Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 09/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 12/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

lumat85 - není zač. Nezapomeň, že můžeš mít dekorace již částečně vylepšené a mohou se lišit názvem viz odkazy co jsem ti dala.

Přeji štěstí při hledání

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. 2cink

2cink Zelenáč fóra

Ahoj, nevím jestli jsem tu dobře, chvíli jsem kvůli nemoci nemohla hrát, teď jsem cca tři týdny funkční, nicméně pořád blikám červeně...
    díky za odpověď :)

3. Farmářka_X

Ahoj 2cink - Podle toho co popisuješ se mi zdá, že tvá aktivita na účtu není dostatečná k "zezelenání" teploměru. Čím více aktivity na účtu vyvíjíš tím dříve teploměr stoupne. Pokud se do hry přihlásíš jen jednou denně - nemusí to být dostačující. Nicméně na chod hry to nemá vliv.

Přeji fajn hru

4. 1josef1

1josef1 Rádoby autor

ahojky abych nakzačala sem sklamana moc semse těšila a otevřellasem sochu lenochoda a domací lenochod-socha upgrade1 dala sem to na louku mazlíčku domacího lenochoda a upgarade1mi tam ejde nevím proč prosím o radu děkují

5. Farmářka_X

Ahoj 1josef1 - zkus sopečný bungalov složit na baha a pak ho zbourej a zkus dát na hřiště - sice se to bude jevit jako že se mu tam nechce, ale pokud máš prázdné políčko tak ho tam usadíš.

PS: zeptám se máš lenochoda vylíhlého? "Závěs položíš až na Sopečný bungalov

Pokud máš nějaké nejasnosti kontaktuj Herní podporu

Přeji prima hru

6. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Potrebujem poradiť. V opičom chráme som si aktivovala sochu leňocha prvé vylepšenie. Prehľadávala som fóra a nič som o tom nenašla. Hľadala som na farme, bahe aj v lište v dekoráciácch a nič. Našla som len spomenuté vajce leňocha. Kde to nájdem a na čo to vlastne je?

7. Farmářka_X

Ahoj janinka165 - aktivuješ si Vajce leňochoda - aktivácia v 7. miestnosti Antického opičieho chrámu za 50 Zlatých banánov.
    Pokud nemáš vylíhlé vejce tak "Závěs" na něj neposadíš

Přeji fajn hru

8. Farmářka_X

janinka165 - není za co

Přeji fajn hru

9. marta111176

marta111176 Zelenáč fóra

Ahoj. Po pěti letech se vracím ke hře, můžete mi, prosím poradit kde najtu tabulku zrání plodů, zvěře, komfortních polí a jiných? Velice šikovná i na přepočítání "v kolik mám zasadit abych sklidila v tolik atolik". Děkiji MARTA111176

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. Farmářka_X

Ahoj marta111176 - zkusím hádat, že máš na mysli toto http://farmarime-ic.cz/tabulky/ tyto tabulky pochází z fan stránek a za správnost neručíme

Přeji fajn hru

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  11. babiadaniel25b

babiadaniel25b Aktivní autor

Zdravím, nemohu si vzpomenout ani nikde najít do kterého z úkolů se dávají nebo dávaly vonné svíčky. Mám jich spoustu a je mi líto je prodat. Možná, že mám úkol již splněný, ale nevím který to byl. Dík a hezký nedělní večer.

12. Farmářka_X

Ahoj babiadaniel25b - vonné svíčky se dodávají do úkolu Sladké dopisy

Přeji fajn hru

13. babiadaniel25b

babiadaniel25b Aktivní autor

Farmářko _X děkuji moc.

14. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

Zdar farmári :D neviem či to patrí do tejto sekcie ale chcem sa opýtať či sa dá niekde získať recept na jablkovo-mrkovu zmes? poprípade kupiť. blbé ja viem ale dlho som nehral nie som v "éteri"

15. 1josef1

1josef1 Rádoby autor

ahoj a díky za spravu lenochoda vajíčko ještě nemám vilihlího to bude asi ten problem uvidíme až se to vilihne dam vědět

16. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

tronaldo55, recept bude ke koupi v obchodě hned jak dosáhneš u marmeládníka požadovaného levelu - to znamená 4.levelu

17. ***Určeno k archivaci***

18. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

Ďakujem, ešte že mám kúpenú tu parcelu :D uff ešte že :D

19. Farmářka_X

Ahoj babiadaniel25b a 1josef1 - nemáte za co

Přeji fajn hru

20. kocourek49

kocourek49 Pisálek fóra

Zdravim, chtěl bych se zeptat vytočil sem na kole štěstí safírové křídlo a nemohu jej nikde najít, poradíte? kocourek

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.