Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 07/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem MatysekKamilek, 12/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Darona34 - jen se zeptám, zda máš k dispozici Fanouškovské barvy?

upload_2018-6-23_19-28-59.png

Kliknutím na budovu se dostaneme k minihře a do obchodu. Pro spuštění minihry šipkou v zeleném kruhu potřebujeme 1x fanouškovské barvy.
    Fanouškovské barvy (Fanúšikovské farby) vyrobíme ve mlýně (na farmě i na Bahamaramě), na výrobu 1 ks je potřeba 170x oléandr a 6x tyčka. Základní doba výroby 1 ks je 2:00 min.

Pokud Fanouškovské barvy máš zkus Vše pro bezproblémový chod hry a pokud ani to nepomůže tak kontaktuj Herní podporu

Přeji prima hru

2. farmar1357a

farmar1357a Zelenáč fóra

Ahoj, co je to za zvíře delfínice? Tedy, že se mele krmivo pro delfínice...nemělo by tam být krmivo pro delfíny? Díky a hezkou hru všem.

3. Darona34

Darona34 Rádoby autor

Fanouškovské barvy mám. Podívala jsem se na ten bezproblémový chod,ale vůbec tomu nerozumím. Jsem technický antitalent.

4. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj farmar1357a - asi netuším přesně na co se ptáš, ale zkusím odpovědět - Delfínice - samice od delfína (Bohužel s překladem nic moc neuděláme)

Výběhy pro zvířata
    NázevDelfíní bazének
    (Bazén pre delfíny)
    Delfíní bazének I: žlutý
    (Bazén pre delfíny I: žltý)
    Delfíní bazének II: oranžový
    (Bazén pre delfíny II: oranžový)
    Ikona[​IMG][​IMG][​IMG]
    Dostupnost (level)111
    Materiál pro stavbu v dílně---
    ---
    ---
    ---
    ---
    Cena v obchodě9 900 Kr23 000 Kr53 Fl
    Základní doba produkce (h)14:0012:3018:15
    Základní zisk200 TBZ215 TBZ645 TBZ
    1x Delfínice (Delfín)1x Delfínice (Delfín)2x Delfínice (Delfín)
    3x Hnojivo3x Hnojivo4x Hnojivo
    Protihodnota produktu2 9062 9062 906
    KrmivoKrmivo pro delfíniceKrmivo pro delfíniceKrmivo pro delfínice
    UmístěníBahamarama - volná plochaBahamarama - základní chlívekBahamarama - základní chlívek
    Animace[​IMG][​IMG][​IMG]
    DosažitelnostFarmářský obchodFarmářský obchodFarmářský obchod
    Důležité: aktivace možnosti pěstování za 45 Zlatých banánů v 9. místnosti Starověkého opičího chrámu. Prerekvizita Bazének pro tuleně.

Složení krmiva: 2x Svatá bazalka, 2x Koriandr; základní doba výroby: 10:00 min.; protihodnota: 1436,4.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Darona34 - v podstatě se jedná o vyčištění PC pokud máš nějaké nejasnosti tak tě požádám o návštěvu technické sekce, kde ti kolega s technickou záležitostí velice rád poradí >>KLIK ZDE<<

Přeji prima hru

Deleted member 21200 a Honzulka05 tohle ocenili.
  5. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj darona34,
    a není možné, že už jsi spustila minihru? Pokud ano, je potřeba aby jsi "kopla" míč do branky, získala hvězdičkové mince, které pak můžeš utratit ve fotbalovém obchodě. Pokud si nevíš rady, zkus kontaktovat herní podporu, která ti jistě pomůže tvůj problém vyřešit.
    Nespuštěná hra:
    Spuštěná hra:

6. TKUB

TKUB Perspektivní autor

Dobrý den mám takový dotaz, proč u stříhání ovcí je základní čas u oranžové 21.36 a u červené 32,00 hod. Když o ostatních výroben a stájí je vždy u červené kratší čas než u oranžové?

7. Ahoj TKUB
    oranžová stříhárna ovcí ti dá za 21:36 hod 1ks ovčí vlny + 325 BZ
    červená stříhárna ovcí ti dá za 32:00 hod 2ks ovčí vlny + 570 BZ
    Výhody vyššího upgradu jsou zřejmé a takto je to ve hře nastavené.
    Srovnej například s (klik)-> Lanýžovou farmou II. oranžová a (klik)-> Lanýžová farma III. červená. U červeného upgradu je sice čas kratší, ale červený upgrade dá pouze 1 ks Lanýže.
    Přeji prima farmaření.

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  8. TKUB

TKUB Perspektivní autor

to je fakt, já brala automaticky, že červená dává jen 1 ks, tak dlouho to hraji a ještě jsem si toho nevšimla. tak se omlouvám za blbý dotaz

9. TKUB
    nic se neděje ;)
    Hezký den

10. mituli

mituli Polobůh fóra

Ahoj,mám dotaz-prosím kde najdu vše o balíčkách co jsou právě v prodeji-děkuji,nemohu to nikde najít :inlove:

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  11. Ahoj mituli
    zkus se podívat do vlákna (klik)-> Akce
    nebo případně do časomíry u sebe na farmě. Další možnost je podívat se do "Novinek" v levé liště, tam jsou také nabídky balíčků. Florenové balíčky jsou ve městě v bance.

12. mituli

mituli Polobůh fóra

Ahoj jájinko,to ano ve vláknu akce je uveden jen jeden a druhý jsem právě nenašla,jdu se podívat na ty ostatní možnosti pá Tak jsem to našla v ukazatelovi akcí,mě zajímalo jaká je odměna,tak ještě jednou dík

13. mituli
    rádo se stalo :)

14. kosticka28

kosticka28 Zelenáč fóra

Ahoj, jak je to s kolem štěstí? Hraji od pátku. Myslela jsem že každý den dostanu jedno točení zdarma. Každý den mi to odpočítává čas do nového točení, ale ještě jsem žádné nedostala.

15. sopti

Ahoj kosticka28, volné zatočení za každý den přihlášení už je dávno zrušeno. Nyní můžeš získat volná zatočení vybráním bonusu za denní přihlášení ( v novinkách - bývá zpravidla první den v týdnu), v družstvu v úkolech, v akcích jako odměnu nebo třeba z beden, dekorací či z řádku.

Odpočet času je na výměnu odměn na kole štěstí.

16. kosticka28

kosticka28 Zelenáč fóra

Tak to jsem vůbec nevěděla. Děkuji za vysvětlení. Chodím se dívat každý den a divím se, proč tam nic nemám. Už jsem si myslela, že mám kolo rozbité :)

17. sopti

18. nolina22

nolina22 Pisálek fóra

bré ránko, nedá sa mi naplniť nádrž s vodou, okienko s ponukou vody, hnojiva, sh, sk vyskočí ale chýba pod každým zelená ikonka kúpiť, čo s tým, pomóc

edit - ďakujem, prečistenie zabralo, všetko funguje tak ako má :)

Naposledy upraveno: 27/6/18
  19. Ahoj nolina22
    může to být jen grafická chyba, takže prosím zkus jako první pomoc - odhlásit se a znovu přihlásit do hry. Případně lze vyzkoušet jiný prohlížeč. než ve kterém běžně hraješ Pokud tyto dva kroky nepomohou, prosím udělej "Vše pro bezproblémový chod hry"
    a také vyčisti data Flash Playera.
    Pro jistotu si zkontroluj, zda máš dostatek krejcarů na nákup vody ;)

nolina22 tohle ocenil(a).
  20. medved222

medved222 Analytik fóra

Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli se dá někde najít obecný přehled (vím, že podrobný nelze ani udělat), co lze vytočit na premiovém farmářském kole.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.