Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 08/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Deleted member 21200, 13/7/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. marcelina0007
    njn, stane se... ;)

2. vrbovka

vrbovka Pilný autor

Ahoj, byla jsem dlouhodobě nemocná a utekla mi akce na výprodej předmětů do stonku. Konkrétně se jedná o " PTAČÍ MAJÁK " bude ještě nějaká šance ho získat ? Zkoušela jsem kolo štěstí, ale nepadla jsem na něho. :cry: Nevím, zda tam ještě vůbec je.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. Ahoj vrbovka
    obávám se, že tě asi moc nepotěším. Dekorace z Ptačí kolekce již na Kole štěstí k dispozici nejsou a co se týká dalšího možného výprodeje, tak i v tomto případě je jen na provozovateli hry zda a kdy a jestli vůbec takový výprodej pro hráče udělá.
    Jedině pečlivě sledovat oficiální oznámení ve kterých se objevují anonce na akce, slevy a výprodeje.
    Přeji prima farmaření

4. Jaroušek49

Jaroušek49 Rádoby autor

Ahoj právě jsem dokončila 15 červených vlajek a získala jsem stonek.Když jsem ho chtěla doplnit,zjistila jsem, že mě chybí
    Fotbalová generace a Umění míče,za splnění 4 a 8 vlajky.
    Prosím o radu co s tím.Nikam jsem nic nedoplňovala.Díky

5. Ahoj Jaroušek49
    jako první pomoc zkus prosím restartovat hru, případně celý prohlížeč a pečlivě zkontrolovat inventář za pomocí vyhledávací funkce - zvol v inventáři záložku "Vše".
    Jestliže nic z toho nepovede k dohledání dekorací, budeš se muset obrátit o pomoc na herní podporu - klik na odkaz v mém podpisu.

6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj streblova

Novou řadu "Blázen do rybaření 2018" nejsnáze najdeš v kategorii "všechny" na prvním místě, nebo na některých prvních třech stranách v téže kategorii.

Ostatní a také ten nový řádek snadno najdeš v kategorii "Neúplné řady"

Jinak můžeš použít také vyhledávání podle názvu řádků

Fajn hru pezt

7. vrbovka

vrbovka Pilný autor

Díky za odpověď

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  8. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Prosím, dílna na Keramiku ( anakondy) je nějaká vzácná dílna? Nenašla jsme ji v liště, kde je většina dalších zvířat a tedy dílny k postavení? Děkuji

9. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Katule008,
    jedná se o dílnu, která se dala získat v akci a nelze ji postavit. Vše o Keramické dílně najdeš zde.

10. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Sopti Díky, toho jsem se bála. Tak to holt půjde pomalu.

11. sopti

12. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj chci se zeptat co se dá umístit na novou plochu,nic mi tam nejde...děkuji

13. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

14. monča81

monča81 Pilný autor

Prosím továrna co se dá koupit 1x za 500,000 kde najdu příspěvky, já kupuji za fl navýšení ale moc to na horu nejde , myslím tím bz ,děkuji.

15. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj monča81 - příspěvek na dekoraci jako takovou najdeš >>KLIK ZDE<< , Ofi oznámení najdeš >>KLIK ZDE<< a diskuzi k této dekoraci najdeš >>KLIK ZDE<<

Přeji fajn hru

16. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

Dobré ráno. Prosím, mám jen velkodílnu na hlavní farmě a na Baha arboretum nemám, natož ke koupi 2x, jak se píše. Prohledala jsem vše i obchod a nic. Děkuji

17. sopti

Lenka123, nějak nechápu na co se ptáš. Nicméně pokud reaguješ na ofi ohledně arboreta a baha výrobny, tak obojí je k dostání v obchodě - arboretum přes farmu, záložka stromy a Baha výrobna přes baha - záložka zvířata.

18. Lenka123

Lenka123 Obyvatel fóra

sopti - ano, na to jsem se ptala. Asi jsem špatně hledala. Děkuji za rychlou odpověď a přeji hezký den.

19. Podivínov

Podivínov Zelenáč fóra

Dobrý den, proč nejde vyrábět superkrmivo i ve mlýně na Bahamaramě, když se tam využívá úplně stejně jako na běžné farmě (urychlení chlévů a šlechtění zvířátek)?

20. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Podivínov

Protože je to tak nastaveno provozovatelem hry. Několikrát jsme to již reportovali, ale bohužel, reakce na toto téma žádná, respektive asi asi nechtějí.

Fajn hru pezt

Podivínov a Honzulka05 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.