Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 08/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 13/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj TrissRanuncul,
    nějak se v tom tvém dotazu ztrácím. Nevím co myslíš tím aktivované řady. Ale zkusíme na to přijít.
    Může se stát, že máš překliknuto na jinou kategorii než ve které se řádek, který používáš nachází. Zkus překliknout na jinou kategorii.

2. renegaderro

renegaderro Rádoby autor

Ahoj
    Mam v dekoracích
    Komorní závěs
    Podle mne je to nějaký upgarde ale vůbec nemohu přijít na co
    Zkoušel jsem lecos
    I jsem se díval na to faq dekorace
    Buď jsem to přehlídl nebo to tam není
    Jó a co se týče toho faq dekorace
    Má to hodně moc stran a když jeden chce zjistit co k čemu je a co kam patří tak to zabere docela dosti moci času
    Chci se optat nešlo by to ňáko předělat že by jeden napsal název dekorace a ono by to naběhlo to co jeden hledá ?
    Děkuji

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. TrissRanuncul

TrissRanuncul Zelenáč fóra

Překlikat jsem opakovaně vyzkoušela všechny řady hned na začátku a i tak jsem je tam nenašla. A jako aktivní řadu myslím tu, kterou mám zaplněnou a získávám z ní bonusy. Protože ty ostatní, pro mě neaktivní, jsou šedivé a je potřeba je buď získat, nebo zaplnit předměty.

4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj renegaderro - Komorní závěs je UP k dekoraci Základní komora. Tu bylo možno získat v akci Sestup do chrámu.

Přeji fajn hru

Ahoj TrissRanuncu - zkus prosím vyčistit a restartovat, někdy se objeví šotek. Jak na to >>KLIK ZDE<<
    Asi budeš muset projít řádky řádek po řádku a ty zaplněné si ulož do oblíbených
    Zakliknout tu zelenou vlaječku a pak vždy řádky najdeš
    [​IMG] [​IMG]

Přeji fajn hru

Naposledy upraveno: 31/7/18
  5. TrissRanuncul

TrissRanuncul Zelenáč fóra

• Necituj příspěvek pod který píšeš
    **Odstraněná citace**

Restart pomohl, moc děkuji :)

6. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

TrissRanuncu - není za co, jsem ráda, že to pomohlo

Přeji fajn hru

PS: necituj příspěvek pod který píšeš stačí oslovení

7. lidka4

lidka4 Zelenáč fóra

Dobrý deň, už po 2 dni prerušovane sa nedá zbierať úroda desiviek, kliknem a neotvára sa, máte problém ??? ani reset nepomáha.

8. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

lidka4, ano tyto problémy jsou hlášené. Koukni tady: KUK

9. leonka41

leonka41 Rádoby autor

ahojky mam dotaz odchází mi počitač a mám mobila windows 10 mužu ho použivat pro farmu nebo ne jak se to aktivuje do toho mibila ta farma díky za odpověd

10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj leonka41

Chtělo by to upřesnit o jakou edici Windows 10 jde, pokud Windows 10 mobile, tak tam hru s největší pravděpodobností nespustíš, protože tento systém nepodporuje flash player.
    Nemám kde ověřit, ale je k dispozici prohlížeč Puffin i pro Windows, jestli ti půjde nainstalovat, tak by ta možnost byla, ale je to jen teorie, kterou nemám vyzkoušenou, a nevím jestli to opravdu půjde.
    Pokud by tam byla klasická verze Windows 10 tak tam by to mělo fungovat jako na běžném PC nebo NTB, ale to silně pochybuji, že tam tento klasický win máš, i když jsem to viděl.

Fajn hru pezt

11. Sup001

Sup001 Zelenáč fóra

mam taky dotaz, na nemeckem foru jsem nasla prizpevky k dlouholetym hracum, kteri bohuzel zemreli. bylo by hezke jim zapalit svicku a na ne zavzpominat, a o rodinych prisjusniku nemluve

12. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Sup001

Sice je to smutné, nicméně je to záležitost každé komunity.
    A nějak nevidím v tvém příspěvku nějaký dotaz, spíše nějaké konstatování o situaci na fóru náležící jiné komunitě.
    Tohle to spíše patří do debatního koutku a nikoliv do dotazů, děkuji

Fajn hru pezt

13. ***URČENO K ARCHIVACI***

14. babina51

babina51 Veterán fóra

Nevím jestli jsem správně,ale za zeptání nic.Dekorace Příšera z hlubin je určena jen pro dekoraci nebo má dávat i BZ,mám ji umístěnu v parku.SK jsem vyčerpala.

15. Ahoj babina51
    dekoraci (klikni)-> "Příšera z hlubin" je nutno zbourat a opět umístit (lze i do Strašidelného domu) a dekorace bude po umístění dávat BZ.
    Přeji prima farmaření

16. Kacaba7

Kacaba7 Pisálek fóra

Ahoj nevim jestli to sem patří, ale od včerejška mi nejdou dát na základní chlívek chlívky oranžové nevim jestli ještě má někdo tento problém zkusila jsem restart a pořád nic nevíte co stím

17. Ahoj Kacaba7
    škoda, že nepíšeš o jaké konkrétní chlívky jde. Některé oranžové chlívky získané z akcí se pokládají přímo na plochu, není nutné je dávat na základ. Zkus tedy ony chlívky postavit přímo na plochu.

18. Kacaba7

Kacaba7 Pisálek fóra

• Zbytečná citace. Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Děkuji *JÁ*

***odstraněna zbytečná citace***
    Je to husa a když dám zakladní tak na ní nejde dát další a když dám základní pryč tak tam taky nic nedám

Naposledy upraveno moderátorem: 1/8/18
  19. Ahoj Kacaba7
    ano, právě oranžové husy (získané z akce) se dávají bez základu, tedy oranžový upgrade přímo na zelenou plochu.
    Pro umístění oranžového upgradu musíš mít dosažený 32. level.
    Zkontroluj prosím, zda oranžový upgrade opravdu nejde dát přímo na plochu (nesmí na ní být políčka) případně musí být volné místo 2x2 pro umístění.
    Pokud máš dosažený level 32, oranžový upgrade nejde dát na volnou plochu, ani na základní chlívek, budeš muset kontaktovat herní podporu, aby prověřili, co se na tvém herním účtu stalo.
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"
    ========================================
    Pokud reaguješ prosím vymaž citaci příspěvku, který je nad tvým. Buď citaci vymaž nebo použij funkci "Upravit" u svého původního příspěvku a text můžeš dopsat. Děkuji.

20. Kacaba7

Kacaba7 Pisálek fóra

tak jsem hru otevřela v jiným prohlížeči a oranžové husy se mi umístily na základní chlívky. Děkuji za rady

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.