Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 08/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 13/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Janice4949

Janice4949 Pisálek fóra

Prosím o radu, jak přeložit zřejmě maďarský text, který mi dorazil poštou od Dorka1956. Je to nějaká otázka-

2. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Janice4949: Zkus okopírovat a google překladač (nejlépe rozpoznat jazyk) ;)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Janice4949 - dáš odpovědět, klikneš do textu >> zmáčkneš Ctrl + A >> Povolíš A Ctrl stále držíš a přimáčkneš C . V tuto chvíli to máš už ve schránce a můžeš vložit přes Ctrl + V do překladače a jak píše MatysekKamilek nejlépe rozpoznat jazyk

Přeji fajn hru

tydýtková a MatysekKamilek tohle ocenili.
  4. andira59

andira59 Zelenáč fóra

Už dvakrát jsem si koupila florény s tím,že mi nedošly na účet,už se to někomu stalo?

5. Poki1409

Poki1409 Aktivní autor

Ahojte chcela by som sa opýtať či si môžem vytvoriť okrem tejto farmy ešte jednu....Ak áno môžem si tamadiaľ keď sa mi bude niečo hodiť napríklad pri OaD poslať darček? Radšej sa opýtam ako by som blbosť urobila :D

6. Farmářka_X

Ahoj andira59 - bohužel zde tvůj problém nevyřešíme. Pokud máš jakékoliv potíže v platební oblasti tak co nejdříve kontaktuj Herní podporu >>KLIK ZDE<< Prosím neuváděj problém s platbou, ale uveď obecný dotaz. Řádně a přesně popiš co, kde a kdy se stalo či nestalo (uveď i platební metodu). Čím více plnohodnotných informací získají tím dříve ti mohou pomoci.

Přeji brzké vyřešení

7. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

andira59: a zkusila jsi restartovat hru? O víkendu jim to někdy trvá i hodinu, než se to načte :oops:
    Jinak kontaktuj herní podporu.
    Farmářka_X: je rychlejší.

8. Farmářka_X

Poki1409 - samozřejmě si můžeš založit farem kolik chceš, ale než začneš přeposílat dárečky tak si nejprve přečti VOP >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

Poki1409 tohle ocenil(a).
  9. Poki1409

Poki1409 Aktivní autor

no to je čítania :p asi sa na to zakladanie druhej farmy vykašlem hahaha ..........som z toho mimo , ale chápem to správne môžem mať aj dve farmy , ale nesmiem si posilelať navzájom darčeky lebo by to bolo porušenie pravidiel?

10. andira59

andira59 Zelenáč fóra

Díky,zkusím

11. Farmářka_X

Poki1409 - mohu ti poradit jen to aby jsi si založila farmu ještě dneska a ve vlákně Zasílání a výměna dárků požádala hráče o pomoc. Jistě se najde plno hodných farmářů.

Přeji fajn hru

12. Farmářka_X

andira59 - nemáš za co

MatysekKamilek - i to se občas stáváxD

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  13. Poki1409

Poki1409 Aktivní autor

Ďakujeeem za odpoveď ....chcela som mať dve , že keď si pozbieram na svojej tak sa nebudem aspoň nudiť pretože budem mať ešte jednu xD:p, aleeee rozmyslela som si to a nechám si len tu svoju jednu :)

14. izisa

izisa Pisálek fóra

V ramci akcie obchod a darovanie som vymenila pabuk brezovitý za eugéniu jednokvetú, zobrazuje sa mi, že akcia bola vykonaná, ale eugeniu v inventári nemám. Prečo? ako sa mi dostane do inventára? Izisa

15. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj izisa

Nejprve bych doporučil restartovat hru a poté znovu zkontrolovat inventář na bahamaramě, protože se Eugénia jednokvetá pěstuje právě tam.

Fajn hru pezt

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  16. VitekFrydek1970

VitekFrydek1970 Pisálek fóra

• Příspěvek mimo téma
    PROSÍM Prosím, jestli mi někdo může podarovat "Pouštní růži. Děkuji předem.

17. Farmářka_X

18. Libuška54

Libuška54 Pisálek fóra

• Příspěvek mimo téma
    Prosím může někdo darovat maskovací obchod,předem moc děkuji .

19. Farmářka_X

20. simnasa

simnasa Zelenáč fóra

• Mimo téma, pezt
    Chci všem moc poděkovat za super výměny ale i za darovaní , je vidět že se najdou ještě hodní lidé :) Dííííky pa :inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.