Určeno k archivaci - Všeob. dotazy 07/2018

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem MatysekKamilek, 12/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Farmářka_X, děkuji mockrát za odpověď, pohledám, když už vím, co hledám, hledá se lépe. Brazílii jsem nakonec našla v parku, i když si vůbec nepamatuju, že bych ji tam dávala. No - co už, to už lepší se mnou nebude. :D

Je zač a opravdu velmi oceňuji preciznost odpovědi, protože ten odkaz mi pomohl rozhodujícím způsobem - našla jsem to na první hrábnutí. Takže ještě nesu pomyslnou děkovnou kytičku. -<-@

Naposledy upraveno: 25/7/18
  2. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

.evalumar. - není za co. Jsem ráda, že jsem pomohla;)

Přeji fajn hru

3. DračiHanka

DračiHanka Perspektivní autor

ahoj chci se zeptat než něco koupim ty továrny upgrade mužu použit syrarnu atd a další nebo ne díky za odpověd

vilm4 tohle ocenil(a).
  4. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

DračiHanka,
    pokud se ti jedná o Továrenské balíčky I a II za 25 florenů, tak ty upgrady továrny patří na dekoraci Továrna, kterou si můžeš zakoupit za 500 000 krejcarů. Více se dozvíš ZDE.

vilm4 tohle ocenil(a).
  5. Stana67

Stana67 Perspektivní autor

Ahoj, koupila jsem si řadu na stonku Legenda farmy, ale nemůžu do těch políček nic dát, jak to funguje? Děkuji.

vilm4 tohle ocenil(a).
  6. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Stana67

Umisťování probíhá, tak jako u jiných řádků, vkládáš dekorace, které ti inventář nabízí.
    Pokud máš nějaké nejasnosti, obrať se na herní podporu Jak kontaktovat herní podporu

Fajn hru pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  7. santava

santava Pisálek fóra

Ahoj , kúpila som základnú továreň za 500000 a nedá sa mi umiestniť na farmu , nemôžem ju nikde nájsť

vilm4 tohle ocenil(a).
  8. pezt

Ahoj santava

Základní továrna se dá umístit pouze na hlavní louce, divoké louce a lesní mýtině a najdeš ji v inventáři mezi dekoracemi. Také tam najdeš případně koupené upgrady.

Fajn hru pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  9. evik319

evik319 Zelenáč fóra

Ahoj,aktivovala jsem si arekovou palmu,ale nevím jak se jmenuje v obchodě abych si ji mohla koupit.Děkuju

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. pezt

Ahoj evik319

Areková palma se jmenuje stejně ve Starověkém opičím chrámu jako ve farmářském obchodě.
    Po aktivaci bych doporučil restart hry a poté hledej ve farmářském obchodě na bahamaramě.

Fajn hru pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Na tieto stránky chodím len občas a nedá mi,aby som neocenil prácu moderátorov!Ja by som totiž toľko trpezlivosti s hráčmi nemal.Prečítal som si 4 stránky a moderátori tam asi 10 krát vysvetľovali to isté!Čo,keby si hráči,ktorí nevedia niečo nájsť,najskôr prečítali 2-3 strany príspevkov a potom sa pýtali???Viem,že odpovedať musia,ale majú toho beztak dosť!Klobúk dole!!!;)

12. pezt

Ahoj Peto121

Sice děkujeme za pochvalu, ale do tohoto vlákna se to moc nehodí, příště si najdi vhodnější vlákno v Debatním koutku, děkuji

Fajn hru pezt

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. santava

santava Pisálek fóra

No aj tak tam stále nie je

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. pezt

santava

Restartuj hru, a poté znovu zkontroluj inventář, popřípadě také farmářský obchod jestli jsi tu továrnu opravdu koupila. Pro hledání v inventáři můžeš použít také vyhledávač.

Pokud stále budou nějaké nejasnosti obrať se na herní podporu na prověření, Jak kontaktovat herní podporu

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  15. Stana67

Stana67 Perspektivní autor

Tak už to funguje, asi to byla jen nějaká malá chybička.

16. pezt

Stana67

Hlavně, že to funguje ;)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  17. greisi1

greisi1 Zelenáč fóra

Ahoj vsem.Prosim o radu.Hraju farmu pres cesky email,ale floreny si kupuju za euro protoze bydlim v nemecku.Ted jsem na navsteve v Cechach a ptam se jestli si muzu koupit floreny i za cesky koruny na
    paysafecard ???? Predem diky za pomoc….

18. Karimaka

Karimaka Rádoby autor

Zdravím......a prosím o radu. V nebi mám otevřen vstup na řadu "Hvězda farmy" (asi proto, že jsem koupila balíček Hvězda farmy)....ráda bych tedy do té řady něco vložila, ale jdou mi tam posadit jen věci 1x1...na těch dalších místech se mi ani neukazuje, co tam můžu nebo musím vložit....nevím si rady...Ještě musím napsat, že 1x2 předmětů k umístění kamkoliv mám v zásobě dost, jen se mi nezobrazuje možnost dát je na toto místečko na stonku...
    Předem díky za odpověď...
    Karimaka

19. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Karimaka - pokud máš potíže s tímto řádkem prosím kontaktuj Herní podporu

Přeji fajn hru

20. Karimaka

Karimaka Rádoby autor

• Necituj příspěvek pod který píšeš. Farmářka_X
    **Odstraněná citace**
    Díky za radu, udělala jsem to a uvidíme..... :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.