Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 09/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 12/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

brouček32, základní chlévy můžeš koupit v tesařství ve městě nebo přes červený nákupní košík přes levou lištu. U chlévů ale záleží jaký máš level - vždy se ti nabídnou jen ty, které si už můžeš pořídit. Jednotlivá zvířata ale můžeš nakoupit i na trhu.
    Vše o chlévech najdeš v našem FAQ (na zelené stačí jen kliknout)

2. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj,z jakého důvodu musím měnit heslo?(Přeregistrování přihlašování )Žádná hláška se mi neobjevila,nemám tušení o co jde,docela tápu:sleepy:jsem natvrdlá,potřebuji detail vysvětlit,Děkuji

3. sopti

modro.ocko22 - přeregistrace se týká jen hráčů, kteří se přihlašovali přes portál Bigpointu, to znamená přes adresu www.bigpoint.com.
    Pokud se přihlašuješ přes www.farmerama.com (.cz, .sk) nic se pro tebe nemění.

elbedna tohle ocenil(a).
  4. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Sopti,moc děkuji:)

5. sopti

6. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Jájinko trošku v tom mám guláš ale děkuji ti

7. sopti

8. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

sopti nevím jak na to mám jít mám první krok uživatelské jméno nebo email a pak rámeček nejsem robot 2 krok mám na něco počkat až mi do emailu přijde nějaká zpráva o potvrzení nového hesla a zůstanu viset a 3 krok se mi už nezobrazil

9. sopti

Honzulka05 a koukal jsi se do toho emailu? Přišel ti odkaz na změnu hesla?

10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  11. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

sopti koukal jsem se ale nic jsem nenašel

pezt jen chci přijít na to proč se mi tak zobrazuje obdelník nejsem robot a nemám tam zadej heslo ale mám tam jen uživatelské jméno nebo email a to je vše co tam mám já

12. pezt

Honzulka05

Je potřeba nejprve ověřit email. Takže potvrdíš že nejsi robot a odešleš, přijde ti na email zpráva kde klikneš na odkaz tím potvrdíš emailovou adresu. následně budeš moci změnit heslo. Bez potvrzeného emailu to prostě nejde.

13. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

děkuji ti pezt

14. pezt

Honzulka05
    Není zač, snad se ti to již povede ;)

15. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

• Mimo téma, pezt
    kapradí ? - aha,to jsem ráda že nejsen blbka a slépka,

16. pezt

Ahoj evicka435

Nějak postrádám, v tvém příspěvku dotaz.
    Zde není diskusní vlákno, vlákno slouží k pokládání dotazů a následných odpovědích.

Fajn hru pezt

17. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Ahojky,tak bych měla také dotaz,je možné,že když jsem na louce zrušila nářaďové stromy (protože jsem si myslela,že z nich to nepadá)měla jsem tam hned u kombajnu 3 a dala jiné,tak se do lišty připsal jen jeden? Můžou se takto ztratit? Párkrát jsem po zrušení obr stromů ten pocit také měla,zmizely mi Upgrady nebyla jsem si jistá,tak jsem to neřešila.

18. pezt

Ahoj marketka47

A já bych se zeptal, kde jsi získala dva další Nářaďové stromy, protože v akci Zeleninová párty šel získat jen jeden.
    Nespletla jsi si to tedy z jinými stromy ?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.