Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 08/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 13/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

No nevím, ale taky jsem si toho všimla, dokonce 2x, ale nechtělo se mi to řešit. Teď vidím, že je takových více, tak se přidávám. Mazlové nevypršeli, bylo to během 1 minuty, hned po nasazení a odkrytí továrny to ukázalo méně BZ, než bylo předtím.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. mirbel46

mirbel46 Perspektivní autor

Já mám továrnu mini 5 a ukazuje mně to bez mazlíků jenom21.360 BZ a se 7 mazlíkama 33.820. Když vidím ty BZ nade mnou,tak tomu nemohu uvěřit,že mně to dává tak málo.Tak nevím,na koho se mám obrátit o nápravu.

3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj mirbel46,

když se podívám do FAQ, tak v Mini továrna 5 dává bez bonusů 17 800 BZ, tož nevím co by se mělo napravovat.
    Viz. FAQ - dekorace

matlafous123 tohle ocenil(a).
  4. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Chtěla bych se zeptat , proč nebyla spuštěna akce turbomlýn?

5. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj michalka59

Akce s Turbo mlýnem by měla běžet od 14 hod. Zřejmě se do oznámení vloudila chybička.

Fajn hru pezt

Honzulka05 a Apachie1 tohle ocenili.
  6. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

petz - moc děkuji za odpověď

7. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

michalka59

Není zač ;), oznámení už je opraveno :)

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Nenašla jsem, kam napsat, není to úplně chyba v textu. V seznamu pro obchodování a darování jsou stále uvedeny ploty, které byly vyřazeny ze hry: bílý dřevěný plot, habrový živý plot, okrasný strom, okrasný živý plot, plot z trámků, plot z kulatiny, stálezelený ptačí zob, zděný plot, živý plot. Víc jsem si nevšimla.

9. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Y_n_O díky za připomínku - budu to reportovat. Příště klidně do diskuze k OaD ;)

MatysekKamilek a Y_n_O tohle ocenili.
  10. Zlyandilek

Zlyandilek Zelenáč fóra

Ahoj, asi jsem úplně blbá, ale o jaké mazlíčky se jedná, posadila jsem továrnu na místo, vložila na ní získané upgrady a žádná mazlky tam nevidím a jak je tam dostanu, nevím. Můžeš mi otrocky popsat jak na to? Předem strašně děkuji

11. Ahoj Zlyandilek
    do dekorace Továrna (a jejích upgradů) se žádní domácí mazlíčci nedávají, nedává se tam vůbec nic. Možná je to zavádějící a zaměnila jsi to se Skladišti (Arboretem, Výrobnou a Zvěřincem).
    Hráči a kolega Pezt debatovali o účincích bonusů z aktivovaných domácích mazlíčků
    CO to jsou domácí mazlíčci si můžeš přečíst ve FAQ - (klikni)-> "Domácí mazlíčci"

Y_n_O tohle ocenil(a).
  12. Nananak456

Nananak456 Zelenáč fóra

Ahoj
    jsem nová hráčka
    dostala jsem jako dárek 2x upgrade továrny ale kde seženu tu továrnu ?
    děkuji za odpověď

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

V obchodě - levá lišta, nákupní košík - 500.000 krejcarů.

14. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Nananak456 - továrnu si zakoupíš ve farmářském obchodě >> levá lišta >> červený košík >>> ikona vázička>> do vyhledávacího okénka začni vypisovat slovo továrna.

Továrenský balíček znázorněný na obrázku obsahuje 5x UP k továrně

upload_2018-8-16_18-5-24.png

Přeji fajn hru

15. Zorka341

Zorka341 Perspektivní autor

Ahoj, potřebuji se rozvést. Moje partnerka přestává chodit na farmu a neodpovídá na poštu. Prosím o radu jak se mám rozvést. Děkuji za odpověď.

16. Ahoj Zorka341
    rozvést farmářské manželství může jen herní podpora, takže se řiď pokyny uvedené níže v odkazu.
    Do zprávy pro herní podporu uveď i přesný nick (přezdívku) tvého farmářského partnera:
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"

17. Jahoda

Jahoda Pisálek fóra

Mám dotaz , nevím kde se obrátit koupila jsem si výrobu mlýna ale stále ji nemám.Kupovala jsem přes paysafecard za 33 kč.tak nevím co stím.Děkuji za odpověd.

18. Farmářka_X

Ahoj Jahoda - prosím zkus zrestartovat hru a potom se podívej do lišty

upload_2018-8-17_14-15-31.png

Pokud ani potom nebude mlýn vidět tak kontaktuj Herní podporu neuváděj problém s platbou uveď obecný dotaz Jak na to >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

19. Jahoda

Jahoda Pisálek fóra

Děkuji už je to v pořádku.

20. Farmářka_X

Jahoda - není za co. Hlavně, že je to v pořádku;)

Přeji prima hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.