Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 07/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem MatysekKamilek, 12/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dorotea14

dorotea14 Rádoby autor

Ahoj, chtěla bych se zeptat co dělat, když se mi ve skladu neojevilo sklizené zboží, z divoké louky jsem z dekorek teď ráno sklidila minimálně 27 beden a ve skladu není ani jedna. Děkuji za radu

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. Ahoj dorotea14
    nejdříve prosím zkus:
    v inventáři (levá lišta, ikona "bedna" > ikona "vázička") zvolit záložku "Spotřební zboží" a do editačního pole napsat slovo nebo část výrazu "bedna"

Také můžeš hru restartovat - tedy vyp/zap, případně vyp/zap i celý prohlížeč.
    Jestliže je v inventáři nenajdeš ani při použití vyhledávací funkce, budeš se muset obrátit o pomoc na herní podporu. Klik na odkaz v mém podpisu.
    Přeji hodně štěstí

3. doben

doben Ikona fóra

Dnes se mi na normálním kole štěstí objevila Pilná včela. Protočil jsem přes 100 lístků a objevila se celkem 2x Pilná včela a 2x Mimozemská včela. Bohužel mám screen jen u těch mimozemských. Zajímalo by mě, jestli se jedná o chybu nebo jestli na KŠ došlo k nějakým změnám v odměnách.
    [​IMG] [​IMG]

4. Ahoj doben
    prosím o strpení, prověřím.

EDIT: bohužel, k nastalé situaci se změněnými položkami na Kole štěstí nejsou žádné oficiální informace.
    takže - hodně štěstí :)

Naposledy upraveno moderátorem: 11/7/18
    Honzulka05, MatysekKamilek a doben tohle ocenili.
  5. doben

doben Ikona fóra

*JÁ* díky, tak to jsem zvědavý, jestli tam zůstanou i nadále.

6. doben
    rádo se stalo a ;) nejsi zvědav sám :)

Honzulka05 a doben tohle ocenili.
  7. JerryLee007

JerryLee007 Pisálek fóra

Ahoj chci se zeptat proč ve mlýně je krmení pro morče?Hledala jsem jestli budou tajemný příbytky ale nic jsem nenašla.Díky za info.

8. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj JerryLee007

Zřejmě se možnost mlít krmivo pro morčata dostala do hry při spuštění akce Rybaření.
    Jelikož o víkendu budou tajemné stáje,viz. kalendář, dá se předpokládat, že to bude dostupné právě tam a v poslední době je to celkem, běžné že se ikony nových zvířat a stromů objevují předčasně, s nějakou aktualizací, opravou nebo spuštěním nějaké akce.
    Takže neváhej a mel ;)

Fajn hru pezt

9. JerryLee007

JerryLee007 Pisálek fóra

V kalendáři jsem nic nenašla ale i tak dík za info

10. pezt

JerryLee007

Já tam teda v kalendáři vidím Podivuhodné stáje

A to 14 - 16, tak koukni na odkaz co jsem ti dal v příspěvku výše;)

11. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Prosím, mám dotaz když se hráč vrací k Farmě později chvíli nehrál ( roky?) a nemá aktivovaný stonek a v současné akci Rybaření si koupí řádky do stonku a tak jestli ty řádky někde počkají až si stonek aktivuje? Díky
    EDIT Díky

Naposledy upraveno: 12/7/18
  12. Ahoj Katule008
    ano, pokud hráč nemá aktivované Nebe a přesto si pořídí řádky (vcelku jakékoliv) ty na něj v Nebi počkají a bude je moci využívat jakmile si Nebe aktivuje.

13. Ahoj marcelina0007
    obávám se, že jsi to trošku popletla ;)
    dnes je 13.7. a denní dárek, který popisuješ patří do dne 14.07. nemohla jsi si ho tedy vyzvednout

14. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

15. cepope1

cepope1 Pisálek fóra

Dobrý den, mám prosbu, kde se uvádí dovolená, abych neztratila sousedy atd. Na stromě moudrousti jsem aktivovala a nevím jak dál. Děkuji za odpověď

16. pezt

Ahoj cepope1

Po aktivaci runy dovolené na stromě moudrosti je po třeba přejít do nastavení hry, kde aktivuješ mód dovolené.

Jinak vše o módu dovolené nalezneš v tomto vlákně Mód dovolené

Fajn hru pezt

17. cepope1

cepope1 Pisálek fóra

Děkuji za info

18. pezt

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  19. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Zdravím, nemohu, prosím, najiít vlákno, kam bych mohla napsat svůj názor na novou sezónní dekoraci. Nebo už RT zpětná vazba nezajímá. Asi to radši nechtějí vědět, že? Protože jsem toho názoru, že hodně hráčů, zejména těch, co si teprve osazují řádky v nebi, bude rozčarovaných z toho, že to není 2x1. Což o mne nejde, mám dekorek víc, než můžu umístit, ale ti, co začínají, těm to bude vadit. Ještě jsem nezapomněla, jaký to byl na začátku pro mne problém, získat dekorky těchto rozměrů. Ale, jak říkám, a to je vlastně můj dotaz, nevím, kam s tímto steskem.

20. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

.evalumar.,
    svůj názor napiš klidně do debaty o všem možném, popřípadě připomínku můžeš vložit i do vlákna určeného k magickému stonku (nebi) - čteme poctivě vše a vaše přání reportujeme, bohužel ne pokaždé se to setká s kladnou odezvou.

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.