Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 07/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem MatysekKamilek, 12/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj medved222
    ano, takový přehled existuje, momentálně je ale upravován a doplňován, takže je pro hráče neviditelný. Takže prosíme o strpení :)

2. Slepice-Kdákalka

Slepice-Kdákalka Zelenáč fóra

Ahoj farmáři, chtěla jsem se zeptat, co mám dělat, když se mi na Divoké louce nechtějí načíst některá pole. Mám tam dílny a nerada bych o ně přišla. Zkoušela jsem se odhlásit a znovu přihlásit, ale furt se tam zobrazuje kytka, která se načítá...prostě se mi ta pole nenačítají a já nevím co s tím, protože je nejde smazat, nejde s nimi hýbat, nejde s nimi udělat vůbec nic. Mohl by mi, prosím, někdo poradit? :)

3. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Slepice-Kdákalka

První věc kterou by jsi mohla udělat je zavřít celý prohlížeč a poté zkusit znovu.
    Jinak bych doporučil vyčistit prohlížeč a vymazat data flash playeru přes webové rozhraní. Po vyčištění ještě nastavit ukládání dat flash playeru na max. úroveň. Jak na to najdeš v tomto vlákně Vše pro bezproblémový chod hry
    Nevím jaký aktuálně používáš prohlížeč, je také nutné zkontrolovat aktualizace prohlížeče a pokud to není Google chrome tak i aktuálnost flash playeru.
    Také můžeš vyzkoušet jak se to bude načítat v jiném prohlížeči.

Fajn hru pezt

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  4. doben

doben Ikona fóra

Ahoj, rád bych se zeptal na jednu věc, která se týká soutěží. Konkrétně jde o to, že bych rád uspořádal na začátku prázdnin soutěž, ve které by měli soutěžící za úkol vyplnit soutěžní kvíz. Kvíz už mám připraven a je vytvořen pomocí G-formulářů stejně, jako byl vytvořen formulář v soutěži Velký vědomostní kvíz. Jde mi o to, jestli můžu na fórum umístit odkaz, který bude vést na vyplnění toho soutěžního formuláře tak, jak tomu bylo u výše zmíněné soutěže. Pokud by bylo např. nutné, aby nejdříve někdo zkontroloval obsah toho soutěžního formuláře, tak ho samozřejmě mohu poskytnout. Předem díky za odpověď.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Doben,

prosím vydrž chvilku, tohle musíme ověřit výše. Kontrola jistě nutná nebude, neneseme za soutěž žádnou odpovědnost, tož nebudeme kontrolovat něco, co nemůžeme ovlivňovat.

Honzulka05, MatysekKamilek a doben tohle ocenili.
  6. polacka

polacka Vévoda fóra

Prosím o radu. Je někde soupis děsivých předmětů? Děkuji

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  7. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj polacka - tento soupis by ti stačil? >>KLIK ZDE<<

Přeji prima hru

8. ilonkam6565

ilonkam6565 Perspektivní autor

Dobrý den.prosím o radu-hledám vraní klasické hnízdo.....je možné jen v obchodě na děsivce?a ještě nemužu najít album.děkuji moc a hezký den I.

9. Farmářka_X

Ahoj ilonkam6565 - tuším, že hledáš Vraní vejce a následně Vraní strom. Ten lze zakoupit ve farmářském obchodě levá lišta >> Ikona červený košík >> ikona vázičky >> záložka Domácí zvířata

upload_2018-6-30_9-41-43.png

Album najdeš kliknutím na farmářský dům a následně na ikonu alba

upload_2018-6-30_9-43-47.png

Edit klasické vraní hnízdo lze zakoupit pouze v Jackově obchodě >>KLIK ZDE<<

Přeji prima hru

10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Doben,

tak tentokrát to bylo rychlejší, než jsem si myslel. Odkaz na formulář může být použit.

MatysekKamilek a doben tohle ocenili.
  11. -vlastina303-

-vlastina303- Pisálek fóra

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,kdy si budu moci dát na plochu delfíny?Nevím proč jsou v zákazu nebo jak bych to napsala.Za akci skleničky opožděně děkuji za odpověď.

12. Farmářka_X

Ahoj -vlastina303- Delfíní bazének musíš nejdříve aktivovat v Opičím chrámu v 9. chrámové místnosti po té budeš moci tento bazének zakoupit v Baha obchodě a Delfínice zakoupit na trhu. Pokud jsi zakoupila balíček, který obsahoval i zmíněný bazének tak platí totéž - nejdříve aktivace sochy >> restart hry a pak můžeš bazének postavit na plochu.

Přeji prima hru

13. renegaderro

renegaderro Rádoby autor

ahoj
    chci se optat jestli jde Farmerama hrát i na mobilu
    a jestli jó tak co je třeba mít v mobilu
    děkuji

14. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj renegaderro

Na mobilním zařízení lze hrát Farmeramu.
    Nicméně je důležité co bude mít tvůj mobil za operační systém.
    Pokud Android nebo iOS tak tam je potřeba si stáhnout z jednotlivý obchodů aplikaci (prohlížeč), která již má již integrovaný flash player v sobě.
    Osobně bych doporučil Puffin, ale jsou k dispozici i jiné.
    Pokud budeš využívat jiný operační systém, je třeba upřesnit.
    Vše o používání hry na mobilech najdeš v tomto vlákně Jak spustit hru na OS Android

Fajn hru pezt

15. ***Určeno k archivaci***

16. alenkaprdelka

alenkaprdelka Zelenáč fóra

Nevíte proč mi vyskakuje tak málo tyček na poli Farmářský pohár a někdy vůbec nevyskočí.

17. Ahoj alenkaprdelka
    na této speciální ploše je nastavené vypadávání akčních předmětů jinak, než u běžných akcí, a také četnost vypadávání u této ake je dán i délkou jejího trvání.
    Pokud se chceš seznámit se zkušenostmi a názory ostatních hráčů k Fotbalové akci, nahlédni - ZDE
    Přeji prima farmaření

18. leonka41

leonka41 Rádoby autor

chtěla bych se zeptat hrají farmářsky pohar už sem udělala olik hvězdiček a nevím kamm stím navodu co tam piši nic o hvězdičkach nepiši :oops:jestli mi mužete poradit tak mi odepište byla bych rada xDpozdravem leonka

19. Ahoj leonka41
    ony "hvězdičky" jsou hvězdičkové mince, za které můžeš nakoupit ve Fotbalovém obchodě. V popisu akce je pro každý nový týden vypsán seznam odměn, takže jsi asi nečetla pečlivě ;)
    toto je seznam odměn za 1. týden

Získané hvězdičkové mince můžete utratit ve Fotbalovém obchodě:
    • 200x oléandr- 5 mincí (lze zakoupit pouze jednou)
    • 1x párty lístek - 15 mincí (lze zakoupit opakovaně)
    • 5x párty lístek - 75 mincí (lze zakoupi opakovaně)
    • 4x superhnojivo - 6 mincí (lze zakoupit opakovaně)
    • 10x superhnojivo - 15 mincí (lze zakoupit opakovaně)
    • 2x Zuzino superhnojivo - 6 mincí (lze zakoupit opakovaně)
    • 5x Zuzino superhnojivo - 15 mincí (lze zakoupit opakovaně)
    • 2x Zuzino ultrahnojivo - 6 mincí (lze zakoupit opakovaně)
    • 5x Zuzino ultrahnojivo - 5 mincí (lze zakoupit opakovaně)
    • 2x farmářská mince - 6 mincí (lze zakoupit opakovaně)
    • 5x farmářská mince - 15 mincí (lze zakoupit opakovaně)
    • 2x volné zatočení - 6 mincí (lze zakoupit opakovaně)
    • nálepka - 3 mincí (lze zakoupit pouze jednou) Prosím přečti si popis akce a to ke všem týdnům akce - příspěvky jdou za sebou.
      Popis akce - ZDE

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  20. renegaderro

renegaderro Rádoby autor

Ahoj
    Šlechtil jsem oleandr ale po vyšlechtění a to už po dvakáte za sebou se mi stalo že mi vyskočily peníze nebo volné zatočení
    Tak se ptam k čemu je šlechtění
    Když jeden přijde akorát o rostliny a nemá za to žádnou výhodu

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.