Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 08/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 13/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Kacaba7
    tak ať se husám daří :)
    Hezkou hru

2. tykrávo

tykrávo Pisálek fóra

Hoj, já mám dotaz, naseji na políčka, pohnojím, a po chvilce všechno zmizí i s políčky a nic s tím nejde udělat. Dám nová políčka a tak pořád dokola. Co s tím?

3. -lenka1606-

-lenka1606- Pisálek fóra

Ahoj, nevíte, co se děje s Farmičkou? Nereaguje hodně často na to, co po ní chci, musím neustále používat F5, zdlouhavě se načítá a zasekne se u čehokoliv. Zkouším to z více počítačů a je to stejné. Nebaví mě to.

elbedna tohle ocenil(a).
  4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj tykrávo

Bohužel hra má určité problémy a ty se mohou projevovat i takto. doporučil bych restartovat hru a zkusit to znova.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj -lenka1606-

Hra má problémy tudíž muže být odezva delší a různé chyby se mohou objevovat. Doporučil bych častěji hru restartovat, tak že zavřeš celý prohlížeč.

Viz. aktuální problémy ve hře

Fajn hru pezt

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  5. tykrávo

tykrávo Pisálek fóra

Všechno jsem vyzkoušel i hrát z jiného prohlížeče. Nic nepomohlo.

6. Trismegistos

Trismegistos Pisálek fóra

Dají se darovat v akci obchoduj a daruj upgrady stromů, stájí?
    Dají se darovat v akci obchoduj a daruj upgrady dekorací?
    Díky za odpověď

7. Ahoj Trismegistos
    obecně - upgrady stromů (pokud jsou ve hře déle než 4 měsíce a nebo je RT nezařadí do darovatelných položek) tak většinou ano, dají se darovat, to samé platí o upgradech stájí.
    S upgrady dekorací je to složitější. Při každé akci OaD je vydán seznam toho, co lze darovat, takže je nutné jej projít a zjistit stav věci.

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  8. 2eris

2eris Zelenáč fóra

ahojky stále se mi nedá koukat na video pořád nejde co s tím je?

9. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

2eris, můžeš upřesnit co znamená že se nedá koukat na video? Není k dispozici nebo máš problém při přehrávání?

10. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, kontaktuj herní podporu, aby se na tvůj herní účet podívala a prověřila tvůj individuální problém.
    Děkuji danda

pezt a Honzulka05 tohle ocenili.
  11. babička-květa

babička-květa Pilný autor

Dobrý večer. Můžete mi poradit ? Chtěla jsem si koupit kombajn a platbu jsem dělala Paysafecard jako vždycky,ale tentokrát mi platba nešla uskutečnit. Zkoušela jsem to 3x a pak mi to kupony zablokovalo. Chtěla jsem napsat reklamaci, ale nejde to přeložit do češtiny.
    Děkuji za radu.

12. danda-vnovis

Zdravím babička-květa, upřesni mi prosím, kam si chtěla posílat reklamaci (dodej prosím link, kde ti to nešlo přeložit do češtiny), popřípadě obrázek by taky pomohl.
    Samozřejmě se ti budeme snažit pomoci.
    danda

13. babička-květa

14. danda-vnovis

Zdravím babička-květa,
    na link sem též klikla, ale mám to česky.
    PSC.png

Nicméně se tě zeptám, tohle není česká PSC, že?
    Do hry smíš použít pouze v Čechách zakoupenou PSC. Proto ti to nešlo použít k nákupu.
    Podle toho, cos mi tu napsala se jedná pravděpodobně o švédskou PSC, do hry musíš platit českou PSC.
    Príma hru
    Danda

15. danda-vnovis

Pak mě napadá jediná věc, že je někdo někde ve Švédsku nakoupil a tady v Čechách prodal, aby se jich zbavil. Ale to už jsou ode mě spekulace. Nebo ti tohle dali přímo vyjeté z pokladny?
    zde link, mě to zobrazuje česky, koukni tedy, zda ti to pomůže
    https://customer.cc.at.paysafecard.com/cct/cctool.xhtml?pid=

Prima hru danda

16. babička-květa

Je to koupené tady v Čechách a už jsem platila takhle asi 3x a vždy to šlo. Moc děkuji za radu a přeji dobrou noc.

17. danda-vnovis

Možná by stálo za to to tam vzít na reklamaci :)
    Prima hru a nemáš zač danda

18. babička-květa

Ahojky, mám ještě jeden poslední dotaz k mé blokované platbě. Musím k ní doložit kopii občanského průkazu a to se mi nelíbí. Nechá se zneužít. Nestačilo by jen naskenovat kupony ? Ve Švédsku je moc pěkně,hned bych se tam vrátila.
    Děkuji za odpověď.

19. Ahoj babička-květa
    oscenovaný OP nutný pro identifikaci a tak se obávám, že bez něj to nepůjde.

20. babička-květa

Děkuji za odpověď a přeji pěkný den

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.