahoj alinkar

Dekoraci Továrnu koupíš ve Farmářském obchodě
    Následně ji najdeš v inventáři mezi dekoracemi, a lze umístit pouze na plochy farmy, krom Měsíčního světa a Hřiště pro mazlíky.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.