Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 07/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem MatysekKamilek, 12/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj matlafous123
    já samozřejmě tvůj požadavek předám.
    Nejsem IT, takže já osobně to vnímám tak, že lístky z úkolů mají při připisování jakousi "prioritu" a jdou přes limit, kdežto lístky z beden a pod. se přes limit nepřipíší (při situaci, kdy hrozí "přetečení" limitu počtu lístků se objeví infookno a i údaj u beden, které mohou obsahovat lístky je zřetelný, takže má hráč možnost upravit počet točení a potom si bednu otevřít)
    EDIT jak mě právě upozornil kolega Pezt - jde o chybu: ZDE

Naposledy upraveno moderátorem: 21/6/18
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj matlafous123

Jen doplním kolegyni, nevím jestli jsi četla její editaci.
    Každá odměna, v podobě lístků na kolo štěstí pro základní režim, která si připíše nad limit je chybou. Tedy ve FAQ je uvedeno vše správně.

Fajn hru pezt

3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

pezt Necetla, diky za objasneni ;) O pokud se jedna o chybu, beru samozrejme zpet, ze ve FAQ jsou informace pravdive pouze z 1/2.

4. pezt

5. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj.
    Výhodné zatočení už několik dní,nemám všechny screeny,pouze tento http://prntscr.com/jy0tbn
    docela mě překvapuje že si mohu za párty lístky vytočit obyčejný včelín.1 růžové želé a pod.Tyto výhry byly běžně na normálních odměnách.Škoda párty lístků:sleepy:

6. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj modro.ocko22,
    sice ve tvém příspěvku neshledávám dotaz - nicméně budu reagovat jako by tam byl - ano včelín si na párty kole vytočit můžeš - jedná se o výrobnu ( byť v základu) - to proto. Na normálním kole štěstí si bohužel lze vytočit i stáje v základu. Co se týče řemeslných produktů - na to jsme již několikrát poukazovali, ovšem jak vidíš zatím bez jakékoliv reakce :sleepy:

Deleted member 21200 tohle ocenil(a).
  7. ilonkam6565

ilonkam6565 Perspektivní autor

Prosím,hledám zde...nenacházím...v chrámu na Baha je dárek socha -domácí lenochod...co obnáší?moc děkuji,hezký den

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  8. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ilonkam6565 - Lenochodí vejce a po vylíhnutí Sopečný bungalov >>KLIK ZDE<< a nově k němu můžeš za 15 zlatých banánů V 8. místnosti Starověkého opičího chrámu Upgrade pro Sopečný bungalov

Jeho položením na dekoraci Sopečný bungalov získáme:
    Název
    Sopečný bungalov II (Bungalow na sopke II)
    Ikona
    Cena v obchodě
    -
    Základní čas (h)
    48:00
    Základní zisk
    2500 BZ/TBZ
    -
    +15 % BZ a TBZ ze sklizně na 1 hod.
    Velikost
    1x1
    Počet použití
    stálá
    Umístění
    Animace
    Dosažitelnost
    Starověký opičí chrám

Ještě upozornění - mazlíci nelze stavět stavitelem, musíš je položit ručně.

Přeji prima hru

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  9. renegaderro

renegaderro Rádoby autor

ahoj
    to šlechtění rostlin je divný
    spíš podvod jak hráči sebrat rostliny
    teď jsem šlechtil oleandr přišel jsem o 1000 rostlin a výsledek 0
    u toho šlechtění to píše sice že
    zvýší efektivitu hnojiva o 15%
    zkrátí čas růstu o 10%
    ale neděje se nic
    nic se nezměnilo vše trvá stejně dlouho
    to jako co to je za podvod

10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj renegaderro,

aby mohlo být získané zušlechtění aktivní musíš jej ještě před zasazením rostliny aktivovat ve slotu pro zušlechťovací bonusy. Ten najdeš též ve skleníku pod záložkou: Zušlechťování rostlin

Přes tlačítko "přidat" si zvolíš některý ze získaných bonusů. Pro akční bonusy doporučuji využít dočasné sloty v části označené fotbalovým pohárem.

Více viz. téma ve FAQ: Skleník a konkrétně tento příspěvek: Skleník - aktivace zušlechtění

Jestliže jsi toto vše provedl a přesto bonus nefunguje, prosím kontaktuj herní podporu.
    Jak kontaktovat herní podporu?

11. renegaderro

renegaderro Rádoby autor

tak o tom jsem nevěděl
    omlouvám se
    děkuji moc

12. aknelsvo

aknelsvo Rádoby autor

Ahojky nevím jestli jsem správně ,ale nefunguje mi ,,Bahami spa,,je to problém u všech nebo jen můj?Ostatní řemeslné dílny fungují.Děkuji za odpověd

13. pezt

Ahoj aknelsvo

Nejprve bych doporučil restartovat hru. Tedy, že zavřeš celý prohlížeč a znovu se přihlásíš.
    Pokud to stále nebude v pořádku, ale i z preventivních důvodů bych doporučil pročištění prohlížeče a vyčištění dat flash playeru přes webové rozhraní, vše najdeš v tomto vlákně Vše pro bezproblémový chod hry

Fajn hru pezt

14. alenkaprdelka

alenkaprdelka Zelenáč fóra

Ahojky farmáři jsem tu nová a hledám sousedy tak kdyby jste chtěli tak si mě prosím přidejte moc děkuji :)

15. pezt

16. epesy

epesy Pisálek fóra

Dobrý den, ráda bych se zeptala - nestihla jsem začátek hry Stadion - první část. Začala jsem hrát až dnes a zatím mi nevyskakují žádné tyčky. Co můžu udělat, aby začaly? Pročetla jsem si "návod na hru", kde bylo uvedeno, že budou vyskakovat při sklzni.Děkuji za odpověď. Epesy

17. pezt

Ahoj epesy

Tak hlavně akční padátko Tyčka vyskakuje jen na akční ploše ze sklizně akční plodiny.
    Její vypadávání je ovšem náhodné a není zaručen při každé sklizni.
    Hlavně nezapomeň, že už jsou k dispozici 2 části akční plochy

Fajn hru pezt

18. jakoja

jakoja Aktivní autor

prosím jak je možné získat eukaliptus

19. pezt

Ahoj jakoja

List eukalyptu je plodem stromu Blahovičník citroníkový.
    Je třeba strom aktivovat ve starověkém opičím chrámu za zlaté banány potom můžeš strom koupit nebo plody koupit na trhu.

Fajn hru pezt

20. Darona34

Darona34 Rádoby autor

Ahoj, mán dotaz, nejde mi hrát na stadioně jednou za den fotbal, fanouškovské barvy mám. Proč? Děkuji za odpověď.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.