Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 09/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 12/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj immortal67
    socha v 7. místnosti Starověkého opičího chrámu "lenochodí vejce" ti dá dárek - dekoraci.
    Její popis a popis možných upgradů ZDE
    Pokud máš sochu aktivovanou, hledej v inventáři na Baha, v záložce "Dekorace"

2. malanota3

malanota3 Zelenáč fóra

Dobrý, dnes mi vyskočilo tot oznámenie keď som si zapla hru že cez Bigpoint sa nemám prihlasovať na hru Farmerama ale priamo.Keď sa prihlasujem priamo tak mi neberie ani meno a ani heslo cez ktoré sa prihlasujem na Bigpointu čo mám robiť aby som neprišla o nahrané kolá
    a susedov,lebo raz som už hrala na priamo ale boli problémy a teraz ma už neprihlási Ďakujem za info

Y_n_O tohle ocenil(a).
  3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

malanota3: kuk sem a tady ;) Zatím se přihlásíš jako dřív.

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj malanota3

Přeregistrování přihlašování přes portál Bigpoint
    V důsledku změn na portálu Bigpoitu se objevila pro registrované hráče hláška

Pro přeregistraci použijte adresu https://www.farmerama.cz nebo https://www.farmerama.sk

Pokud se nebudete moci přihlásit, je potřeba zvolit změnu hesla, pomocí zapomenutého hesla

Návod na změnu hesla

Snad se podaří, kdyby něco, tak se neváhej znovu na nás obrátit.
    Následně se již budeš přihlašovat přes https://farmerama.sk, asi pro tebe

Fajn hru pezt

Naposledy upraveno: 25/9/18
    Y_n_O tohle ocenil(a).
  5. 1josef1

1josef1 Rádoby autor

děkují za odpověd

6. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

1josef1, nemáš zač - snad se ježčí vejce najde

7. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Zdravíčko mohl bych se zeptat na to když si nepamatuji své heslo tak u té dvojky jak si mám ověřit něco v emailu ?

8. Ahoj Honzulka05
    nerozumím otázce. Nevím jakou "dvojku" máš na mysli.
    Podrobný návod na změnu hesla (zapomenuté heslo) najdeš ZDE
    Ke svému hernímu účtu máš zaregistrovaný e-mail na něj ti přijde oznámení a potvrzení o změně hesla.

9. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Jájinko myslíš to že bych si měl překliknout na email a napsat nepotvrzený mail chápu to správně ?

10. Honzulka05
    ne, chápeš to špatně. vyplníš formulář, (zvolíš nové heslo) a obdržíš na e-mailovou adresu zprávu, kterou si musíš otevřít a potvrdit v ní změnu hesla.

11. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Já mě to tam ukazuje nějaké obdelník nejsem robot a normálně tam bývá heslo jsem trochu zmatený ?

12. Honzulka05
    před větou "Nejsem robot" je nutno zakliknout zatržítko. Je to ochrana proti (spamovým) robotům.
    Je nutné opsat znaky, které se ti objeví a to pečlivě a všechny.

13. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

a když jsem to vyplnil ukázal se mi tam 2 krok ze 3 a tam je právě ověřit něco v emailu to je přesně to co já nevím věděla bys to ?

14. Honzulka05
    po vyplnění změny hesla musíš jít zkontrolovat došlou e-mailovou poštu, otevřít e-mailovou zprávu, která ti přijde a řídit se tím, co je v ní napsané. V kostce: musíš potvrdit změnu hesla.

15. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Zdravím, v secí tabulce se mi objevilo kapradí viz https://prnt.sc/kz4zr8 . Semínek 0 ks. Apríla není. Vím, že normální kapradí semena nemá, ale tady rostou vejce a mléko na stromech, takže mne to nepřekvapilo. Co mne však překvapilo, že v obchodě semínka nejsou, nebyla ani v úkole k akci (to bych je měla, protože už ho mám hotový) a nenašla jsem o nich zmínku ani v popisu nublonské akce. Tak kde teda, u všech všudy, jsou ta semínka k mání?

16. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Je k ničemu a nemáme si ho všímat. Už se to řešilo v debatě o všem možném. Též jsem byl zmatený.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  17. Ahoj .evalumar.
    došlo k chybě, takže zatím opravdu kapradí není možno koupit ani sít.
    Přeji prima farmaření

18. Zorka341

Zorka341 Perspektivní autor

Ahoj, prosím do kterého úkolu se plní žáby? Děkuji za odpověď.

Naposledy upraveno: 27/9/18
  19. Ahoj Zorka341
    pokud myslím úkoly v Družstvu, tak pak si prosím projdi - (klik)-> "Stálé úkoly v Družstvu" a vyber si.
    Úkol speciálně se žábami se jmenuje "Polibek" a dodávají se do něj šlechtěnci zvířete žába. Další úkoly můžeš najít v popisu zvířete (klik)-> žába

20. brouček32

brouček32 Zelenáč fóra

chtela bych se zeptat kde se daji sehnat chlevy a jine pro tata zvirata:medved zaba a jine dekuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.