Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 08/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 13/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zdenka02

zdenka02 Pisálek fóra

Ahojky zakoupila jsem Továrenský balíček a nemohu ho najít a potom nevím kam s ním základní továrna již sedí na mýtině ale bojím se tam dát upgrade továrny abych něco nezkazila děkuji za odpověď

2. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj zdenka02,
    upgrade továrny z továrenského balíčku najdeš mezi dekoracemi v inventáři ( symbol modré vázičky). Klidně ten upgrade na základní továrnu polož - nic tím nepokazíš - jen ji vylepšíš. Doporučuji ale upgrade pokládat až jak vybereš bonus (jak ji sklidíš), protože položením upgradu se ji začne počítat čas od začátku.

3. superdanuska.7777

superdanuska.7777 Rádoby autor

Ahoj, koupila jsem si ve farmářském obchodě továrnu na cement. Tato dekoračka neodovídá obrázku co se ukazuje na foru je 1x2 místo 2x2. Utratila jsem 500000,- a i za upgardy a nejde mi to na ni položit. Kde je problém?

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj superdanuska.7777
    Nevím kde jsi vzala továrnu na cement :)
    Nicméně ve farmářském obchodě je k dispozici ke koupi >>> Základní továrna <<<, nevím kde jsi viděla, velikost 2x1, ale je jasně napsáno že je velikosti 2x2. Základní továrna lze umístit pouze na hlavní louku, divokou louku a lesní mýtinu.
    Upgrady se kupovaly za floreny a po postavení základní továrny je na ni můžeš položit.
    Viz. také >>> oznámení <<<

Fajn hru pezt

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  5. superdanuska.7777

Koupila jsem ji ve farmářském obchodě a jinou tam nemám. Všechno jsem si již přečetla, a byla jsem ochotna si koupit ještě jednou tu základní továrnu. Ale už tam mám jen ty balíčky upgardů. Tak to je zřejmě nějaké nedorozumění.

6. pezt

superdanuska.7777

Základní továrnu najdeš v inventáři mezi dekoracemi. A ještě jednou lze umístit jen na hlavní louku, divokou louku a lesní mýtinu.
    Pro vyhledání v inventáři použij funkci vyhledat

Pokud máš nějaké nejasnosti můžeš kontaktovat herní podporu na prověření Jak kontaktovat herní podporu

7. superdanuska.7777

To jsem tedy blázen, mezi dekoračkami jsem ji hledala a nic. Ted´když jsem ti napsala,tak se tam najednou objevila. Ale továrnu na cement mám také. Stejně ti děkuji !

8. pezt

superdanuska.7777
    Ona tam určitě byla jen jsi se špatně koukala;)
    Ano Továrna na cement je dekorace, která patří do řádku "Léto"
    Jinak není zač, hlavně že se našla :)

9. barney75

barney75 Rádoby autor

Ahojky chci se zeptat,brzy otevřu v pekárně lvl 5,kde seženu recept Pinkie pie koláč? vím že byl dosažitelný v akci My Little Ponny..je vůbec možnost ho získat? děkuji

10. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj barney75 - Recept na Pinkie pie koláč šel opravdu získat jen v akci My Litte Pony. Pokud jsi ho tenkrát nezískal tak, v tuto chvíli jej nijak získat nejde. Koláč také dává dekorace Zámek z oblaků nebo jej můžeš koupit na trhu.

Přeji fajn hru

11. mamba54

mamba54 Stará škola

Ahoj,
    teď jsem koukla do stodoly, kolik mi zbylo nublonských baterií a objevila jsem stříbrný klíč. Vůbec nevím jak jsem ho získala a k čemu je!?

vilm4 tohle ocenil(a).
  12. pezt

Naposledy upraveno: 30/7/18
    vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. mamba54

mamba54 Stará škola

Petz díky za odpověď, na to jsem už zapomněla, moc akcí, moc věcí;):p, ale klíč je to hezký....:)

vilm4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  14. pezt

15. coelho1974

coelho1974 Zelenáč fóra

Ahoj, chci se zeptat, co se děje s dárky od Kubíka. A´T klikám sebevíc, nedaří se mi dárek vyzvednout, vůbec to nereaguje. Ostatní věci ve hře mi normálně na klinutí reagují. Nezměnilo se to ani po restartu. Co mám dělat? Děkuji.

16. babča2011

babča2011 Pilný autor

zbourala jsem továrnu (byla na HL) a nejde mi umístit na novu plochu pro mazlíky - je přeškrtnutá

tak zpět - ona jde do parku, neumím číst :)

Naposledy upraveno: 30/7/18
  17. Farmářka_X

Ahoj coelho1974 ve hře je právě nějaký technický zádrhel >>KLIK ZDE<<

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Ahoj babča2011 - Továrna půjde dát na plochu až od 40- tého UP (Moderní továrna) do té doby jde postavit na hlavní louku, divokou louku, lesní mýtinu a o de dneška do parku >>OZNÁMENÍ ZDE<<

Přeji fajn hru

18. babča2011

babča2011 Pilný autor

díky za odpověď, holt jsem popleta

19. Farmářka_X

babča2011 - nemáš za co

Přeji fajn hru

20. TrissRanuncul

TrissRanuncul Zelenáč fóra

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Magický stonek, jsem z něj pořád nějaká zmatená. Do včerejška jsem měla 3 aktivované řady, které jsem pravidelně využívala. Dvě z akčních her a jednu "obyčejnou" z běžných předmětů. Včera odpoledne jsem vytvořila a aktivovala novou "obyčejnou" řadu s bonusem opakujícím se jednou za 30 h. Dnes ale na Magickém stonku nemůžu najít ani jednu z řad, které jsem už používala. Můžete mi, prosím, poradit? Děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.