Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 08/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 13/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj sabma411
    navrhnu ti pár kroků pro první pomoc - zkus prosím v inventáři (levá lišta, ikona "bedna"> ikona "vázička" > záložka "Vše" ) přes editační pole "Hledat" zadat celý, nebo část názvu dekorace, kterou jsi ztratila.
    Zkontroluj ostatní plochy, zda nemáš dekoraci umístěnou jinde, případně jsi jí (třeba omylem) nevložila do některého z řádku na Magickém stonku.
    Zkus spustit hru v jiném prohlížeči, než ve kterém jí běžně hraješ, a zkontroluj inventář výše popsaným způsobem.
    případně vyčisti data Flash Playeru přes (klikni)-> webové rozhraní a opět proveď kontrolu.
    Pokud bys ani po těchto krocích dekoraci nenašla, obrať se prosím o pomoc na herní podporu, aby prověřili, co se na tvém herním účtu stalo. Jak kontaktovat herní podporu - klikni na odkaz v mém podpisu.
    Přeji hodně štěstí

2. mirbel46

mirbel46 Perspektivní autor

Mám továrnu na st.9 ,chtěla jsem jí dát na plochu pro mazlíky a když jí sundám,na ploše pro mazlíky udělám pro ni místo,tak mám přes továrnu zákaz a nejde mně tam umístnit.Asi dělám něco špatně,nebo nevím proč je tam přes továrnu zákaz.Děkuji předem za odpověd. Prosím o odpověd Ruším dotaz,už jsem se dočetla,že tam půjde dát až od 40 stupně.

Naposledy upraveno: 7/8/18
  3. Sup001

Sup001 Zelenáč fóra

• Nepiš více příspěvků pod sebe.
    ted nevim, kam se mam obratit, ole povazuji to co se delo v poslednim ukolu za nejvetsi drzost, co se vube na fermerame v posledni dobe stala. Aby jsem si mohla udelat vylepseni na fabriku, tak jsem zaplatila a neobjevili se zadni duchove. Funguje to ted tak, ze se vytahujou penizky a skutek utek? Ted to tak vypada.

Jo jo, zadna odpoved, je tky odpoved, a ted mame zase nakupovat neco jineho, ze????

Supper, ted jsem se toho dozvedela

***Sloučeny příspěvky***

Naposledy upraveno moderátorem: 7/8/18
  4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Sup001 - Pokud se ti neobjevovaly postavičky, kterým jsi mohla dávat akční věcičky, tak to mohlo být nejspíše způsobené tím, že jsi je měla vypnuté

upload_2018-8-7_14-42-47.png

Pokud máš nějaké pochybnosti o tom co se na tvém účtu dělo (děje) kontaktuj Herní podporu >>KLIK ZDE<<

PS nepiš více příspěvků pod sebe. Použij tlačítko upravit

5. Sup001

Sup001 Zelenáč fóra

tak jedno vim na 1000000% postavicky vypnute nebyly, protoze se mi ty male pörad pletly do cesty, jen duchove nechodili. tak ze bp vydelalo par penez a nic za to nedodalo. ale dobre, nakupovat se uz nebude

6. Farmářka_X

Sup001 - pokud příště budeš mít nějaké pochybnosti opravdu se s důvěrou obrať na Herní podporu tam mohou prověřit co se na tvém účtu děje a případně pomoci či poradit. Tyto problémy je potřeba řešit hned. Chápu, že jsi v tuto chvíli rozčílená (taky bych byla), proto příště neváhej a piš.

Přeji fajn hru

7. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Mám dotaz na řemeslné FAQ. Občas jsem něco potřebovala zjistit ohledně řemeslných výrobků, tak jsem pro tyto informace chodila do "Přehled FAQ". Tam jsem si rozklikla to které řemeslo, a v něm byla přehledná tabulka jeho výrobků s obrázkem a spoustou dalších údajů. Ale teď je tam jen tabulka s názvy produktů fungujících jako odkazy. Hledám to na špatném místě nebo se tyto stránky změnily?

Ona totiž ta přehledná tabulka pro mě byla výhodná, protože když jsem potřebovala porovnat víc produktů (třeba proto abych zjistila který dává nejvyšší počet bodů pro řemeslo), tak jsem to měla seřazené pěkně vedle sebe v rámci každého stupně. Už jsem nemusela nikam klikat, otvírat další okna, pak mezi nimi listovat.....

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  8. Farmářka_X

Ahoj Prepperka - Bohužel možnosti jednotlivých příspěvků (potažmo tabulek) zde na fóru jsou omezené, proto muselo dojít k celkové reorganizaci Řemeslnické čtvrti. Ujišťuji tě, že Řemeslnická čtvrť není a nebude jedinou.

Přeji fajn hru

9. ladafiedlerka

ladafiedlerka Pisálek fóra

ahojky.kde se prosím v této hře vyskytuje pouštní růže ?? nemužu to nikde najit ,diky moc za odpoved

10. babusa1954

babusa1954 Zelenáč fóra

Tak jsem se snažila zasít semínka, která jsem vyhrála v plnění úkolu. Použila jsem secí stroj. Semínka mi zmizela ze zásob, ale na polích se neobjevila. takže jsem o ně přišla. Škoda 5 bedýnek.

11. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

A nedali byste tu (starou) tabulku třeba jako obrázek někam mimo tuto diskuzi a zde jen odkaz? Aby nebyla rozměrově omezená. Myslím ještě k tomu novému systému, ne místo něj. Tohle je na porovnávání produktů opravdu hodně nešikovné. Jinak rozumím že vše stále přibývá a tím se zvyšují i nároky na místo a uspořádání, takže se i FAQ musí měnit a vyvíjet.
    Třeba u chlívků je podobný systém s odkazy už co pamatuju, ale tam to nevadí (aspoň mně), protože když hledám chlívek, tak jen ten konkrétní, a i to málokdy, protože většina věcí je uvedena u chlívků co mám přímo ve svém inventáři. Jenže u řemesel často nevím co hledám, jen vím že chci zvýšit výnos, že chci zvýšit BZ, chci postoupit v řemesle,.... Ale spoustu výrobků vůbec nemám, takže nemůžu hledat v invu, musím do FAQ. Těch produktů je už hodně a já ani nevím které kam patří. Tabulka a obrázky v ní mi v hledání a zorientování se hodně pomáhaly.

ladafiedlerka - nemáš na mysli úžlabní růži?

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  12. babka7

babka7 Pisálek fóra

i já som posadila no úroda nikde takže pokračovať ďalej nemôžem.

13. Farmářka_X

Ahoj ladafiedlerka - bude to nový strom. Bohužel zase něco uteklo dříve než mělo. Alespoň víš na co se můžeš těšit;)

Prepperka - zkusím se zeptat :)

Přeji fajn hru

Prepperka tohle ocenil(a).
  14. ladafiedlerka

ladafiedlerka Pisálek fóra

nene opravdu pouštní růže ,podívej se do nabídky plodů stromu....tam totiž na mě jukla
    jeeee už to vím díkyyyyy..no už se těším :)

Prepperka tohle ocenil(a).
  15. Farmářka_X

Ahoj babusa1954, babka7 cituji návod k akci "Semínka je možné sít na hlavní louce, divoké louce a lesní mýtině. Lze na ně využít všechny standardní bonusy a urychlovače růstu (voda, hnojivo, superhnojivo, Zuzino superhnojivo, řemeslné produkty…). Pokud se vaše zásoby vyčerpají, nebudou automaticky přibývat nové plodiny, lze je získat pouze z beden s bylinkami."

Přeloženo - semínka zasít sklidit a dodat do úkolu. Nová semínka získáte z dalších beden. Sklizenou úrodu v secí tabulce již mít nebudete.

Přeji fajn hru

16. Farmářka_X

ladafiedlerka - nemáš za co

Přeji fajn hru

17. muska.43

muska.43 Pisálek fóra

mám problém. Nezobrazují se semínka .Jsou tam jen prázdné pytlíky. Zkusila jsem všechno možné: načíst znovu, F5, vypnutí a znovu zapnutí počítače, ale nic z toho nefunguje. Poradíte mi,co mám ještě udělat ? Děkuji:oops::oops::):)

18. Farmářka_X

Ahoj muska.43 - semínka musíš získat z bedýnek, které získáš z minihry viz ofi oznámení >>>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

19. babka7

babka7 Pisálek fóra

• Citace bez vlastního obsahu je považována za spam. Farmářka_X

20. Farmářka_X

babka7 - nějak postrádám ve tvém příspěvku vlastní obsah

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.