Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 09/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 12/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj Jaroušek49
    děsivé arboretum je v inventáři (levá lišta. ikona "bedna" > ikona "strom") Protože skončila Děsivá noc, budeš mít k němu přístup až zase při další Děsivé noci. Pokud by jsi ho v inventáři nenašla ani za pomoci funkce "Hledat" budeš se muset obrátit o pomoc na herní podporu.

2. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Dovolím si doplnit odpověď, protože sama jsem při minulé děsivce řešila to samé, tak to mám ještě v živé paměti. Myslím že Jaroušek49 hledá Děsivé arboretum 2, které ale nelogicky není arboretem (barákem), ale je to název nově otevřeného úkolu.

Takže z dokončení poslední části úkolu Děsivé arboretum získáš:

1x Děsivé arboretum (barák)
    1x Děsivé arboretum 2 (nový úkol)

a BZ, krejcary a hvězdičky

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

*JÁ* aha děkuji moc za bleskovou odpověd,nejsem v pátém stupni,pouze ve čtvrtém a už jsem ho tam našla v těch řemeslech;)

4. *Kuliočko*
    není zač, rádo se stalo :)

5. zina

zina Perspektivní autor

Prečo je uzamknuté vlákno diskusie k prebiehajúcej akcii Renzov jarmok?

6. Ahoj zina
    vlákno k debatě Renzův jarmark je přístupné pro debatu -> ZDE

7. *KAMAR*

*KAMAR* Pisálek fóra

Nevíte někdo,kde seženu Ghulonézu do stonku, na řádek ,, řada na magickém stonku 1 děsivá noc,, Děkuji za radu.

8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj *KAMAR*

Dekoraci Ghúlonéza je možné koupit v Jackově obchodě při Děsivé noci.
    Momentálně tato akce běží, stačí tedy navštívit obchod a pokud máš dostatek potřebných plodin můžeš si dekoraci koupit.

Fajn hru pezt

9. *KAMAR*

*KAMAR* Pisálek fóra

Díky za odpověd,jsem jenom slepý.

10. pezt

*KAMAR*
    Není zač;), hlavně že se povedlo najít :)

11. ivaosss

ivaosss Zelenáč fóra

chtěla bych se zeptat,aktivovala jsem si na stromě za 500 hvězdiček užasnou vyrobnu,kde ji mám prosím hledat,díky

12. Ahoj ivaosss
    Skladiště Výrobnu najdeš v levé liště, ikona "bedna" > ikona "ovečky" - záložka "Všechno". Pro jednodušší vyhledávání použij funkci "Hledat" a do editačního pole zadej celé nebo část slova "Výrobna". Ikona Skladiště má žlutý podklad a je tedy dobře identifikovatelná.

13. anvan

anvan Dozorce fóra

Ahoj,
    jak se tu nedávno ptala jedna hráčka, tak ani mně se již delší dobu (bude to už tak skoro měsíc) nezobrazují na fóru obrázky - vyšel kalendář, nevidím ho. Napíše něco koule na farmoráculu, také nic nevidím. Jen ikonku a IMG....všude jinde vše funguje. Sem-tam se mi nezobrazuje i některý podpis hráčů...Faktem je, že počítačově zdatná moc nejsem, ale jelikož se to tu jako problém objevilo i jinde, ráda bych věděla, jestli se už našla chyba, nebo ji mám hledat u sebe. Díky za odpověď.

14. pezt

Ahoj anvan

Jak jsem v minulé odpovědi, pomáhá znovu načtení stránky. Pokud máš otevřené, kde se ti něco nezobrazuje klikneš na tuto ikonu, tím dojde k znovu načtení.

Tohle platí pro Google chrome, ostatní prohlížeče to mají obdobné.
    Nicméně tento týden jsem problém nezaznamenal, pro fórum používám právě GCH.
    Ještě prověřím, jestli už se to nějak vyřešilo.

Fajn hru pezt

15. Zorka341

Zorka341 Perspektivní autor

Ahoj, hra mi nabízí koupit čarodějné vejce, šunčík vejce, dračí vejce a vejce opičího krále. Prosím kde najdu co se s uvedených vajec vylíhne. Děkuji za odpověď.

16. Ahoj Zorka341
    jde o domácí mazlíčky (dekorace, které dávají konkrétní bonusy) Vše o mazlíčcích a jejich bonusech najdeš ve FAQ - (klikni)-> "Domácí mazlíčci"
    Nebo můžeš přímo v příspěvku oficiálního popisu kliknout na link (zeleně probarvený text) jednotlivých mazlíčků ;)

17. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Ahoj, našla jsem v liště mezi dekoracemi Narozeninový závěs, Královská opona a Větší třesk. Nemůžu najít na které dekorky se tyto závěsy dávají. Děkuji

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ahoj lumat85 zkus si kliknout:
    zde, zde a zde.
    Snad to mám dobře a pomůže.
    Když zadáš do vyhledávače.
    Příklad: "farmerama paví přehlídka" vše podobné najde.
    Pokud to dáš do uvozovek bude vyhledávat přesný název toho co chceš hledat.
    Prima hru přeji...

Naposledy upraveno: 1/9/18
    lumat85, vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  19. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

lumat85 a Honzulka05 tohle ocenili.
  20. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Oběma moc děkuji...pokusím se dekorky najít :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.