Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 09/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 12/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj zdenickanecesana
    ve Farmářském obchodě zvol záložku "Řemeslo". a do editačního pole zadej část nebo celý výraz Mrkvovo-jablečná směs.
    Podrobné informace o (klikni)-> Mrkvovo-jablečná směs

Naposledy upraveno moderátorem: 24/9/18
  2. zdenina81

zdenina81 Rádoby autor

zdravím, od rána jsem měla hru zabržděnou a teď už se na farmu nedostanu vůbec. A horko těžko i na forum. Máte hlášeny nějaké problémy?díky

sabma411 tohle ocenil(a).
  3. Ahoj zdenina8
    oficiálně nejsou hlášeny žádné problémy s hrou ani fórem.
    Děkuji za upozornění, nechám prověřit.

4. hel.cak

hel.cak Perspektivní autor

Já se také nemůžu přihlásit do hry už od 13.15 kdy jsem to zkoušela poprvé, teď jsem se přes přihlašovací stránku dostala alespoň na forum, ale do hry mě to nepustí a objevuje se mi tahle hláška :

Chyba zabezpečeného spojení

Spojení se serverem www.farmerama.com bylo v průběhu načítání stránky ukončeno.

Požadovanou stránku nelze zobrazit, protože nelze ověřit autenticitu přijatých dat.
    Kontaktujte prosím vlastníky webového serveru a informujte je o tomto problému.

Edit: tak zrovna se mi to povedlo a hra už frčí :)

Naposledy upraveno: 24/9/18
    sabma411 tohle ocenil(a).
  5. 1josef1

1josef1 Rádoby autor

ahoj koupila sem si ježčí vajíčko a nic se mi neukazalo ani bedínkach nevím kde ho mám hledat děkují za odpověd

6. mirbel46

mirbel46 Perspektivní autor

Špatně se přihlašuje na farmu,oznamuje mně to často 408 Reguest Tim.out.Když se konečně na farmu dostanu,tak nejde třeba sebrat ,ani ručně,ani kombajnem.Často lítá kytka.Počítač vyčištěn a xkrát restartován.

sabma411 a modrýměsíc tohle ocenili.
  7. Ahoj 1josef1
    vajíčko najdeš v dekoracích, levá lišta, ikona "vázička" > záložka "Všechno". Nelze jej umisťovat za pomocí stavitele, musí se umístit ručně.
    =============

Ahoj mirbel46
    díky za zprávu, víme o tomto problému, prověřuje se.

8. 1josef1

1josef1 Rádoby autor

koukala sem znova a prohlížela sem to pomalu tempem vazičku všechno a nic se nenašlo projela sem celou farmu anic dokoncesem ověřovala paysafecard odkud sem to ježka platila koupila ukazalo mi to transance byla udělaná tak nevím a za kolik florenu nakup byl dokončen gratulují takhle mě to napsalo v bance farmě prosím napište mi a velice se omlouvám že vás timto zatěžují děkují

9. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

1josef1, použij vyhledávání v liště, pak zkoukni všechny plochy ( nezapomeň na hřiště pro mazlíky) a pokud nenajdeš, tak kontaktuj herní podporu. Ona ti může s hledáním pomoci.

10. youda69

youda69 Rádoby autor

to se němcům zase daří, dopoledne i odpoledne se nedařilo přihlašovat do hry, po spuštění děsivky vypsdává hra úplně......zkontrolujte si připojení bla,bla,bla..... vše ostatmí mi jede ok....... . co s tím budou dělat???

11. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj youda69 - technické výpadky se prostě stávají. Vše je již nahlášeno - co víc si představuješ? Pokud se dozvíme více informací určitě se včas dozvíš zde s fóra. Že se někdo z Hamburku u tebe staví s omluvou tak s tím bych asi nepočítala.

Přeji fajn hru

Honzulka05 a Skali tohle ocenili.
  12. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Kde se můžu podívat, které bonusy už mám u té které rostliny vyšlechtěné? Pokud mám všechny sloty plné aktivními bonusy a ve skleníku zrovna šlechtím, tak to nezjistím?

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  13. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Prepperka

Bohužel pokud zrovna šlechtíš a máš všechny sloty obsazeny, tak se nelze podívat jaké máš bonusy u jednotlivých plodin krom šlechtěné plodiny. Ale v tom nevidím žádný problém. Podívám se když je ve skleníku volno ;)

Fajn hru pezt

14. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

pezt - za běžných okolností mi samozřejmě nevadí podívat se když mám došlechtíno, ale teď bych se ráda koukla co všechno mám vyšlechtěné u malin (abych je případně teď na noc víc urychlila), zda se mi nevyplatí to vyměnit za bonus u jiné rostliny. Jenže zrušení bonusu na rychlo je dost drahé, takže se nepodívám. Ale s tím už se musím poprat sama, takže díky za odpověď i když mě moc nepotěšila. ;)

15. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Prepperka

Pokud šlechtíš maliny, tak vyšlechtěné bonusy u malin jsou vidět přímo ve skleníku. Ostatní bohužel ne.

Honzulka05 a Prepperka tohle ocenili.
  16. Batory

Batory Vycházející hvězda fóra

již mně štve ,že chci zrušit políčka a nejde to -protože mi tam skočí tabulka s farmářké potřeby a musím to dělat jen ručně -tak na co si pak kupuji stavitele atd.Je to kolikátý den.Prosím opravit,

17. Ahoj Batory
    podle toho, jak popisuješ stav věci usuzuji, že časová dotace u Stavitele již vypršela. Prosím zkontroluj v okně pomocníků zda u ikony Stavitele máš zelené zatržítko a uvedenou časovou dotaci (tedy údaj o čase, který, případně, zbývá do vypršení.
    Pokud máš nějaké pochybnosti o správnosti fungování pomocníků, budeš se muset obrátit na herní podporu, která prověří tvůj herní účet. Jak kontaktovat herní podporu - klikni na odkaz v mém podpisu.
    Přeji prima farmaření

18. 1josef1

1josef1 Rádoby autor

ahoj podporu herní sem kontaktovala ještě mi nedala vědět napsala sem jím taky at mi pošlou spravu na farmu přímo duvodu že minulí email už nepoužívám mám jinej velice se vám omlouvám že vás stím zatěžují ale moc sem se těšila vajíčkovy ježka

19. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

ahoj 1josef1,
    podpora ti bohužel nemůže odpovědět na farmu - může jen odpovědět na email, ze kterého ji dotaz přišel. Prosím kontaktuj ji ještě jednou z emailu, který teď máš. Znovu jim problém popiš - určitě se to vyřeší.

20. immortal67

immortal67 Expert fóra

Chrám mám komplet vybranej,ale vejce,nebo něco co by se tomu podobalo nikde.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.