Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 07/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem MatysekKamilek, 12/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. rammstein2

rammstein2 Perspektivní autor

ahoj, jak se stalo, že najednou Renzo jarmark dává méně bodů? Včera během dne normální body a najednou od půlnoci pouze polovina. Nechápu a nikde ani řádek. Nějak mne to přestává bavit, odměny a řádky čím dál nižší a nyní na nakoupené žetony poloviční bodování. Děkuji

Naposledy upraveno: 16/6/18
  2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj rammstein2

Nějak nerozumím, jaka by měl dávat pouze polovinu bodů, zisk bodů se odvíjí od tvé úspěšnosti v jednotlivých disciplínách.
    Takže je nepravděpodobné, že by v určitém časovém úseku to dávalo polovinu bodů.
    Pokud máš nějaké nesrovnalosti, můžeš kontaktovat herní podporu na prověření, Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

3. Darona34

Darona34 Rádoby autor

Ahoj, dokončila jsem výrobnu II. Kde ji najdu? Děkuji za odpověď.

4. pezt

Ahoj Darona34

Žádný úkol v družstvu nepřináší možnost získat nějaké skladiště. Pouze Arboreta pro Měsíční svět takto šla získat.
    Skladiště je možno získat aktivováním run na stromě moudrosti, nebo ve Starověkém opičím chrámu. Další možnost získat skladiště, je potom pouze koupit ve farmářském obchodě.
    Plněním úkolů v družstvu se získávají plány na rozšíření těchto skladišť.
    Vše o skladištích nalezneš v tomto vlákně >>> Skladiště: Zvěřinec, Arboretum, Výrobna <<<

Fajn hru pezt

5. Darona34

Darona34 Rádoby autor

Já plnila úkol z družstva Výrobna II. Tak co jsem deda plnila? Spotřebovala jsem spoustu SK na šlechtěnce než jsem to splnila.

6. pezt

Darona34

Výrobna je skladiště, a plněním úkolu jsi získala stavební plány, které potřebuješ na rozšíření Výrobny.
    Vše najdeš v tom vlákně na, které jsem ti dal odkaz v minulé odpovědi.

7. barbielin

barbielin Zelenáč fóra

Chcela by som sa informovať ako je to s bahamskými kúpelmi, konkrétne s mixovaním- malo by byť dostupné hneď alebo až v určitom stupni? Som momentálne v 2.stupni bahamských kúpelov ale nalavo dole žiadnu ikonu mixéra nemám a nikde som nenašla nič o tom, že by sa mala sprístupniť až neskôr. ďakujem sa odpoveď.

8. pezt

9. vykapit

vykapit Zelenáč fóra

mám dotaz. Nevím jestli to sem patří, ale nenašla jsem kam ho umístit - mám výrobek tropic colada na diamant + 3 , ale jen pro - ostatní plodiny. Co si mám pod tím představit ? Děkuji za odpověď a omlouvám se, jestli to sem nepatří

10. Ahoj vykapit
    rostliny jsou v secí tabulce rozděleny a označeny do určených kategorií. Pokud v secí tabulce najdeš kurzorem na rostlinu, objeví se ti popisek, ze kterého se dozvíš - mimo jiné - i to, do jaké kategorie rostlina patří. Viz - ostružiny - "ostatní" plodiny.
    Tato informace o rostlinách tedy slouží pro výběr řemeslných produktů, které pomáhají při sklizni.
    Přeji prima farmaření

11. Zuzka43

Zuzka43 Perspektivní autor

Ahoj, mám zvěřinc, ale chci upgrade, ale nemám 6 vrtaček. Jak se dají vrtačky získat? Děkuji za odpověď

12. Ahoj Zuzka43
    vrtačky patří mezi velmi, velmi vzácný druh nářadí, padají při sklizni Skladišť. Takže nejjednodušší je, sklízet svá Skladiště (Zvěřinec, Výrobnu, Arboretum) a mít dostatek trpělivosti.
    Čím více Skladišť (ať už na Farmě nebo na BAHA) tím větší šance na vypadnutí vrtačky.
    Vše podrobně popsáno ve FAQ - (klikni)-> Skladiště

Jonsdorf tohle ocenil(a).
  13. zlobrobr

zlobrobr Zelenáč fóra

• Porušení pravidel - je zakázáno vystupovat na fóru pod více než jednou identitou
    ***příspěvky sloučeny***
    díky moc ....

Naposledy upraveno moderátorem: 18/6/18
  14. -vlastina303-

-vlastina303- Pisálek fóra

Dobrý den,už jsem psala do tech.důvodů,ale asi to tam nepatří.Doplnila jsem všechny skleničky a bonusový dárek mi nejde otevřít.Děkuji za odpověď.

15. Ahoj -vlastina303-
    prosím pečlivě si zkontroluj, zda u některé skleničky z Letního kalendáře nemáš v pravém dolním rohu skleničky malý, modrý čtverec s bílým "plus" - což by znamenalo, že jsi opomněla danou sklenku vyzvednout. Lze to napravit tím, že skleničku vyzvedneš za Floreny. POZOR, při vybírání skleniček, je potřeba po kliknutí na sklenku vyčkat několik vteřin, než se dárek načte, a teprve potom opustit kalendář.
    Jestliže máš jistotu, že jsi opravdu žádnou nevynechala a přesto si nemůžeš bonusový dárek vyzvednout, budeš muset kontaktovat herní podporu, aby prověřili, co se na tvém herním účtu stalo.
    (klikni)-> "Jak kontaktovat herní podporu"

16. papulice

papulice Hrabě fóra

ahoj chci se zeptat,otevřela sem v chrámu na baha sochu domácí lenochod-upgrade,kde ji najdu a co s ní,hledala sem a nic,děkuji...

evour a Honzulka05 tohle ocenili.
  17. Ahoj papulice
    v liště (nebo na plochách BAHA) musíš hledat "Sopečný bungalov" a na něj položit upgrade

Podrobnosti najdeš - ZDE

Naposledy upraveno moderátorem: 20/6/18
    papulice tohle ocenil(a).
  18. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Dohadu o tom, zda se listky pripisuji nad limit ci nikoliv uz tu bylo dost, FAQ tvrdi: "Maximální počet je 99. Další získané volná zatočení propadají." Takze se zeptam jeste jednou, at mam jasno: jak je mozne, ze se mi listky z ukolu "Cirkusaci" pripisuji pres limit?

19. Ahoj matlafous123
    připisují se, protože jsou z úkolu, jako odměna.
    P.S.: jen se zeptám - tobě vadí, že se připisují? :)

20. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Diky. Samozrejme nevadi, nicmene me to prekvapilo. Debaty na toto tema se vedly prevazne v akcnich vlaknech (tusim dokonce nekolika) a konecny verdikt jsem ted nedohledala. Nevedela jsem tudiz, kterou informaci mam brat za oficialni resp. zda FAQ rika pravdu a jedna se u me o chybu a jak vidim, tak FAQ ma pravdu jen polovicni. Btw jako odmena tedy znamena ze vsech ukolu v druzstu, nikoliv vsak z akci? Neslo by toto info dopsat do FAQ, aby nebylo v rozporu s praxi a ted i tvym dodatkem o odmenach z ukolu? Slovo "ziskane" je totiz natolik siroky pojem, ze ziskane pro mne osobne znamena i ziskane v akci, v druzstvu, z beden atd.

EDIT: Dekuji :)

Naposledy upraveno: 21/6/18
    MatysekKamilek tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.