Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 07/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem MatysekKamilek, 12/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj renegaderro
    rozhodnutí, zda šlechtit či ne je zcela na tobě, přehled zisku možných bonusů (odměn) při šlechtění byl součástí popisu akce, takže jsi měl šanci rozmyslet si, zda pro tebe bude šlechtění óleandru výhodné či nikoliv. Rozhodl jsi se šlechtit óleandr a toto šlechtění je stejně tak, jako ve Skleníku, založeno na náhodě. O šlechtění akční plodiny se ve vláknu k akci zabývalo více hráčů, stačilo se tedy seznámit s jejich zkušenostmi.

2. davidhladky

davidhladky Pisálek fóra

Ahoj, nějak jsem to na fóru nemohl najít, tak zkusím zde. Kde se poděl chat s hráčema? Jestli si dobře pamatuju, šlo chatovat s online hráčema, případně se přes chat i dozvědět nějaké zajímavosti nebo si nechat poradit.

3. Ahoj davidhladky
    herní chat byl cca před dvěma lety zrušen, takže najít ho opravdu nemůžeš.
    Pro kontakt s ostatními hráči můžeš využít diskusní vlákna.
    Pro debatu o probíhajících akcích - (klikni)-> Diskuse o hře (sekce Uživatelé a hra)
    Pro volná témata - (klik) -> Debata o všem možném (v sekci "Uživatelský koutek" kde také najdeš vlákno, kam přispívají (nejen) dlouhohrající - (klikni) -> Důchodci-závisláci
    No a pro dotazy je sekce "Nápověda" - tedy Všeobecné dotazy nebo "Dotazy nováčků"
    Přeji prima farmaření

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Jak jsme si zasloužili některé stáje za floreny?To asi nebude hráčů přibývat.Kravín za floreny-to je vtip?

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  5. leonka41

leonka41 Rádoby autor

moc děkují za poradu už sem nakoupila sem spokojená

6. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj vilm4 - nějak nechápu tvé rozhořčení, oranžové chlévy ve farmářském obchodě vždy byly za FL a teď došlo ke zlevnění - což vnímám pozitivně

Přeji prima hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Velmi se omlouvám,moje chyba.Koukla jsem do přehledu a spletla si krávu se skunkem-jsou vedle sebe a jsou si k nerozeznání podobní-hloupý vtípek,ale vážně jsem se překoukla,promiň.

8. Farmářka_X

vilm4 - vždyť se nic tak hrozného nestalo;)

Přeji fajn hru

9. veselafarmarka

veselafarmarka Perspektivní autor

Prosím, jak efektivně využít bonusy ze řádku "Hadí oči 3", kdy aktivovat řádek, před nebo po sklizní chlívků? zatím jsem žádný efekt nezaznamenala.

10. Ahoj veselafarmarka
    ***kouzelná moc: 12000 BZ, bonus +10 % rychlejší výroba motýlích domů a prasečích chlívků po dobu 2 hod., +10 % BZ ze sklizně motýlích domů a prasečích chlívků po dobu 2 hod.; další aktivace 23:00 hod.***
    podle popisu bonusu řádku "Hadí oči 3" bude řádek urychlovat chlívky motýlů a prasat, takže nejdříve je nutné pustit řádek, po té sklidit a znovu nakrmit a napojit stáje "Motýlí dům" a "Prasečích chlívků" tento postup zkrátí "zrání" chlívků o 10% a toto zkrácení bude fungovat po dobu dvou hodin.
    Přeji prima farmaření

11. veselafarmarka

veselafarmarka Perspektivní autor

Moc díky za vysvětlení, dělala jsem to špatně, nejdřív jsem sklidila a potom teprve aktivovala řádek, vše napravím a bude spokojenost. Přeji Veselé farmaření.

12. veselafarmarka
    rádo se stalo, ať se daří :)

13. Marce1950

Marce1950 Zelenáč fóra

Ahoj, před chvílí jsem si koupila přes vodojem za 20 florenů superhnojivo. Problém je v tom, že floreny to odečetlo, ale superhnojivo se žádné nenačetlo i když jsem restartovala hru. Prosím o vyřízení mé stížnosti, děkuji Marce

14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Protože byl mixér zrušený, měl by být upraven i text u aktivační runy ve stromě moudrosti, který na něj stále odkazuje (a možná i k aktivaci láká hráče, kteří dříve četli v diskusích o úspěšném zkracování délky růstu plodin s bonusy z mixéru a nepřečetli si, že mixér už ve hře není).
    Našla jsem na mladší farmě, ověřila jsem si pravdivost u sousedů, kteří jsou v nižších levelech, a SPA aktivované nemají. Pro někoho může být ztráta 150 hvězdiček za zbytečnou aktivaci celkem nepříjemná...

Naposledy upraveno: 5/7/18
    Deleted member 21200, vilm4 a Apachie1 tohle ocenili.
  15. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Marcel1950,

bohužel zde na fóru nelze nic ověřit, budeš se muset obrátit na herní podporu, která jediná, je oprávněná tohle řešit.
    Jak kontaktovat herní podporu?

16. Farmářka_X

Ahoj Y_n_O - popis runy na stromu moudrosti budeme reportovat. Nicméně za 150 Hvězdiček si hráč aktivuje řemeslo Spa manažer a ne již zrušený mixér.

Přeji prima hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Farmářka_X: děkuji za zpětnou vazbu. S těmi hvězdičkami jsem měla na mysli, že by někoho k aktivaci řemesla mohl lákat právě mixér, přitom by řemeslo jinak zatím nepotřeboval a hvězdičky mohl "utratit" za jiné runy.

vilm4 tohle ocenil(a).
  18. Farmářka_X

Y_n_O - chápu co máš na mysli, proto tuto skutečnost budeme reportovat a uvidíme, zda se dočkáme nějaké změny. Děkujeme za upozornění.

Přeji fajn hru

vilm4 tohle ocenil(a).
  19. 1josef1

1josef1 Rádoby autor

chci se zeptat před chvilkou sem koukala a našla sem bedínce jak jsou dekorace sopeční bungalog urange doufejme že to píši spravně čemu se to použiva nevím

20. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj 1josef1,
    sopečný bungalov - upgrade lze umístit pouze na dekoraci Sopečný bungalov. Jedná se o upgrade mazlíčka, který se dal aktivovat za zlaté banány ve starověkém opičím chrámu. Více o celé dekoraci zde: klik

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.