Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 08/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 13/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. Zorka341

Zorka341 Perspektivní autor

Ahoj, potřebuji se rozvést, moje partnerka se mi dnes ozvala. Jak se dělá rozvod, abychom byly pořád sousedy. Děkuji za odpověď

3. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Zorka341,
    odpověď jak se rozvést jsi dostala od kolegyně už v pátek ZDE (klikni). Jinak vše o rozvodu najdeš ve FAQ rozvod ( zase můžeš kliknout)

4. ANAWI1950

ANAWI1950 Perspektivní autor

prosím, jak se dá získat vonná svíčka, kromě trhu ? děkuji předem za info

5. Ahoj ANAWI1950
    vonná svíčka je produktem výrobny Svíčková dílna (zvíře skunk)
    Podrobný popis FAQ - (klikni)-> Svíčková dílna

6. hnojaka

hnojaka Rádoby autor

prosím, nerozumím jak fungují odměny za splněný úkol, již jsem vložil 600 macešek (tedy dvojnásobek požadovaného) a stále jsem nedostal uváděnou odměnu 0 úkolu- 40xsuperhnojivo,vypadá to,abych odměnu dostal, že musím odevzdat cca 1200macešek a ne 300..?

7. Ahoj hnojaka
    u každého "zvířete" je ukazatel plnění - máš na výběr, zda dodáš jednu z požadovaných plodin, nebo nakombinuješ dodávky.ze všech tří. (případně použiješ booster)

Prosím nahlédni do oficiálního popisu akce, ve kterém jsou přehledné a podrobné tabulky pro plnění dodávek do akce.
    Popis akce ZDE
    v diskusi, která pod uvedeným příspěvkem následuje, jsou i rady a návody na strategii plnění od několika hráčů.

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  8. hnojaka

hnojaka Rádoby autor

• Multipost + zbytečná citace. Nepiš prosím více příspěvků za sebou. Děkuji *JÁ*

***odstraněna zbytečná citace***
    ***příspěvky sloučeny***

děkuji, vše jsem nastudoval,v tabulce ke hře je napsáno- úkol 0: buď /buď/ 300 macešek- odměna 40xsuperhnojivo, není tam semikráska+růže+maceška, proto tomu nerozumím.odevzdal jsem již 600macešek,a abych dosáhl na uvedenou odměnu,musím odevzdat (1200macešek,nebo 900macešek+ 170růže,a pod.- stále tedy nechápu,jak to tedy je?

Naposledy upraveno moderátorem: 23/8/18
  9. Ahoj, hnojaka
    zkusím to co nejjednodušeji vysvětlit.
    Pokud máš u daného "zvířete" zelená tlačítka plodin (s udaným počtem požadavku dodání) můžeš/musíš dodat tak, aby se ukazatel plnění posunul a vyplnil se až do konce. Jakmile ukazatel celý zelená, "zvíře" (nebo chceš-li "místnost") se zamkne a máš možnost plnit dodávky u jiného "zvířete" (místnosti)

10. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Ahojky chci se zeptat,získala jsem z beden dvakrát piškotové těsto,ale nemám ho vůbec ve stodole.Nevím kde ho mám hledat ještě:sleepy:

11. Ahoj *Kuliočko*
    piškotové těsto je meziprodukt v řemesle "Pekař" v 5. stupni. Takže pokud nemáš řemeslo v 5. stupni - těsto na tebe "počká".
    Jinak hledej ve Stodole, v oddíle "Řemeslo"

12. hnojaka

hnojaka Rádoby autor

to ano,ale v popisu akce hned v první tabulce kuře je napsaná odměna odměna za dodávku 170x duhová růže/150x duhová sedmikráska/300x duhová maceška za odměnu 40 superhnojivo, abych ovšem získal tuto odměnu za 0 level,musím dodat nikoliv 300,ale 1200 macešek nebo 900 macešek + 340 růží +150 sedmikrásek,což je dost rozdíl,takže do dalšího levelu se neposunu dodáním "výhodného" 300macešek, ale výhodného až za 1200 macešek!...atd.

sabma411 a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. Ahoj hnojaka
    dobře, tak to zkusím ještě jinak - cituji z oficiálního popisu akce (což jsi si mohl/a přečíst při prohlížení tabulek)
    **
    Dodáváním zboží (akčních plodin nebo rostlin příslušné kategorie) získáváme body. Ty nám poslouží ke zvyšování levelu příslušné postavičky. A čím vyšší level budou postavičky mít, tím více odměn získáme.

Jak jsme již uvedli, při dodávání máme vždy na výběr ze tří rostlin, dodáváme jednu z nich, kterou si vybereme. Dvě rostliny nám při dodání požadovaného množství dají dva body, jedna rostlina je bonusová a dá nám tři body. Bonusová rostlina je vždy ve hře označena zlatým okružím! V přehledu úkolů (viz níže) jsou bonusové rostliny uvedeny tučně.***

Co je dále důležité je, že: (opět cituji):
    **Každou postavu můžeme dodáváním zboží vylepšit až na 12. level. Pro dosažení dalšího levelu postavy je potřeba získat 12 bodů, to znamená, že v každém levelu je potřeba dodat plodiny 4x až 6x, s použitím duhového BZ boosteru 3x nebo 4x. Aktuální level postavy vidíme ve žlutém srdíčku, počet bodů pak na liště, která se bude postupně zaplňovat. Pokud hráč dodává zboží takovým způsobem, že v jednom levelu získá 13 bodů (např. 3 + 3 + 2 + 2 + 3), přebývající bod se nepřenáší do dalšího levelu. Stejné platí i v případě získání 14 bodů v rámci jednoho levelu.**

Takže pokud tě zajímá KOLIK budeš potřebovat na akci akčních rostlin, můžeš si to přečíst v příspěvku hráče Druid Panoramix - ZDE
    nebo si v diskusi k akci najít jiné výpočty jiného hráče a nebo si spočítat rostliny dle svého.
    Přeji prima farmaření

14. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Přeji pěknou neděli vedra nám trošku opadly mám prosbu a předem děkuji za odpověď. Uvedu příklad dám na plochu buk základní čas výroby je 20 hod. Umístím na to buk XXL ten je 12 hod.( Po vylepšení runy ze stromu moudrosti )-nevím jistě mám časy na plochách základní buk 18 hod. A buk XXL nyní je 10:48 hod. Ale v arboretu je čas stále stejný nevylepší se stejně jak na plochách zda časem bude možné mít lepší časy i v arboretech a zvěřincích. Vyzkoušené je to i u pštrosa kdy neonový ve zvěřinci je čas 27 hod. ale na ploše je čas zhruba 19:26 hod. Nebo mají vliv i mazlíci. Nebylo by snad lepší aby i v arboretech i výrobnách a zvěřincích se čas též změnil stejně jako na plochách opravdu mě zajímá v čem to vězí či to dobře chápu. Janča
    Jen se ptám zda se neuvažuje že i v arboretu a dalších hromadných by šel čas též snížit třeba přes nové runy na stromě moudrosti zda by se o tom uvažovalo neboť v nich všech to zatím nemáme. Nemám potíže s časem ale ptám se na jinou věc prosím o správnou odpověď. Děkuji Janča

Naposledy upraveno: 27/8/18
  15. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Janka79, u sebe na účtu žáden problém neshledávám. Javor cukrový po aktivaci všech run na zkrácení mi ukazuje čas 18:00 hodin do další sklizně. Ujisti se, že máš v arboretu opravdu stromy se základním časem 20:00 hodin, protože princip arboreta ( a ostatně všech velkoskladišť) je ten, že čas do sklizně se řídí nejdelší položkou umístěnou v tomto skladišti. Takže např. když dáš do zvěřince slepice společně s králíky, tak budeš mít i ty slepice hotové za 6:29. Pokud máš nějaké pochybnosti, klidně se obrať na herní podporu a ona tvá skladiště prověří. Jak kontaktovat herní podporu.

makak-magot a MatysekKamilek tohle ocenili.
  16. Ondřej2008

Ondřej2008 Zelenáč fóra

Rád bych se zeptal jestli je nějaký omezeny počet zvěřinců které jdou koupit za floreny??? mam tři a další mě nejde koupit.

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. Ahoj Ondřej2008
    počet nákupů Zvěřinců ve Farmářském obchodě (za Floreny) je omezen na 3 ks. Dohromady i se Zvěřincem ze Stromu moudrosti (1 ks) tedy můžeš mít na Farmě 4 ks Zvěřinců.

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. Ondřej2008

Ondřej2008 Zelenáč fóra

děkuji

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. Ondřej2008
    není zač, rádo se stalo. :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. DračiHanka

DračiHanka Perspektivní autor

ahoj sem spokojena s tovarnou moc se mi líbi chtěla;) sem jí dát na louku mazlíčku nešloto škoda:(nevímproč

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.