Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 09/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 12/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj kocourek49
    safírové křídlo je šlechtěnec motýla, najít ho můžeš buď v chovné ohradě po kliknutí na ikonu "motýl" a nebo ve Stodole, oddíl "Vyšlechtěná zvířata"

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. kocourek49

kocourek49 Pisálek fóra

Děkuji za mohlo mi to napadnout ještě jednou děkuji

3. kocourek49
    není zač, rádo se stalo.

4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj, stonek Rande mám ale žádná bedna oddanosti z něj nepadá. Jsem zmatenáo_O

5. Ahoj dasa1143
    řádky s názvem "Rande" jsou bohužel dva - každý s jiným bonusem.
    Rande a ještě Rande
    Takže porovnej, který řádek máš a který (ti možná) chybí.

6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Jdu na to díky;)
    Takže to správné Rande nemám ale je mi divné, že ani šedivé:sleepy:

Naposledy upraveno: 4/9/18
  7. dasa1143
    přeji šťastný lov :)

dasa1143 tohle ocenil(a).
  8. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Zdravím a přeji prima den, chtěla jsem se zeptat, kde najdu výrobnu, abych ji mohla zprovoznit, momentálně jsem ji našla jen za floreny, je ještě někde, když jsem splnila družstevní úkoly? Díky

9. Ahoj ell1956
    asi máš na mysli Skladiště Výrobna - ta se dá získat (pro Farmu) buď za hvězdičky na Stromě moudrosti, nebo další Výrobny za floreny ve Farmářském obchodě.
    Úkoly v Družstvu a jejich splněním ti poskytnou pouze plány na rozšíření Výrobny.
    Podrobnosti - FAQ - Skladiště

10. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Díky moc, ale nemohu to na stromě moudrosti najít, myslím ten domeček pro víc dílen........za floreny vím, ale nemám

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

ell1956, ty tři runy, co jsem označila, jsou pro zvěřinec, arboretum a výrobnu:

12. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ell1956 -

Název runy
    Ikona
    Počet
    hvězdiček
    Bonus
    Úžasná výrobna
    500​
    1x Výrobna​
    Důležité: runu lze aktivovat až po dosažení 50. levelu. Není nutná aktivace runy Velkolepý zvěřinec a Úžasné arboretum.

upload_2018-9-4_15-21-47.png

Přeji fajn hru

13. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Fí ha , tak to mám aktivováno, mám na ploše vše po jednom i na bahamce, chtěla jsem je ještě jednou, no tak nic díky moc.

14. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ell1956 - nemáš za co. Všechny druhy skladiště jsou "zadarmo" (hvězdičky, zlaté banány) jen jednou. Pokud je chceš vícekrát tak jsou za Fl - bohužel

Přeji fajn hru

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  15. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj.Mám otázku,potrebujem si nájsť nejaké veci zo starších akcií,všetko šlo dobre,pokým som nechcel otvoriť akcie staršie,ako jeden a pol roka,tam sa mi už obrázky(tie potrebujem vidieť)nezobrazujú!Je to tak nastavené,alebo mám hľadať chybu u mňa? Už som reštartoval a vyčistil všetko,čo sa dalo.Ďakujem.

Tomi120 tohle ocenil(a).
  16. Ahoj Peto121
    obávám se, že dohledání starší akcí (a případně i obrázků k nim patřících) už bude problém. Staré fórum přestalo existovat. Nové fórum neobsahuje tedy staré a starší informace.
    Pokud jsi informace nenalezl v Archivu, bude to opravdu problém.

17. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

*JÁ*- Ďakujem za odpoveď.Myslel som si to,len keď otvorím popis akcie spred 3 rokov,bez problémov,novšie mi nezobrazí,no a najnovšie zase bez problémov.Nevadí a ďakujem,len v najbližšej dobe sa toto možno bude pýtať viac hráčov,ale o tom potom.

Tomi120 a Honzulka05 tohle ocenili.
  18. Y_n_O

Mám dotaz, protože buď moje dioptrie jsou nedostatečné a budu muset měnit brýle nebo to tu není... Ale zpět k dotazu: Je někde tady (ne na farmarimexycosi) tabulkově dohledatelné, jak dlouho zraje rostlina či strom nebo trvá chov zvířeny v určitém typu chovného zařízení, když mám všechno na ploše? Právě musím snížit chov anakond kvůli délce trvání výroby krmiva, zásoby došly, a nevím o kolik, u chlívku v FAQ doba není... Najdu si to postupně, ale tabulka by se hodila... nebo doplnit řádek s časem do stávajícího FAQ.

19. Ahoj Y_n_O
    vím o jaký přehled (tabulku) ti jde. V našem FAQ je uveden jen základní čas a obávám se, že doplnit všechny informace, které souvisejí se zkrácením "růstu" chlívku (ať už vodou, produkty nebo SK) by bylo velmi náročné - nicméně předávám požadavek dál.

Y_n_O tohle ocenil(a).
  20. Y_n_O

Thankyouverymuch. 8) Stačila by voda a hnůj, co se týká dalších produktů, i hráči by měli někdy myslet. Nad základní rámec.

Naposledy upraveno: 4/9/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.